Şimdi Ara

ARKADASLAR SIKINTI TELEFONDA MI HATTA MI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben pttcell mobil operatorunu kullanıyorum. yaklaşık 2 yıldır pttcell deyim. ama 4.5g ye geçemeden bikaç ay önceden sorunun başladı telefonumda herşey normal gözüküyor ama ya arayan ulaşamıyor ya da arama yapamıyorum mobil verim açık olduğunda ise mobil veri işaretinde yeşil ok yani baz istasyonuna istek gidiyor ama bilgi gelmiyor doğal olarak hattım bağlantı kuramıyor. telefonda o şekilde beklersen hani hat kendine gelsin babında yaklaşık 2 dk sonra bağlantı kuruluyor hattımı bikaç hafta önce değiştirdim yeni 4.5 g li pttcell sim kart aldım eski sim kartım baya eskimişti. ama sıkıntı halen devam ediyor yani babam bile bana kızmaya başladı sana niye ulaşamıyorum diye o durumda telefonu uçuş moduna almadan sorun çözülmüyor arkadaşlar telefonum galaxy young gt-s5360 sorun hattamı telefonda mı sorun çözülebilirmi. bana bir yardım edin çok sinir olmaya başladım. sorunu tespit amaçlı başka telefonda deneme şansım da yok denecek kadar birşey hani şu devirde kimse telefonunu veya hattını verip bırakacak kimse çok az evde de tek internete giren telefon bende babmın ki de giriyorda babam izin vermez. yani başka bir telefonda deneme yöntemi iptal oldu. sıkıntı telefonda ise yapacak birşey yok telefonu değiştiricem ama telefonumu temiz kullandığım için bu telefonu anneme vereceğim bu sorunla karşılaşan ve bu soruna yararı dokunacak herkese teşekkürlerimi sunar iyi forumlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de avea kullaniken benzer sorun yasamistim. Seninki kadar sık olmasa da gun icinde arayanlar telefon cektigi halde ulasamayabiliyordu. Avea cozum uretemedi, ben de bir daha geri donmemek uzere numarami tasidim.

• tesekkurler yorumun icin ama bana bayaa cazip gelijyo tarifeleri insallah duzelir daha yorumu olan varsa bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bu sebepten konu açacaktım burada.

Lg g2 kullanıyorum. Birkaç ay önce vodafonedan Türk Telekoma geçtim. Şimdi birini aramak istediğimde, ara tuşuna basmam ile telefonun çalması arasında 20 saniye geçiyor. Bu gecikme neden oluyor anlamıyorum. Beni arayanlar telefon çektiği halde ulaşamamış bazen.

Yani sırf uygun tarifesi var diye geçtim ama çok pişmanım. Hattı taşımaktan başka çare yok mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Tam bu sebepten konu açacaktım burada.

Lg g2 kullanıyorum. Birkaç ay önce vodafonedan Türk Telekoma geçtim. Şimdi birini aramak istediğimde, ara tuşuna basmam ile telefonun çalması arasında 20 saniye geçiyor. Bu gecikme neden oluyor anlamıyorum. Beni arayanlar telefon çektiği halde ulaşamamış bazen.

Yani sırf uygun tarifesi var diye geçtim ama çok pişmanım. Hattı taşımaktan başka çare yok mudur?

lte kullanıyorsanız 800mhz ye 3g kullanıyorsaniz 900mhz ye sabitleyin frekansı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    Oldu 900mhz 3g olmayan yerlerde yerlerde telefon çekmeyecek onu napcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Oldu 900mhz 3g olmayan yerlerde yerlerde telefon çekmeyecek onu napcaz

2g son çare

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Tam bu sebepten konu açacaktım burada.

lte kullanıyorsanız 800mhz ye 3g kullanıyorsaniz 900mhz ye sabitleyin frekansı

Bir yanlışımı düzeltmek istiyorum lte 800mhz sabitlendiğinde hat 3g yada 2g ye dusmeyeceginden karsidaki kiside veya sizde de volte olmaz ise hat arafta kaliyor arayan ulaşamıyor yani çare 900mhz 3g veya 2g

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    arkadaşım şu 900 mhz 800 mhz işini nasıl yapıyoruz biraz aydınlatsan beni anlamadımda :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.