Şimdi Ara

Arkadaşlar Sık Telefon Değiştirmek Hakkında Ne düşünüyorsunuz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence Kerizlik çünkü her seferinde zarar etme ihtimalin çok yüksek

• tabiki yuksek,,ama sonuçta merak ediyorsun ve alıyorsun bir süre sonra onunda zamanı geciyor bakıyorsun yeni model çıkmış onuda alıyorsun
  • bence kerizlik deil teknoji takibi diyelim biz buna istersen
  • parası olana zevk olmayana kerizlik teknolojiyi takip edene normal die düşünüyorum
  • bence bir telefonu 1 veya 2 yıl kullanmak aptallık ve israf olur
  • baba parasıyla teknoloji çok güzel takip edilir yiyiyosa kazandığın parayla takip et ha bende baba parasıyla alıyorum ama bir telefonu en az 1.5 yıl kullanırım ama bu son almayı düşündüğüm nokia 7710 u kendi biriktirdiğim paramla alacağım tabi ondada biraz baba yardımı var
  • her yeni tel alışında zarar eder insan.tel işi zararlı iştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi iyi de elindeki telefondan sıkılıyosun napıcan ama ben de en az bi sene kullanıyorum ama oda mecburiyeteen yoksa cnm istediği için deil mesela şimdi param olsa şöyle bi 700 YTl fln hiç durmama s700i alırım ama işte anca sonbaharda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karizmatik

baba parasıyla teknoloji çok güzel takip edilir yiyiyosa kazandığın parayla takip et ha bende baba parasıyla alıyorum ama bir telefonu en az 1.5 yıl kullanırım ama bu son almayı düşündüğüm nokia 7710 u kendi biriktirdiğim paramla alacağım tabi ondada biraz baba yardımı var

mükemmel sölemişsin ağzına sağlık bi cümlede ben yazıyım

adam bilmio tabii çalışmanın ne demek oldugunu yan gel yat babam alsın bana 1 milyarlık telefon oh ne ala dünya

ulan biz eşşek gibi çalışıyoz bişileri elde etmek rahat yaşamak için adam bide daha kalkıp 1 - 2 yıl kullanmak aptallık olur dio haddini aşma arkadaşım sölediklerine dikkat et

• çok süper bişey aslında ama hastalık
  • Ya aldığın aletten memnunsan niye 1-2 yıl kullanmayasınki? Buna kimse bişey diyemez.. Ben o kadar uzun zaman kullanamadım hiçbi telefonumu ama arıza yapmasa ilgimi çekecek yeni model piyasaya çıkmasa neden deiştireyim? Teknolojiylede ilgiliyim, teknolojiyide babamın parasıyla takip ediyorum, ama buna da kimse bişey diyemez..
  • [Deleted by Admins]
  • kesinlikle katılıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: gencay

bence kerizlik deil teknoji takibi diyelim biz buna istersen
  • [Deleted by Admins]
  • eğer telefon işiyle uğraşırsan hem zarar etmezsin.hemde çok eğlenceli olur bence.
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencay

bence kerizlik deil teknoji takibi diyelim biz buna istersen

kesinlikle!!!
    şimdi kedi ciğer ilişkisi mi yoksa başka bişeymi anlıyamadım birdenbire kerizlik kelimesi
    çok ayıp bence
    gerçi cevap vermiyecektim ama dayanamadım
  • hayır değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.