Şimdi Ara

Kızla aramızda olan her şeyi mahvettim (Yardım beyler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hepininizden ciddi tavsiyeler bekliyorum sizce ben ne yapmalıyım, önce olayı kısa bir anlatayım sonra facebook konuşmaları var onları yazayım..

Kızla aramız çok iyidi ondan çok hoşlanıyorum onunda benden hoşlandığını düşünüyorum ki öyleymiş. Bir gün dershane çıkışı kızı evine bırakırken, kıza bir süpriz yapacağımı söyledim, o sürprizde sıradışı bir teklif olacaktı daha sonra bende bundan vazgeçtim yüz yüze söylemenin daha mantıklı olduğunu düşündüm. Her neyse yolda yürüyoruz kız ne sürpriz yapıcaksın diyince bende vazgeçtiğimi çok çocukça geldiğini falan söyledim, sonradan söylediki benden teklif bekliyormuş o sıra bende söylemeyince çok fena bozuldu zaten yolda anladım. Her neyse çekindim söyleyemedim, onunda morali bozulunca sen buradan dön eve kadar yorulma falan dedi bende uzatmadım, geri döndüm. Sonra pişman oldum konuşmak için arkasından koşa koşa gittim ve bir baktım ki bir cafeye girdi 20 li yaşlarda birinin yanına oturdu. Tabi ben onu öyle görünce çok fena bozuldum ve eve gidince sert bir facebook mesajı attım. Aslında çok mesaj var ama ben önemli kısımları yazayım..

Her şeyi başlatan benim attığım bu mesaj oldu;
    Bu akşam bir kere daha anladım ne kadar temiz kalpli biri olduğunu, çünkü gözlerin yalan söyleyemiyor XXXX, sen de öyle. Dışarıdan laf anlamaz biri olarak mı gözüküyorum merak ettim ? Bana bir arkadaşımla ya da artık her kimse yemek yiyeceğim, diyebilirdin.. He bu arada takip ettiğimi sanma öyle huylarım yoktur, sana tam bir şey söyleyecektim dedim ya ayrılırken. İşte ayrıldıktan sonra pişman oldum koştura koştura geldim arkandan söylemek için ama seni içeri girerken görünce, geri döndüm.

Attığım mesaj aslında biraz sert ve yanlış oldu. Yalancı demek istememiştim hele başka biriyle gördüm deyindce hepten yanlış anlaşıldı tabi. Ben sadece bi arkadaşıyla görüşeceksen bana söyleyebilirdin, kırılmazdım. Olayı idare etmene gerek yok tarzında bir mesaj atıcaktım..

Gelen cevap: Komşumuz o "arkadaş" görünce girdim ve öyle bir şey planlasam zaten sana söylerdim. Konuşmayalım benim ismim, cidden.
    Ben senin ne demek istediğini çok iyi anladım bugün merak etme. Bil diye söylüyorum benden hoşlandığını sanıyordum, dün gece öyle hissettirdin ve ben utandım, yanına gelmeye, konuşmaya utandım. Bugün vazgeçince düşüncemin yanlış olduğunu düşündüm ve sinirlendim bu yüzden de gitmeni istedim ve bora abinin orda olması gerçekten şans eseriydi ister inan ister inanma bu saatten sonra beni bağlamaz. Bu sana diyeceğim son laftı. Artık en fazla merhaba merhaba, hadi kendine iyi bak.

Bundan sonra bir kaç kere daha mesaj attım cevap gelmedi, daha sonra dershanede hocayla anlaşıp dersten çıkarmasını sağladım çdışarı çıkınca mecbur konuşucaktı, çıktı fakat geri döndü girdi içeri. sonra aradan 3-4 gün geçti biraz sakinleşmesini bekledim ve duygu dolu bir mesaj attım gelen cevap şuydu; Ben gercekten bilmiyorum sana neden o kadar kızdım onu bile bilmiyorum kii. Sanırım bu aralar sinir kopması yasiyorum. Ben özür dilerim tamam mi? Böyle bu kadar büyüsün istememistim ama beni cok kırdın. Hayatında yalan söyleyebilicek en son kisi benim ve beni yalan söylemekle sucladın, beni ya! Neyse unutalım gitsin tamam mı en azından arkadas kalalım.

Daha sonra biraz da konuştuk tabi bana en yakın arkadaşının benim hareketlerimden hoşlanmadığımı onun için endişelendiğini söyledi, işte ne bileyim benim çok ısrarcı olduğumu, belki de artık konuşmasak daha doğru olacak falan dedi. Bende bunun üzerine 2 hafta boyunca dershanede yüzüne bile bakmadım. Neyse 2-3 gün önce dersteyken arkadaşla konuşuyorduk birden bana laf attı, şaşırdım. Konuşturmasana çocuğu dersi dinlesin vs. dedi. Ben de hiç cevap vermedim, sadece gülümsedim. En sonunda geçen gün etüt sınıfında arka sırasına oturmuşum bana arkasını döndü ''merhaba, nasılsın falan dedi. Bende kötüyüm sen vs. tarzında konuştum. Boğazımda bir yara vardı onu sordu falan. Bende yara işte ne yapıcaksın gibilerinden konuştum. Biraz sert konuştum gibime geldi o akşam mesaj attım. Sert olduysa kusuruma bakma diye cevap olarak '' sorun değil ben sadece seni merak etmiştim'' dedi.Hem konuşmayalım demişti hem de kendi geldi bana laf attı merhaba nasılsın muhabbetlerine girdi. Sonra onun bana yazdığı bir not vardı onu saklıyordum klasörün arasında onu gördü, hala duruyor mu falan dedi.

Şimdi benim sormak istediğim bu kız neden böyle yaptı ve bu kızı tekrar geri kazanmak için ne yapabilirim ?

• kardesım butun mesajını okudum gercekten yazık olmus ama yardımcı olamayacagım bu konularrdan hıc anlamam ama bı mesaj atmak ıstedım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa143

kardesım butun mesajını okudum gercekten yazık olmus ama yardımcı olamayacagım bu konularrdan hıc anlamam ama bı mesaj atmak ıstedım

Eyvallah kardeşim, öyle oldu vallahi yaşadığım pişmanlığı bir ben bilirim yani, canın sağolsun senin.
  • eger gercekten çok istiyorsan kizla beraber olmak rahat bırakma kızı mesaj at, akşam evine kadar eşlik et (seninle konusmasa yuzune bakmasa bile yürü yaninda)

önemli olduğunu hissettir. şahsen bu dediklerimin hiç birini hiç bi kız için yapmam. ama eğer illa affetsin diyorsan dene derim.

• öncelikle sen tam bir
     Kızla aramızda olan her şeyi mahvettim (Yardım beyler)
    'sun. kaybettiğin bir şeyde yok. kız sadece bozulmuş tamire vermen lazım. (gönlünü alacaksın.) daha sonra her şey eski haline döner. dershane çıkışı onu bir yerlere davet et, ne biliyim kafe olur sinema olur. olur da olur yani.
  • Pişman olmuş belli ki kız, halen daha kız konuşmak için çabalıyorsa onu geri kazanmana gerek yok çünkü zaten kız sana dönmüş. Bora abide yalan olabilir yani bilemeyiz onu, belkide Bora yüz vermedi sana döndü her şey olabilir yani. Neyse kızla konuş, eski samimiyeti kur, acele etme ve teklif edecekken vazgeçme ki başka Bora abi çıkmasın karşına.

• kıza artık sert oynican aga. öyle aman aşkım bak böyle seviyorum seni falan geç bunları artık sürpriz için kibar şeyler için çok geç. çek kızı hatta bence herkesin duyacağı bi yerde seviyorum işte be köpek gibi seviyorum diye bağır millet duysun gaza gelsin alkış falan tutsunlar kız %90 kabul eder. kalabalığın gazına gelir.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtrskyline -- 6 Ocak 2013; 21:38:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kizi tut zorla tut gitmek isterse

Sana ne dicektim biliyor musun diye sor seni seviyorum diye yapıştır

Olm orta gelmiş kale önündesin Almeida degilsen Atarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

eger gercekten çok istiyorsan kizla beraber olmak rahat bırakma kızı mesaj at, akşam evine kadar eşlik et (seninle konusmasa yuzune bakmasa bile yürü yaninda)

önemli olduğunu hissettir. şahsen bu dediklerimin hiç birini hiç bi kız için yapmam. ama eğer illa affetsin diyorsan dene derim.

takip olayını yaptım kız koşar adımlarla uzaklaşmıştı,bunu yaparsam daha eksilere düşerim yani kızı tanıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: lil wayne22

Pişman olmuş belli ki kız, halen daha kız konuşmak için çabalıyorsa onu geri kazanmana gerek yok çünkü zaten kız sana dönmüş. Bora abide yalan olabilir yani bilemeyiz onu, belkide Bora yüz vermedi sana döndü her şey olabilir yani. Neyse kızla konuş, eski samimiyeti kur, acele etme ve teklif edecekken vazgeçme ki başka Bora abi çıkmasın karşına.

Bora olayı yalan değil çok iyi biliyorum o açıdan sorun yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

eyvallah müdür, biliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

ne yalan söyleyim o riski göze alamam, o kadar da müthiş özgüven yok yani, bir de rezil olma durumu var.

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Kizi tut zorla tut gitmek isterse

Sana ne dicektim biliyor musun diye sor seni seviyorum diye yapıştır

Olm orta gelmiş kale önündesin Almeida degilsen Atarsın

Yeri geliyor Sow gibi olmadık yerden rövaşata ile atıyorum yeri geliyor Guizayım anla artık halimi

• up beyler kıza mesaj atıcam ne yazıcam ne yazayım. Konuşmamız gereken şeyler olduğunu eğer biraz hatrım varsa gelip konuşmasını söylüycem gelmemeyide düşünüyorsan bundan sonra adını bile hatırlamıycam dicem. Sizce iyi mi nasıl bir şey yazayım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuberculus

up beyler kıza mesaj atıcam ne yazıcam ne yazayım. Konuşmamız gereken şeyler olduğunu eğer biraz hatrım varsa gelip konuşmasını söylüycem gelmemeyide düşünüyorsan bundan sonra adını bile hatırlamıycam dicem. Sizce iyi mi nasıl bir şey yazayım ?

gider yaparsan gelmiyorum ne bok yersen ye diyebilir. suyuna gitmen lazım işin olana kadar. sonra istediğin kadar gider yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

up beyler kıza mesaj atıcam ne yazıcam ne yazayım. Konuşmamız gereken şeyler olduğunu eğer biraz hatrım varsa gelip konuşmasını söylüycem gelmemeyide düşünüyorsan bundan sonra adını bile hatırlamıycam dicem. Sizce iyi mi nasıl bir şey yazayım ?

gider yaparsan gelmiyorum ne bok yersen ye diyebilir. suyuna gitmen lazım işin olana kadar. sonra istediğin kadar gider yaparsın

evet doğru biraz daha kibar yazsam iyi olacak.

• Ne olursa olsun içinden ne geliyorsa onu yap. Ne yazmak geliyorsa aklına onu yaz. Kız kırılmasın o olmasın bu olmasın diye kırk kılığa girmeye gerek yok. Senin bir karakterin var ve buna engel olamazsın. Gerçi daha gençsiniz. Şuan söyledikleriniz, yaptıklarınız, tepkileriniz hep hormonal olacaktır. Sen çok doğru düzgün bir mesaj atsan bile o kız farklı şekilde algılayabilir. O yüzden olduğun gibi yaz, olduğun gibi davran. Emin ol bir kız sırf sen konuşurken pot kırıyorsun diye sana olan duygularından vazgeçmez. Sen de bir ışık gördüyse dediklerini ve yaptıklarını zaten düzgün algılar.

Yıllarca yaşadıklarımdan sonra şunu gördüm ki hiçbir insan için kendinden birşeyler feda etmeye gelmez. Şimdi 10 dakika mutlu olsun diye feda ettiğiniz şeyleri geri kazanmak için yıllarca uğraşıyorsunuz. Bugüne kadar konuştuysa ve " konuşmayalım " demesine rağmen seninle sohbet etmeye çalışıyorsa bu dediklerine, yaptıklarına ve sana önem verdiğini gösterir. Aceleci davranma. herşeyi zamana bırak. Sohbeti bozma. Kendiliğinden gelişecektir herşey.

• Güzel bir sürprizle ona tüm duygularını anlat özür dile sevgili olmak istiyorsnda bunu söyle bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ne olursa olsun içinden ne geliyorsa onu yap. Ne yazmak geliyorsa aklına onu yaz. Kız kırılmasın o olmasın bu olmasın diye kırk kılığa girmeye gerek yok. Senin bir karakterin var ve buna engel olamazsın. Gerçi daha gençsiniz. Şuan söyledikleriniz, yaptıklarınız, tepkileriniz hep hormonal olacaktır. Sen çok doğru düzgün bir mesaj atsan bile o kız farklı şekilde algılayabilir. O yüzden olduğun gibi yaz, olduğun gibi davran. Emin ol bir kız sırf sen konuşurken pot kırıyorsun diye sana olan duygularından vazgeçmez. Sen de bir ışık gördüyse dediklerini ve yaptıklarını zaten düzgün algılar.

Yıllarca yaşadıklarımdan sonra şunu gördüm ki hiçbir insan için kendinden birşeyler feda etmeye gelmez. Şimdi 10 dakika mutlu olsun diye feda ettiğiniz şeyleri geri kazanmak için yıllarca uğraşıyorsunuz. Bugüne kadar konuştuysa ve " konuşmayalım " demesine rağmen seninle sohbet etmeye çalışıyorsa bu dediklerine, yaptıklarına ve sana önem verdiğini gösterir. Aceleci davranma. herşeyi zamana bırak. Sohbeti bozma. Kendiliğinden gelişecektir herşey.

sağolasınız çok güzel yazmışsınız peki şimdi nasıl yazmalıyım tabi dediğiniz gibi içimden gelenleri.. Fakat en azından benim yerimde siz olsanız nasıl bir şey yazardınız?

• Kız şuan senle konuşmuyor mu ? Konuşuyorsa niye hatırım varsa gel falan diyorsun? Gİt yanına ders çıkışında veya hangi saat uygunsa konuşmanız gerektiğini söyle. Sorun ne falan derse de konuşmamız lazım burada rahat değilim falan dersin olur biter. Mesajla yapma bu tür teklifleri. Samimi olmaz.
  • Sorun kızda deil sende kıza açılmaya karar vermişsin belliki kızda anlamış sonra vazgeçince kız sap gibi kalmış sonra sana merhaba demiş sert davranmışsın sonra akşama sert davrandıysam k.bakma vs vs çok kararsızsın verdiğin kararların arkasında dur.
  • quote:

Kız şuan senle konuşmuyor mu ? Konuşuyorsa niye hatırım varsa gel falan diyorsun? Gİt yanına ders çıkışında veya hangi saat uygunsa konuşmanız gerektiğini söyle. Sorun ne falan derse de konuşmamız lazım burada rahat değilim falan dersin olur biter. Mesajla yapma bu tür teklifleri. Samimi olmaz.

Öyle pek bi konuşmuşluğumuz yok şu an anlattığım gibi işte.. Bi o günkü muhabbet olayı var o kadar.. Tabi yüz yüze teklif yapıcam, konuşmak istediğimi söylüycem netten sadece, ama işte gelecek mi o var

• Kardeşim bak dersine bak ne kızı ne sevgilisi hepsi yalan boşver bunları.Sen hayallerinin peşinden git gerisi senin arkandan glecek zaten kızların yalanı derdi bitmez.
  • quote:

quote:

Kız şuan senle konuşmuyor mu ? Konuşuyorsa niye hatırım varsa gel falan diyorsun? Gİt yanına ders çıkışında veya hangi saat uygunsa konuşmanız gerektiğini söyle. Sorun ne falan derse de konuşmamız lazım burada rahat değilim falan dersin olur biter. Mesajla yapma bu tür teklifleri. Samimi olmaz.

Öyle pek bi konuşmuşluğumuz yok şu an anlattığım gibi işte.. Bi o günkü muhabbet olayı var o kadar.. Tabi yüz yüze teklif yapıcam, konuşmak istediğimi söylüycem netten sadece, ama işte gelecek mi o var

Netten falan uğraşma diyorum bende.

Git kızın yanına. Mümkünse seninle konuşmak istiyorum de. Aramızdaki sorunları çözmemiz lazım. İçim rahat değil.

Kabul edecektir muhtemelen.

Konuşmaya da kızın konuşmasına izin vermeden başlayıp

" Bugüne kadar çok garip davrandım farkındayım. Bunlar isteyerek yaptığım şeyler değildi. Çekingen birisiyim. Öyle ha diyince içimdekileri dökemiyorum. Seni kırdığım, üzdüğüm için de çok pişmanım ama her düzeltmek istediğimde farklı şekilde yine kırdım. Sana baktığımda konuşamayacak olduğumu düşündükçe kahroluyorum. Şuan söylediklerimde sana samimi gelmeyebilir belki ama içimden inan bunlar geçiyor. Senden tek istediğim bana karşı olan duygularını açıkca söylemek. Ben belli etmeye çalıştım ama beceremedim belli ki. Senden gerçekten hoşlanıyorum. Bunu bil. Eğer sen aynı şeyleri hissetmiyorsan lütfen söyle ben de uğraşmayayım daha fazla. Seni de üzmeyeyim. Yollarımızı ayırıp önümüze bakalım"

gibisinden şeyler söyle. Senden hoşlanıyorsa eğer " bana biraz süre ver " falan demeyecektir. Ya evet ya hayır diyecek. " evet ama..." derse bana lütfen süre istediğini falan söyleme gibisinden tepkini göster. Ne hissettiğini bilmek ve ona göre yolunu çizmek istediğini net şekilde göster. Kararlı olduğunu bilsin ki önceki yaptıklarını silebilsin. Yok tereddüt edersen emin ol kazanacağın varsa da kaybedersin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.