EVET DOSTLAR ÇOKCA BAŞLIK GÖRDÜM KIZ BÖYLE DİYOR ŞÖYLE YAPIYOR NE YAPMAMLAZIM, KIZ ZEBANİYMİŞ NASIL TAVLARIM, BENDEN BÜYÜK NASIL TAVLARIM, BENİ KANKİTOPERİLLASI OLARAK GÖRÜYOR NASIL RKO ÇEKERİM GİBİ DERTLERİ OLAN KARDEŞLERİMİ BEKLİYORUM |
KIZLAR VE İKİLİ İLİŞKİLER HAKKINDA DERDİ OLAN GELSİN YARDIMCI OLALIM(36YILDIR YALNIZIM)
-
-
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş, demesinler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En yalnız adamlar kadınların gerçek yüzünü en çok görenlerdir
Sana böcekmissin gibi yüzünü ekşiterek bakan kız bir alfanin 1 hafta yıkanmamis vücudunun her tarafını...
Neysa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte asıl soru şu, arkadaş alfa mı, yoksa 1 hafta yıkanmamış bir vatandaş mı
ordayız...
-
Kadınları gerçekten anlayan erkekler, kadın ilişkilerinde en başarılı ve mutlu olan erkeklerdir.
Yalnız kesim de "kadınların gerçek yüzünü gördüm ben" diyerek kendini avutur anca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 17 Ekim 2023; 14:37:35 > -
Tam tersi
Kadınlara harcayacak paran varsa hepsini olduğundan iyi görürsün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence kendi başarısızlığınızı başka dış faktörlere yüklemeye çalışıyorsunuz.
"Param olsa bakarlardı bana ama param yok diye böyle davranıyorlar..."
-
İc faktorlere mi yükleyelim knk
Evet.
-
Yorumlar iyi
Kadınlar da güvenlik algısı var duygu yok. Erkekler de sahiplenme hissi var duygu var. Bunu unutmazsanız başarılı olursunuz..
hocam kusura bakma ama param da var elim ayağımda düzgün, geniş çevrelerce gözlemlediğim kadarıyla tabi yaşın da artık etkisi olabilir bu düşüncede. Bu arada şuna da eminim bir kadına hayatının erkeği rolünü öyle bir oynarım ki kafayı yer. Rol dememin sebebine birazdan geleceğim.
Abi herkes ama bakın herkes kendine yapay bir hayattan rol buluyor, sanki gerçek olan yeterli değilmiş gibi onu oynuyor.
Hayatımda 2 defa inanılmaz diyebileceğim güzellikte ilişki yaşama fırsatım oldu. İkisi de karşı tarafın gizlediği karanlık sırlar ve yalanların ortaya çıkmasıyla rahmetine kavuştu.
Onlarca yakın kız arkadaşım var.
Bir tanesi evlenme arefesinde ama kalkıyor 80 km yol yapıp eski sevgilisinin sürekli takıldığı kafeyi bulup yalandan karşılaşmaya gidiyor. Kimisi zaten içine gömüp unutmayı temenni ederek ilişki yaşamaya başlıyor ve gerçeklik algısı gittikçe kopuyor. Biri var 3 yıldır güya harika bir ilişkisi var azıcık alkol alsa eski sevgilisini stalklıyor.
Akranlarıma bakıyorum, sadece kendi çevreme değil daha geniş çevrelere de soruyorum.
Abi kadınlar maalesef hayatlarına devam edemiyor, sanki viral bir hastalıkmışçasına geçmişlerini sırtlarında taşıyor.Bundan dolayı da artık ciddi bir ilişki düşünemiyorum bile.
Diyeceksin ki kardeşim erkeklerde de var bu sorun.
Ben hayatım boyunca tanıdığım kimsede görmedim, ha birine tutuklu kalıp sadece takılan insanlar var ama 4 yıllık ilişkisinde hala eski sevgilisini stalklamıyor abi veya evlenecekken 80-90km yol gidip o kızla karşılaşmaya çalışmıyor, eski sevgilisine hala spotify listesi yapmıyor, sahte hesaplarla alavere çevirmiyor. Liste öyle bir uzar gider ki...
