Şimdi Ara

[DÜZENLİ İLİŞKİ PART 1]eski bir ezik olarak size karşı cins ile ilişkilerde bildiklerimi aktaracağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
11
Favori
5.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[DÜZENLİ İLİŞKİ PART 1]eski bir ezik olarak size karşı cins ile ilişkilerde bildiklerimi aktaracağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Yazıyı görsel olarak canlandıralım:

Şuna bile tav olacak kızlar var. O kadar basitler.

Bu arada konu sahibi arkadaş @haydaa2222 , evet, yatağa atana kadar yada atmaya çalıştığınızda -tek amaç bu ise- dedikleriniz işe yarıyor ve düzen maalesef böyle işliyor.

Ancak; düzgün bir ilişki, olgun bir ilişki, artık geleceğe bakan, genel geçer çöp yargılarla uğraşmayan bir ilişki düşünüyor ve istiyorsanız -ki yine bence asıl mutlu edeni bu, onlarca tecrübe üzerine konuşarak söylüyorum- bunlar tam aksine zarar verecek eylem ve tavırlardır.

Sizde belirtmişsiniz, amaç yatak diye. Ortalık patlak kız, zibidi erkek kaynayınca da sövüyoruz sonra. Bence bu çarka bir çomak sokulmalı. Hegelin, Marx'ın mutlak Tin'i gibi bir hedefe yönelmeli insanlık ve gerçek güzellik/iyilik/olgunluk/dürüstlük ve samimiyet üzerine ilişkilerini kurmalı.

En büyük çıkar - kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik budur. Öteki türlü pipiyi sokacak sıcak bir delik dışında bir şey elde edemiyorsunuz. Bu işin paralı versiyonundan tek farkı - arada para yok ! Ama harcanan duygular ve zaman. Ben artık belki de yaşım geldiği için böyle düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Go All The Way

fake it till you make it kankam.

alfa beta gama demeyelim, güçlü orta zayıf diyelim? ne dediğimizin bir önemi yok, yanlış yere odaklanıyorsunuz. özgüvensiz biriydim 3 yıl boyunca karakterimi olmak istediğim kişiymiş gibi davranarak değiştirdim. sürekli düşün.. ve ona dönüşürsün. kimse sihirli değnekle bir anda dönüşemez zaten.
    Yani çok da mantıksız değil. 3 yılını harcadıysan buna helal olsun.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    bunlarda iş yok kankam kadınlardan korkan tipler bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizlara mal muamelesi nasıl yapılır onu anlatmış kısaca.

• OKUuuUuU

• tam alfa bu adam dicektim son mesaja baktım sen betadan daha yıkıksın dostum üzgünüm

yakında ayrılma konusu açarsın at fava
  • Artık ayagınla mı sevişiyorsun?

• Rayto kullanıcısına yanıt
    kankam zaten alfa değilim ki. bi noktadan sonra düzenli ilişki arıyorsun. endişelenme sevgilimi de görünmez bir iple yönetiyorum ama onu seviyorum ne yapayım lol

• quote:

Orijinalden alıntı: Go All The Way

kankam zaten alfa değilim ki. bi noktadan sonra düzenli ilişki arıyorsun. endişelenme sevgilimi de görünmez bir iple yönetiyorum ama onu seviyorum ne yapayım lol
    Opsiyon ara bence

• Rayto kullanıcısına yanıt
    benim gibi birinin opsiyonları her zaman hazırdır ;)

• Evet arkadaşlar bu arkadaşı dinleyin,sürekli böyle taktiksel yaklaşın,hiç yürekten sevmeyin,sözüm ona alfa erkek olun ki içinizde hiç merhamet,sevgi kalmasın.hayat boyu yalnız yaşayın,köpek gibi çalışıp kazandığınız 3 kuruş parayı kadınlarla çarçur edin ki ileride herhangi bir yuvanız olmasın.çocuk sevgisi nedir bilmeyin.30 yaşından sonra da ona buna bakarak elinizle okşarsınız.yukardaki arkadaş bunun en güzel kanıtı.bu arkadaşa puanım 10/10.

• Başka biri - şeymiş gibi davrandığın sürece öyle davranan insanlarla yaşayacağın durumu ilişkiymiş gibi dile getiriyor olman (: komik (:
  • arkadaş kitap tabiri alfadan bahsetmiş, gerçek bir alfa ile uzaktan yakından alakası yok.

kısa vadede kız kaldırırsınız, uzun vadede depresyon kaçınılmaz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    illaki var dostum, birçoğu istediği kadar güzel olsun vasıfsız.

fakat ayrım burada zaten, buradaki çoğu adam bu konuda objektif değil. tavlamak isteyip tavlayamayan "kızlar gerizekalı" diyor. 50 taktikle tavlayan da alfayım diye geziniyor.

ikisi de yanılıyor, baktığında üstteki önyargılı yaklaşıp denemeden gerizekalı diyor. alttaki de kızları umursamıyorum diyip elli taktik uyguluyor. umursamadığın birine taktik uygulamazsın mantık budur.

fakat kesinlikle sokakta, orada burada tanımadığı bir kızla flört eden birisi çoğunun boş olduğunu görecektir. sosyalmedyada egoist olanlar gerçek hayatta manipülasyona açık oluyorlar. açıkçası bir noktadan sonra aradağınız tek şey güzellik olmuyor ve az da olsa zeka kırıntısı arıyorsunuz. ve güzel olan kızlarımız da ne yazık ki kendilerini geliştirmeye adım atmıyor oluyorlar.

kısacası alfa olayını öğrenin, ama taktiklere indirgemeyin arkadaşlar. alfalığı da kaliteli yaşam için öğrenin, kızlar için durmadan kitap okuyan-kız tavlama taktikleri öğrenen adamdan bir halt olmaz.

• @whywouldnt benim bildiklerim yazdıklarımdan ibaret değil. ben insan ilişkilerine %99 hakimim ama burada kimseye öğretmenlik yapamam. kızı 1 gün içerisinde yatağa da atarım 2 yıl boyunca bana sadık kalacak bir sevgiliye de dönüştürürüm.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.