Bence Kerizlik çünkü her seferinde zarar etme ihtimalin çok yüksek
tabiki yuksek,,ama sonuçta merak ediyorsun ve alıyorsun bir süre sonra onunda zamanı geciyor bakıyorsun yeni model çıkmış onuda alıyorsun
bence kerizlik deil teknoji takibi diyelim biz buna istersen
parası olana zevk olmayana kerizlik teknolojiyi takip edene normal die düşünüyorum
bence bir telefonu 1 veya 2 yıl kullanmak aptallık ve israf olur
baba parasıyla teknoloji çok güzel takip edilir yiyiyosa kazandığın parayla takip et ha bende baba parasıyla alıyorum ama bir telefonu en az 1.5 yıl kullanırım ama bu son almayı düşündüğüm nokia 7710 u kendi biriktirdiğim paramla alacağım tabi ondada biraz baba yardımı var
her yeni tel alışında zarar eder insan.tel işi zararlı iştir.
abi iyi de elindeki telefondan sıkılıyosun napıcan ama ben de en az bi sene kullanıyorum ama oda mecburiyeteen yoksa cnm istediği için deil mesela şimdi param olsa şöyle bi 700 YTl fln hiç durmama s700i alırım ama işte anca sonbaharda
quote:
Orjinalden alıntı: Karizmatik
baba parasıyla teknoloji çok güzel takip edilir yiyiyosa kazandığın parayla takip et ha bende baba parasıyla alıyorum ama bir telefonu en az 1.5 yıl kullanırım ama bu son almayı düşündüğüm nokia 7710 u kendi biriktirdiğim paramla alacağım tabi ondada biraz baba yardımı var
mükemmel sölemişsin ağzına sağlık bi cümlede ben yazıyım
adam bilmio tabii çalışmanın ne demek oldugunu yan gel yat babam alsın bana 1 milyarlık telefon oh ne ala dünya
ulan biz eşşek gibi çalışıyoz bişileri elde etmek rahat yaşamak için adam bide daha kalkıp 1 - 2 yıl kullanmak aptallık olur dio haddini aşma arkadaşım sölediklerine dikkat et
çok süper bişey aslında ama hastalık
Ya aldığın aletten memnunsan niye 1-2 yıl kullanmayasınki? Buna kimse bişey diyemez.. Ben o kadar uzun zaman kullanamadım hiçbi telefonumu ama arıza yapmasa ilgimi çekecek yeni model piyasaya çıkmasa neden deiştireyim? Teknolojiylede ilgiliyim, teknolojiyide babamın parasıyla takip ediyorum, ama buna da kimse bişey diyemez..
[Deleted by Admins]
kesinlikle katılıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: gencay
[Deleted by Admins]
eğer telefon işiyle uğraşırsan hem zarar etmezsin.hemde çok eğlenceli olur bence.
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: gencay
kesinlikle!!! şimdi kedi ciğer ilişkisi mi yoksa başka bişeymi anlıyamadım birdenbire kerizlik kelimesi çok ayıp bence gerçi cevap vermiyecektim ama dayanamadım
hayır değilim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme