Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SINIFIMIZDA AJAN VAR ÖNERİLER ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar DH konu dışı yaratıcı beynine güveniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKq

quote:

Orijinalden alıntı: Kingofthemeen

Öldürün birdaha hocanın hiçbirşeyden haberi olmaz yada

tabi bu işin şaka kısmıydı bak sana vereceğim taktik şu büyük ihtimalle kızdır kızın arkadaşları olmadan hiç birşey yapamazlar sürüden ayrılan koyun hesabı ilk önce kızı arkadaşlarından ayırın onun için taktik şu Suçüstü yapın biri kamerayı hazırlasın illaki onun en yakın arkadaşları onun ajan olmadığını söylerler kamera ile çekersiniz fotoğraf , video vb . arkadaşlarına gösterirsiniz arkadaşları ondan soğur ve ondan ayrılırlar kız veya erkek mi bilmiyorum tek başına kaldığında ya pişman olur eğer hala devam ederse zaten tek başına nereye kadar gider onu tek başına yakalayın biryerde önce karnına sonra dizinle kafasına geçir yere yatırıp kafasına aban

Kafasına aban Kardes Sağol uzun uzun yazdın ama Kız değil erkek bi de. Kız olsa kıza bişey diyemessin zaten bu erkek ama Sağol uzun uzun yazmışsın hepsini okudum :)

ne demek kiz olsa bi sey diyemezsin?

saf misiniz lan

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Premium

quote:

quote:

tabi bu işin şaka kısmıydı bak sana vereceğim taktik şu büyük ihtimalle kızdır kızın arkadaşları olmadan hiç birşey yapamazlar sürüden ayrılan koyun hesabı ilk önce kızı arkadaşlarından ayırın onun için taktik şu Suçüstü yapın biri kamerayı hazırlasın illaki onun en yakın arkadaşları onun ajan olmadığını söylerler kamera ile çekersiniz fotoğraf , video vb . arkadaşlarına gösterirsiniz arkadaşları ondan soğur ve ondan ayrılırlar kız veya erkek mi bilmiyorum tek başına kaldığında ya pişman olur eğer hala devam ederse zaten tek başına nereye kadar gider onu tek başına yakalayın biryerde önce karnına sonra dizinle kafasına geçir yere yatırıp kafasına aban

Kafasına aban Kardes Sağol uzun uzun yazdın ama Kız değil erkek bi de. Kız olsa kıza bişey diyemessin zaten bu erkek ama Sağol uzun uzun yazmışsın hepsini okudum :)

saf misiniz lan

Ya ben dışlasam kızı nolacak ki diğer kızlar dışlamaz o manada söyledim

• Git onunla dğzgünce konuş. Bende seninle aynı sınıftayken aynı şeyi yapmıştım. Şimdi keşke konuşsaydık ifşa yerine diyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH Premium

quote:

quote:

saf misiniz lan

Ya ben dışlasam kızı nolacak ki diğer kızlar dışlamaz o manada söyledim

hee

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Gerçek Değilim

Git onunla dğzgünce konuş. Bende seninle aynı sınıftayken aynı şeyi yapmıştım. Şimdi keşke konuşsaydık ifşa yerine diyorum.

Konuşacak birsey yok ki . Adama diyoruz böyle böyle hoca öğrenmiş nereden acaba diye suçu başkasına atıyor. Bi de adam çok nazik , efendi birseye benziyor ama gidip hocalara söylüyor. Şakirt çalışkan öğrenci modunda da değil. Ama eminiz onun söylediğinden.

• Kullanıcı adında ters giden bir şey var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.