Özetle sanal dostum ben artık "rol" yapmadıkça veyahut birisi gerçekten ayaklarımı yerden kesmedikçe(duygusal) bu düzene devam etmiyeceğim.
-
Bir de olaya şöyle bakalım.
Evlenme arefesindeki kızın eski erkek arkadaşında olup da nişanlısında olmayan ne?
Ya da alkol alınca eski erkek arkadaşını stalklayan kız neden bunu yapıyor, hayatında ne eksik?
Neden eskisine Spotify listesi yapıyor da yenisine yapmıyor?
-
Kadınlar yediği "şeyi" unutmuyormuş ondan
Bence yenisi yerini tutmuyor :)
Yoksa ben hiç "yaa benim eskisi Hüseyin var ya, yatakta çok kötüydü. Beni hiç tatmin edemedi. Bir de pis kokuyordu. Yenisi Ahmet ama süper, çok mutluyum. Keşke Hüseyin'le tekrar görüşsek de yine hayal kırıklığına uğrasam" diyen birini görmedim.
Yani şunu diyorum, eğer Hüseyin aranıyorsa, yenileri yetmiyordur. Sadece yatakta değil, belki sosyal hayatında, belki film izlerken, belki yemek yaparken. Yalnız kalmamak için yenisiyle takılıyordur, aklında sürekli eskisi vardır. Bu erkekler için de geçerli, kadınlar için olduğu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 17 Ekim 2023; 18:13:55 > -
Ben senin argümanına katılıyorum, tek sorun kadınların, ezici bir çoğunluğunun bazı şeyleri aşamadan veya yaraya tuz basar gibi harekete daha elverişli
Erkekler genelde aşamadığında ya yalnızlığı tercih ediyor ya da toplum baskısıyla(aile) evlendiriliyor. Ben sadece bu hikayayeye tutuluyorum. Çoğu kendinden emin değil veya ne istediğini bilmiyor. Bunu da yemin ederim düşmanlıkla söylemiyorum it is what it is
Kadınlar yenisinin eskisinin yerini tutmadığını fark ettiğinde ayrılmıyor hatta aksine vites yükseltiyor sorun bu
Bunu erkekler de yapıyor, hatta bir önceki mesajında da sen söyledin. Aile baskısıyla evlendiriliyorlar diye. Erkek belki kadın kadar aktif bir şekilde stalklamıyor, peşinden koşmuyor ama yapıyor. Bunun sebebi de belki erkeğin istediğini elde etme şansının kadından çok daha az olması.
Neyse, aynı şeyleri söylüyoruz kısaca. İnsanları düzeltemeyeceğiz, kimsenin geçmişini de değiştiremeyeceğiz. Benim aklıma burada gelen tek çözüm ise kendimizi geliştirmemiz, olabileceğimiz en iyi insan olmamız. Çünkü o zaman kimsenin geçmişinin önemi kalmayacak, kimsenin aklında soru işareti kalmayacak. En iyisi biz olacağız, istenilen arzu edilen...
-
Abi benimfr elim ayam düzgün para sıkıntımda yok ama şu yaşa kadar hiç kimse çıkmadı karşıma ya hiçççç kimsssse nedense bu yüzden yalnızlık triplerinede griiyorum şimdi de dıştan görüp hoşlandığım bi kız vardı tanışmayı bekliyodum denk gelip onuda sevgilisiyle gördüm bilmiyorum ya öyle anlatmak geldi içimden 20yim bu arada sonumun dh deki 30 yalında hiç sevgilim olmadı diye konu açanlar gibi olmasını da istemiyorum tecrubeli birine benziyorsun o yüzden yazdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- en yakın spor malzemesi satan yer
- emar çektirenlerin yorumları
- temel otel fıkrası
- evde fare pisliğine benzeyen pislikler
- lustral mucizesi
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- google çizim yap
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X