Bildirim
Arkadaşlar şimdi ehliyet eve geliyor ya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ehliyetin olduğuna dair belge veriliyor başvuru esnasında. O belge ile araç kullanabilirsin. -
Teşekkürler yani çevirmeye filan denk gelse polisin herhangi bir ceza yazma yetkisi yok değil mi şimdi arabayı veririm ceza yiyip gelmesin -
quote:
Orijinalden alıntı: açrap123
Teşekkürler yani çevirmeye filan denk gelse polisin herhangi bir ceza yazma yetkisi yok değil mi şimdi arabayı veririm ceza yiyip gelmesin
Evet ehliyet yerine geçen bir belge. "Ehliyetsiz araç kullanma" şeklinde bir şeye tabi tutulmazsın. Başka bir şeyden başın ağrır mı onu bilemiyorum. -
Artik ehliyetler daha hizli geliyor hocam haftasonuna denk gelmezse ayin 20sinde gelmiş olur buyuk ihtimal kardeşinizin ehliyeti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emniyette ehliyet başvurusu bitince bir a4 kağıdı veriyorlar. O kağıt 15 günlük geçici bir ehliyet. Çevirme vs. durumunda onu gösterebilir ehliyet yerine. -
Dün emniyette işlemleri hallettim, bugün PTT'den SMS geldi. Muhtemelen yarın ya da diğer gün teslim olacak. Hız muazzam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
Dün emniyette işlemleri hallettim, bugün PTT'den SMS geldi. Muhtemelen yarın ya da diğer gün teslim olacak. Hız muazzam.
Hocam merhaba, direksiyon sınavından kaç gün sonra meb'ten kağıtlarınız elinize ulaştı? Kurs bana ortalama 3 hafta diyorda ona göre randevu alacağım çünkü sistem baya bir yoğunda. -
quote:
Orijinalden alıntı: sersai
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
Dün emniyette işlemleri hallettim, bugün PTT'den SMS geldi. Muhtemelen yarın ya da diğer gün teslim olacak. Hız muazzam.
Hocam merhaba, direksiyon sınavından kaç gün sonra meb'ten kağıtlarınız elinize ulaştı? Kurs bana ortalama 3 hafta diyorda ona göre randevu alacağım çünkü sistem baya bir yoğunda.
3 haftaya yakın sürdü fakat onaylayan kişi izine çıkmıştı. Şans birazda aslında.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X