Merhaba
clio 4 sahibiyim
araç soğuk havalarda kasislerde çukurlardan geçerken birkaç kez sağ amartisörün ordan gacırt gucurt sesler yapıyor sonra geçiyor.
Sıcak havada bu ses olmuyor. Bu durumu yaşayıp çözen oldu ise bilgilendirebilirse sevinirim.
acaba böyle bi durum yaşayan oldu mu ?
bunun için ist avrp yakasında iyi bir usta önerebilecek var mı?
Arkadaşlar aracı olupta başına gelen varmı ?
aynı durum bende de oldu. mart ayında işe gittiğimiz dönemlerde ofisimde otururken hiç gitmediğim yolda kırmızı ışıktan geçmişim.[o gün aracımı hiç kullanmadım] motosikletimde gps var. yani durumu bile kanıtlayabilirken cimerllere kadar emniyet müdürlükleriyle görüşmekten bıkarcasına herkese danıştım.cimerden gelen komik bir yanıt egm personellerinden uğraşma abi ödesen başın ağrımaz gibi cevaplar aldım mecburen ödedim.
ve hergün daha fazla kişinin başına bu durum geliyor ve benim burnuma pis kokular geliyor.
silinsin
silinsin
Bir proje gereği insanların internette hangi kurum kuruluşları araştırdığına dair bilgi topluyoruz desteklerseniz seviniriz.
Elektrikçiler acil yardım
|
|
İstanbul Avrupa Yakası Volkswagen Servisi Önerisi
|
|
23 yaşındayım, 53 yaşında hissediyorum...
Fon Tavsiyesi
|
◥█▄▃▁ 杀 ... ◥█☆█▅▄▃▁▁▁▁▁▃▄▅▅重庆代表队▅▅▅▄▁ 〓▇███████████████████████▅▄▃▁▁ 〓〓〓█████████████◤ |
◥█▄▃▁ 杀 ... ◥█☆█▅▄▃▁▁▁▁▁▃▄▅▅重庆代表队▅▅▅▄▁ 〓▇███████████████████████▅▄▃▁▁ 〓〓〓█████████████◤ |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.847
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 24.303 (Bu ay: 369)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 574 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic