Bildirim
arkadaşlar ses frekansları ile ilgili bakınız.
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ne amaçla kullanacağınızı bilmiyorum ama verdiğiniz değerlerden zaten hoparlörün kaliteli olup olmadığı anlaşılmaz 30hz-8khz olduğuna göre bizim mid bass dediğimiz tarzda bir hoparlör olduğunu 20khz e kadar çıkmak gerektiği içinde bir tiz üniteye yani tweeter a ihtiyaç duyduğunu söyleyebiliriz. Resim yükleseydiniz daha rahat bilgi alabilirdiniz.
Ancak bu adını verdiğiniz firmanın internet sitesine girdiğimde bu firmanın dış mekan , okul seslendirmeleri ile uğraştığını gördüm eğer bu hoparlörlerden birinin ünitesi elinizdeyse çok eski teknoloji ve kalite anlamında en vasat sesi alacaksınız demektir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
saol üstad verdiğin cevap için fotoğraf ekledim umarım gözükür midrange olarak kullanayım dedim ama kaliteli değilse uğraşmıyım bununla 3 yollu crossoverim var sony 20cm baslar tss20 ve bunarı midrange olarak düşündüm ama vazgeçtim kaliteli değil deyince orta ssesler için hangi frekans midrange kullanmalıyım peki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynamlı -- 24 Eylül 2016; 15:14:07 > -
-
Crossover kesim frekanslarını bilmeden yorum yapamayız bir hoparlörden mi söküldü yoksa araç için mi
hoparlörden söküldü araç için değil ev için -
Hoparlör marka modeli ?
onu hatırlamıyorum ama resimleri attım gözükmüyormu acaba üzerinde west voice 16cm 60watt 8ohm 30-8khz yazıyor kabinin markası modelini hatırlamıyorm.ayrıca 3 yollu crossoverde 3 hoparlör bağlaynca ohm değeri nasıl hesaplanıyor bu konuda da bilgi verebilirmsiniz misal (1. 6ohm 80 watt) (2. 6 ohm 100 wat) (3. 8ohm 50watt) bu hoparlörler crossoverde ohm değeri nasıl oluyor acaba -
Kesim frekanslarını bilmeden hoparlör bişe seçemeyiz keza eğer eski bir hoparlör ise bass hoparlörü için kesim frekansı yüksektir bu durumunda bağlamayı düşündüğünüz Sony bass odun gibi çalar.
crossoveri diyosun zannedersem peki kesim frekansını nasıl ölçebilirim ? -
Ölçemezsin
nasıl olucak peki nerden bilicez hangi frekansları verdiğini ? -
Üzerinde kapasitörler ve rezistörler bulunur bunları bilmek lazım. Nasıl dizayn edilmiş .sonuçta içinden döktüğün hoparlöre onun sürücülerine göre dizayn edilmiştir belki omajları da farklıydı öyle rastgele hoparlör yapılmaz.
resmini çekip atıyımmı ? -
Resimden anlayacak kadar bilgili değişim maalesef
eywallah üstad saolaasın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X