Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SINIFIMIZDA AJAN VAR ÖNERİLER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 10. Siniftayim. Sinifimizda ajan var tabi ben hemen soyledim kim olduğunu kanıtlar da öyle gösteriyor ajan oldugundan eminim benim dışımda bi kaç kişi daha biliyor ajan olduğunu. Perşembe günü ifşa edicez sınıf önünde fakat bana onu yerin dibine sokabilecegimiz olseydim de istihbarat vermeseydim hocalara diyebilecegi bi yöntem söyler misiniz?

Ajanlik yapması da şöyle biz ne yaparsak sınıfta ne olursa Hocayı haberdar ediyor

Önerileri bekliyoruz arkadaşlar Yardım lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım lazım beyler

• Ne kadar saçma şeylerle uğraştığının farkında mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

Ne kadar saçma şeylerle uğraştığının farkında mısın ?

Saçma olan ne?

• Ona bu yaptığının yanlış olduğunu söyle.
  • Öldürün birdaha hocanın hiçbirşeyden haberi olmaz yada

tabi bu işin şaka kısmıydı bak sana vereceğim taktik şu büyük ihtimalle kızdır kızın arkadaşları olmadan hiç birşey yapamazlar sürüden ayrılan koyun hesabı ilk önce kızı arkadaşlarından ayırın onun için taktik şu Suçüstü yapın biri kamerayı hazırlasın illaki onun en yakın arkadaşları onun ajan olmadığını söylerler kamera ile çekersiniz fotoğraf , video vb . arkadaşlarına gösterirsiniz arkadaşları ondan soğur ve ondan ayrılırlar kız veya erkek mi bilmiyorum tek başına kaldığında ya pişman olur eğer hala devam ederse zaten tek başına nereye kadar gider onu tek başına yakalayın biryerde önce karnına sonra dizinle kafasına geçir yere yatırıp kafasına aban

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensiz96

Ona bu yaptığının yanlış olduğunu söyle.

Rezil etmem gerek dışlanmasini sağlamaliyiz çünkü onun yüzünden çok şeyler oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingofthemeen

Öldürün birdaha hocanın hiçbirşeyden haberi olmaz yada

tabi bu işin şaka kısmıydı bak sana vereceğim taktik şu büyük ihtimalle kızdır kızın arkadaşları olmadan hiç birşey yapamazlar sürüden ayrılan koyun hesabı ilk önce kızı arkadaşlarından ayırın onun için taktik şu Suçüstü yapın biri kamerayı hazırlasın illaki onun en yakın arkadaşları onun ajan olmadığını söylerler kamera ile çekersiniz fotoğraf , video vb . arkadaşlarına gösterirsiniz arkadaşları ondan soğur ve ondan ayrılırlar kız veya erkek mi bilmiyorum tek başına kaldığında ya pişman olur eğer hala devam ederse zaten tek başına nereye kadar gider onu tek başına yakalayın biryerde önce karnına sonra dizinle kafasına geçir yere yatırıp kafasına aban

Kafasına aban Kardes Sağol uzun uzun yazdın ama Kız değil erkek bi de. Kız olsa kıza bişey diyemessin zaten bu erkek ama Sağol uzun uzun yazmışsın hepsini okudum :)

• 3. Sınıf

• Aranızdan atın o erkeği ispiyonlamamk şartıyla eğer devam ederse kızlara gidin kulaklarına fısıldayın o duymadan bu erkek top ama ciddi ciddi söyleyin kızlar hemen inanır erkekten iyice soğutun sizde aranıza almadınızmı öğretmenlerle takılcak değil ya , ya okula gelmez ispiyonlayamaz yada sizin aranıza girer öyle ispiyonlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgininKarekökü

3. Sınıf

Yanlış tahmin 1. Sınıf . Okuma yazmayı yeni öğrendim Pekiştirmek için konu açtım

• quote:

Aranızdan atın o erkeği ispiyonlamamk şartıyla eğer devam ederse kızlara gidin kulaklarına fısıldayın o duymadan bu erkek top ama ciddi ciddi söyleyin kızlar hemen inanır erkekten iyice soğutun sizde aranıza almadınızmı öğretmenlerle takılcak değil ya , ya okula gelmez ispiyonlayamaz yada sizin aranıza girer öyle ispiyonlamaz

Kardeşim aşağılayıcı birsey yapmak lazım bize aklimiza ilk sinifin ortasında ifşa edip rezil etmek geldi ama daha orjinal şeyler ariyoruz :) hatta bi ara resmini halıya yaptırıp sınıfın girişine koymayı düşündük onra alırlar diye vazgeçtik

• quote:

Orijinalden alıntı: KKq

quote:

Aranızdan atın o erkeği ispiyonlamamk şartıyla eğer devam ederse kızlara gidin kulaklarına fısıldayın o duymadan bu erkek top ama ciddi ciddi söyleyin kızlar hemen inanır erkekten iyice soğutun sizde aranıza almadınızmı öğretmenlerle takılcak değil ya , ya okula gelmez ispiyonlayamaz yada sizin aranıza girer öyle ispiyonlamaz

Kardeşim aşağılayıcı birsey yapmak lazım bize aklimiza ilk sinifin ortasında ifşa edip rezil etmek geldi ama daha orjinal şeyler ariyoruz :) hatta bi ara resmini halıya yaptırıp sınıfın girişine koymayı düşündük onra alırlar diye vazgeçtik

Sınıfın ortasında pantolonunu indirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: II G4ngsTeR II

quote:

Orijinalden alıntı: KKq

quote:

Sınıfın ortasında pantolonunu indirin.

Ovv çok sert ama anlık olmasın istiyoruz . Öyle birşey yapmaliyiz ki etkisi hiç gitmemeli . Zaten dışlanmasini istiyoruz kimseyle konuşmasin istiyoruz

• ajanı açığa çıkarırsan cia fba emayaltı dan başın yanar :D
  • bizim ilkokulda da ajan vardı ifşa edemedik şu an texas'ta fbi'a terfi etti
  • Çadırına mikrofon koyun sonra yahnisini yaparsınız
  • Sanirsin sinif degil FBI ajanmis peeh

• quote:

Orijinalden alıntı: agasar_ts61

ajanı açığa çıkarırsan cia fba emayaltı dan başın yanar :D

Ben ajanı ifşa ettiğime göre ??

• quote:

Orijinalden alıntı: dodlyx

bizim ilkokulda da ajan vardı ifşa edemedik şu an texas'ta fbi'a terfi etti

Biz de etmessek geleceği o olacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.