Şimdi Ara

Arkadaşlar şimdi ehliyet eve geliyor ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim başımın etini yedi öğren öğren diye benim merak ettiiğim bir konu var şimdi kardeşimin randevusunu 18.05.2016 ya aldık 31 mayısta balosu var arabayla gidecek lise son her neyse ehliyet eve gelene kadar emniyet kağıt mı veriyor araç kullanmak için ?

• açrap123 A kullanıcısına yanıt
    Ehliyetin olduğuna dair belge veriliyor başvuru esnasında. O belge ile araç kullanabilirsin.
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yani çevirmeye filan denk gelse polisin herhangi bir ceza yazma yetkisi yok değil mi şimdi arabayı veririm ceza yiyip gelmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: açrap123

Teşekkürler yani çevirmeye filan denk gelse polisin herhangi bir ceza yazma yetkisi yok değil mi şimdi arabayı veririm ceza yiyip gelmesin

Evet ehliyet yerine geçen bir belge. "Ehliyetsiz araç kullanma" şeklinde bir şeye tabi tutulmazsın. Başka bir şeyden başın ağrır mı onu bilemiyorum.
  • Artik ehliyetler daha hizli geliyor hocam haftasonuna denk gelmezse ayin 20sinde gelmiş olur buyuk ihtimal kardeşinizin ehliyeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emniyette ehliyet başvurusu bitince bir a4 kağıdı veriyorlar. O kağıt 15 günlük geçici bir ehliyet. Çevirme vs. durumunda onu gösterebilir ehliyet yerine.
  • Dün emniyette işlemleri hallettim, bugün PTT'den SMS geldi. Muhtemelen yarın ya da diğer gün teslim olacak. Hız muazzam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Dün emniyette işlemleri hallettim, bugün PTT'den SMS geldi. Muhtemelen yarın ya da diğer gün teslim olacak. Hız muazzam.

Hocam merhaba, direksiyon sınavından kaç gün sonra meb'ten kağıtlarınız elinize ulaştı? Kurs bana ortalama 3 hafta diyorda ona göre randevu alacağım çünkü sistem baya bir yoğunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Dün emniyette işlemleri hallettim, bugün PTT'den SMS geldi. Muhtemelen yarın ya da diğer gün teslim olacak. Hız muazzam.

Hocam merhaba, direksiyon sınavından kaç gün sonra meb'ten kağıtlarınız elinize ulaştı? Kurs bana ortalama 3 hafta diyorda ona göre randevu alacağım çünkü sistem baya bir yoğunda.

3 haftaya yakın sürdü fakat onaylayan kişi izine çıkmıştı. Şans birazda aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.