Şimdi Ara

[DÜZENLİ İLİŞKİ PART 1]eski bir ezik olarak size karşı cins ile ilişkilerde bildiklerimi aktaracağım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
11
Favori
5.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunu yaparsanız yapmacık iki yüzlü olursunuz. Zamanında çok konu araştırdım çok kitap okudum denedim başarılı da oldum. Ancak yoran kısım başarılı olduktan sonra başlıyor hep taktik uygulamak zorundasınız. Her şeyi bıraktım ve doğal oldum. Doğal olduktan sonra farkettim ki ben zaten bir lidermişim karakterimde yöneticilik duygusu varmış. Tek tavsiyem doğal olun bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • If you my star kullanıcısına yanıt
    1-2 ay sonra bunu yazacakları zaten kesin :) ama pes etmeyenler sonuca ulaşacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasmayın bu kadar, kendiniz olun. Bir iki gün üzülürsünüz ama en azından içinizden geldiği gibi davranmış olursunuz. Seviyorsan seviyorum diyeceksin arkadaş. Sonra içinizde kalmasın.

• Taktik kalmazsa iş bilen bi kankanız varsa arayın onu whatsapp var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 5 Temmuz 2019; 20:50:54 >
  • Yazının ilk satırlarından itibaren Aydınlan kokusu almaya başladım, ortalarına doğru "Kesin aydınlan izlemiş" demeye başladım ve son satırlarındaki "Aydınlan" kelimesini gördüm.

Dedikleri 1'e 1 doğru beyler dinleyin adamı.
  • up

trip mevzusundan bahsettim

• up düzenli ilişkiye dair önemli. test edileceksin asla bitmeyecek. kızı sınırlarından dışarı çıkartma

• up beyler.. 2 tane kız konusu okudum yine utançtan yerin dibine girdim alüminyum

• 18 ini dolduran ve 1-2 sevgi gösterisine maruz kalan Haydar dümen oluyor. Kasmayın bu kadar hayatı .

• Bune la stratejiler taktikler opsiyonlar vs . Sanki dış politikada strateji belirliyor adamlar.

• kızlar uzun saçlı erkeklere bayılır

katıldıklarım

Alıntı

metni:
    fiziğin 6.5/10 üzeri olsun. -dişlerin, nefesin temiz olsun.

Katılmadıklarım

Alıntı

metni:
    saçların uzun olmasın

• Keira- kullanıcısına yanıt

Benim şaçlar kıvırcık, saçları kısa kestirip bakımlı yapınca iş atan atan hatun sayısı artıyo, saçları biraz uzatıp şalaş kıvırcık yapınca da rahat ve ilgili hatunlar denk geliyo tabi saç dışında kalan kısımlar üçgen vücut, sürekli ilerlenen iyi bi iş ve arkadaşın dedikleri   

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.