Şimdi Ara

[DÜZENLİ İLİŞKİ PART 1]eski bir ezik olarak size karşı cins ile ilişkilerde bildiklerimi aktaracağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
11
Favori
5.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

konuyu baltalamaya çalışanlar olacaktır, ben olsam ben de yapardım :Dddd

çok kitap okudum, çok pratik yaptım. doğal bir alfa değilim ama doğal bir alfa hangi durumda ne yapar ne eder %99 biliyorum ve uyguluyorum.

DÜZENLİ İLİŞKİ:

ilişkiye bizim yöntemlerimizle yani mutlak baskın kişi olarak başladığınızı varsayıyorum. kız ara ara bilerek veya bilmeyerek otoritenizi sarsmaya çalışacak. en ufak bir zayıflık, taviz dahi göstermeyin. TAKTİK BU KADAR UYGULAAAAA

ara ara yazarım belki. yazdığım her şeyin uzun uzun sebepleri var ama ben direkt yapılması gerekenleri yazacağım ben böyle yapıyorum ve işe yarıyor. fake it till you make it. karakterin değişene kadar güçlü bir karakter sahibiymiş gibi davran.

kurallar biraz komik ama beni elimle sevişmekten kurtarıyorlar:D

-fiziğin 6.5/10 üzeri olsun.
    -dişlerin, nefesin temiz olsun.
    -saçların uzun olmasın, traşın temiz olsun.

-bire üç kuralı: 3 iltifata 1 iltifat ile karşılık ver.
    - arama,chat 3 kere o başlatsın 1 kere sen. duruma göre 2-1 de olur ama asla 1-1 olmasın yatağa gidemezsin.
    -haftasonu buluşma ayarlamak; (yanlış): haftasonu müsaitsen bir şeyler yapalım mı? (doğru): cumartesi mi çıkıyoruz pazar mı?
    -zamanın %80inde kızı ciddiye alma, kalan sürede biraz umursuyor gibi yap.
    -konuşurken %80 onun gözüne,%20 başka yerlere bak.
    -o konuşurken %60 gözlerine bak, %40 başka yerlere.
    -dimdik yürü, yürürken ayaklarını görebiliyorsan yanlış yapıyorsun. evet sokakta gördüğün o kasıntı adamlar gibi yürü.

-çok konuşma
    -sorulan soruya paragraf sorusuymuş gibi cevap verme

-bugün neler yaptın?
    + "dışarıdaydım" veya sonuca yakınlığa doğru "arkadaşlarla dışarıdaydım"

-tüm ilişki boyunca sadece 1 kez özür dileme hakkın var, şaka amaçlı bile kullanma.
    -teşekkür etmek serbest ama teşekkür ederken minnet dolu bir ifade takınma, öylesine teşekkür et.
    sürekli meşgul ol, değilsen bile ol. senin ne yaptığını merak ederken onun nöral sisteminde kapladığın alan artıyor, toplum buna bağlanmak diyor.

mesela benim lol oynadığım süreleri karşı cins bilmez. o esnada bir kafede oturuyorum zanneder veya arkadaşlarla başka bir yerde takılıyorumdur. unutmayın iyi biri olmaya çalışmıyoruz yatağa ulaşmaya çalışıyoruz.

-otururken kıza doğru eğilmeyin üfff çok önemli bu. hafif eğildiğini farkettiğin an kendini geri çek arkana yaslan, bacaklarının arası geniş olsun( evrimsel olarak yumurtalarım büyük mesajı veriyorsun), kollarını iki yana aç. kısacası hayvan gibi yayıl, kız yanında küçük kalsın iyice.

-"seni seviyorum" bunu ilk sen kullanma. ilk o kullanacak sen de hemen karşılıcık vermeyeceksin bekleyeceksin (1 saat,1 buluşma, 2 buluşma, 1 hafta)

hatırlama: kız ya şöyle böyle demiştim sana falan filan yaptığında bahsettiği şeyi hatırlama. bi an duraksayacak ve kendini değersiz hissedecek.

ara ara kendini değersiz hissettir. hoşuna giden bir şey yaptığında onu ödüllendir. ilk yazdıklarımı başarıyla uyguluyorsan ona ettiğin minik bir iltifat, değersiz bir erkekten aldığı 500tl değerindeki hediyeden daha değerli olacak. ceza olarak ise kendinden mahrum bırakmayı kullan.

ceza verirken asla duygusal davranma. hoşuna gitmeyen bir şey yaptığında onunla konuşmaya ara ver ama bunu trip atıyor gibi yapma. bunu nasıl öğretirim bilmiyorum ama zamanla tam ayarını tutturursun. BOL BOL PRATİK.

bu ödül-ceza yöntemini sistematik şekilde uygulayarak en muhafazakar kızı bile yatağa atabileceksin. !!(kızın çevresi hakkında bilgi almayı ihmal etme türkiyedeyiz kankam ölmeni istemem)

XX sevişmediğin birine asla "güzelsin" deme.XX

xXx BURASI ÇOKOMELLİ... bu sadece kızlar için değil, her erkeğin farkına varması gereken bir olay. sorumluluk alın! erkek sorumluluk alır. ortaya senin hatan ile bir sonuç çıktı diyelim ve sen bunun sorumluluğunu üstlenmedin, bahaneler üretmeye başladın. geçmiş olsun artık insanların gözünde küçük bir kız çocuğusun.

SORUMLULUK.. kızın garsonla konuşmasına izin verme, garsonu sen çağır ve siparişi sen ver.

kıza henüz basmadıysan hesap ödeme, kırışın. (ben sonrasında da ödemiyorum öğrenciyiz)

her türlü kararı sen al, kadınlar yönetilmekten hoşlanır. ama arada bir kararları ona bırak, nasıl mı? vizyondaki 10 filmden 8ini ele ve kalan 2 filmden birini seçmesini söyle.

SHİT TEST NEDİR? kitap tanımı yapamayacağım. kısaca kadının sizin karakterinizi denemesidir.

örnek: ya seninki de biraz küçükmüş kim zevk alacak bundan?

bu bayağı ağır bir test ama çoğusu bunu bilerek yapmaz. vereceğin cevap 0 duygusallık içermeli, asla kendini savunma,ispat etme yoluna girme anında küçük kız olursun. hafif alaycı bir tavırla cevapla. zaten çoğu zaman bu şekilde takılman gerek.

soru: seninki de biraz küçükmüş ya kim zevk alacak bundan?

cevap: ben :)

bayağı sardı da kahvaltıya geç kalıyorum tAkipTe kAlıN dOstlArıM

daha yazarım uÇağIm kAlKıyOr

edit: beyler bunlar işe yarıyor ne yapayım yani kadınlar böyle benlik bişi yok.

şu an düzenli ilişkim var, belki bir gün düzenli ilişki mekaniklerinden de bahsederim ama size tavsiyem önce farklı kızlarda cinselliği ve çeşitli karakterleri deneyimlemeniz sonrasında düzenli ilişkiye başlamanız.

X X X X X X X XX X X X X X X X X

özel mesaj ile soru geldi cevabını buraya da yazayım

kendi yolunu çiz. ama yaptıklarımı yazayım

vücut geliştirme (egefitness kanalını izle o adamı kendine örnek alabilirsin)

düzenli kitap okumak

reelde kızlar ile konuşamıyorken sanalda bayağı iyiydim. tabi sanalda da prof olarak başlamadım. deneme-yanılma birçok kızla konuştum. sonra bu beceriyi reele taşıdım.

film,müzik kültürüm çok iyi

ingilizceyi ana dile yakın konuşuyorum

dış görünüşüne çeki düzen ver, bakımlı ol. (yakışıklı olmak zorunda değilsin, önemli olan bakımlı olmak. ben yakışıklı değilim)

egefitness, aydınlan. bu 2 kanalı mutlaka takip et, eski videoları dahil izle. modern alfa (bu kanalı sadece giyim, parfüm önerileri için kullan onun dışında tamamen saçmalık)

reddedilmekten korkma. yemin ederim kaç kere reddedildiğimin sayısını bilmiyorum

#####TRİP MEVZUSU#####
    shit test muhabbetinden bahsetmiştik. bu trip olayı shit test'in âlasıdır. TRİP ÇEKMEYECEKSİN. TRİP ÇEKMEK YOK. bayan tripleniyor mu? sal gitsin. "üff tamam sus ya işim var", "neyse tamam benim biraz işim var" bilmiyorum çeşitli şekillerle ona s... git diyoruz. o an senden nefret etse de bilinçaltında senin vakti ne kadar kıymetli biri olduğunu anlayacak ve bu yediğin son trip olacak. trip atan bayana "noldu neyin var bitanem hüüğğğ" falan yaparsan artık sadece penisi olan bir kız arkadaş olursun.

şimdilik aklıma bunlar geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Go All The Way -- 17 Temmuz 2019; 22:46:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanka çağımızın vebası şu alfa , beta , kürek ve türevleri. Ne bu şimdi? Yok işte ortamda alfa malfa olacan bilmem ne. Çocukluktan itibaren öz güvenli yetiştirilmemiş bir şahıs ileride n'aparsa yapsın öz güvenli davranmaz , öz güvenli taklidi yapar. Bak bunun altına kalıbımı basarım. Öz güveni olan eleman her ortamda o şekil davranır kendini zorlamaz yani adamın doğal hali odur. Ama öz güvenli taklidi yapan eleman " hadi olm sen de 3-5 bir şey de , tut olm benim hadi pısırık kalma " diye sürekli kendini telkin eder.

O yüzden yani aaa ben betaydım şunu yaptım alfa oldum şu an karıları blokluyorum kafasındaki arkadaşlara Allah akıl fikir ihsan etsin.

Ha bende hiç öz güven yok anca o şekil kendimi zorlarsam öyle oluyorum diyorsan da yap yani dene.
  • Herkes hayat ustası olmuş anasını satim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu taktikleri uygularsanız 1-2 ay sonra foruma girip neden yalnızım diye konu açarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If you my star -- 25 Haziran 2019; 19:42:42 >
  • kendi çapında birşeyler yapmak isteyen kendini değiştirmek isteyen insanlara saygılı ol.çünkü onlar zoru başarıyor
  • fiziğim yerlerde. 140 kiloyum. 1,80 boyum var. dişlerim takma ve ağız kokusu var. 43 yaşındayım. götürmediğim hatun yok gibi. reddedilirsem hiç takılmam bir sonrakine yürürüm. iş özgüvende biter hacı. mesaj kısımları doğru. fazla sallamayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

kendi çapında birşeyler yapmak isteyen kendini değiştirmek isteyen insanlara saygılı ol.çünkü onlar zoru başarıyor
    Şaka mı bu ? Zoru başarmak derken neyi kastediyorsun ? İki tane niteliksizi tav etmek mi ? Tek işi dedikodu olan vasıfsız insanları böyle çok kolay tav edersiniz fakat mutlu olamazsınız. Karşı cins neden bu kadar büyütülüyor ben gerçekten anlayamıyorum. Neden bu kadar kasıyor herkes ? Hepsi insan abi ya hepsi insan lütfen bu kadar gözünüzde büyütmeyin.
    Not: Tüm kızlar dedikoducu değil genele hitaben konuştum. Lütfen herkes üzerine alınmasın. Niteliksiz ve vasıfsız lafları da aynı şekilde.

• kesinlikle doğru hocam. ben kendi tecrübemi aktarıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten mutluluğa ulaşmak için yaptıklarımı değil yatağa ulaşmak için yaptıklarımı paylaşıyorum. sizi mutlu edecek kadınlar: ananız, sadık karınız, öz kızınız.

• If you my star kullanıcısına yanıt
    Çok doğru da o kadar uzun sürmez herhalde 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zoru başarmak üzerindeki miskinligi atmak için çaba sarfeden adamdır.miskinlik diyorum sen başka anla.

Kızlar konusunda ucumuzde aynı düşünüyoruz hatları karıştırdın heralde

• blok

• Kanka çağımızın vebası şu alfa , beta , kürek ve türevleri. Ne bu şimdi? Yok işte ortamda alfa malfa olacan bilmem ne. Çocukluktan itibaren öz güvenli yetiştirilmemiş bir şahıs ileride n'aparsa yapsın öz güvenli davranmaz , öz güvenli taklidi yapar. Bak bunun altına kalıbımı basarım. Öz güveni olan eleman her ortamda o şekil davranır kendini zorlamaz yani adamın doğal hali odur. Ama öz güvenli taklidi yapan eleman " hadi olm sen de 3-5 bir şey de , tut olm benim hadi pısırık kalma " diye sürekli kendini telkin eder.

O yüzden yani aaa ben betaydım şunu yaptım alfa oldum şu an karıları blokluyorum kafasındaki arkadaşlara Allah akıl fikir ihsan etsin.

Ha bende hiç öz güven yok anca o şekil kendimi zorlarsam öyle oluyorum diyorsan da yap yani dene.
  • Ama sen hala eziksin... öyle değil gibi yaparken dahi... Bunu fark edemeyen kız ve oğlanların vay haline diyorum...

• Bu arkadas potansiyel rakiplerini elemek için böyle şeyler yazıyor olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunları yapmak için ilk önce kız bulmak lazım

Senin bu yazdıklarına göre hep kızlar sana ilk mesajı atmış
  • Ayrıca vücut da yapmışsın bunun da katkısı olmuştur

NOT: İlk mesajıma cevap bekliyorum
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    fake it till you make it kankam.

alfa beta gama demeyelim, güçlü orta zayıf diyelim? ne dediğimizin bir önemi yok, yanlış yere odaklanıyorsunuz. özgüvensiz biriydim 3 yıl boyunca karakterimi olmak istediğim kişiymiş gibi davranarak değiştirdim. sürekli düşün.. ve ona dönüşürsün. kimse sihirli değnekle bir anda dönüşemez zaten.

• TheYips kullanıcısına yanıt
    çok iyi bir vücut yaptım zamanında şimdi biraz geriledi, çok iyi ingilizce biliyorum. film, dizi, müzik kültürüm var. mizah yelpazem geniş. tipim max 5/10dur. kız sana ilk yazmaz avcı olan erkektir. ama sen kendi market değerini arttırdıkça kızın savunmasını da zayıflatmış oluyorsun. kızın var yok 1 tane cinsel organı var. o da haklı değil mi? onlarca belki yüzlerce kişi arasından seçmek zorunda.

• If you my star kullanıcısına yanıt
    10 tane kızda uygularsın. 8 tanesi gitse bile 2 tanesini altında terletirsin. ben iyi olmak veya mutlu olmaktan bahsettim mi? hayır.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.