Şimdi Ara

[DÜZENLİ İLİŞKİ PART 1]eski bir ezik olarak size karşı cins ile ilişkilerde bildiklerimi aktaracağım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
11
Favori
5.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-27A8F5618

Bu mesaj silindi.
    Ne bileyim hocam eğer sende işe yaradıysa sıkıntı yok ama benim takıldığım şey mesela kitaplar , youtube kanalları falan var ya " 10 adımda alfa ol , 5 harekette kadınları orgazm et " falan bu tip saçmalıklara tepkim var.

Ya kardeşim her kadının , insanın karakteri farklı biri vardır hiç takmazsın peşinden ayrılmaz. Biri vardır 1-2 defa mesaj atma sana geri bile dönmez. Yani öyle işte "Şunu yap o kız sende kardeşim xd " olaylarını anlamıyorum ben. Alfa beta olayları bence de var fakat doğadaki o haliyle değil çünkü bugün bir iş yerinde alfa patrondur , evde alfa babandır , okulda öğretmenindir , müdürdür yani her ortamda senden daha ta**klı birileri olacak. En iyisi kendini geliştirmek ki her ortamda bir konu hakkında söz hakkın olması.

Benim öz güven kastım da çocukluk travmalarıydı. Yani sürekli şiddet , korku , bağırma , tehdit ile yetişmiş çocuk ya azılı bir tip oluyor ya da içine kapanıyor kantin sırasına girip " 2 tane simit " diyemiyor. Yoksa işte eleman kiloludur kilo verir öz güveni gelir falan o konuda hemfikirim seninle.

• quote:

illaki var dostum, birçoğu istediği kadar güzel olsun vasıfsız.

fakat ayrım burada zaten, buradaki çoğu adam bu konuda objektif değil. tavlamak isteyip tavlayamayan "kızlar gerizekalı" diyor. 50 taktikle tavlayan da alfayım diye geziniyor.

ikisi de yanılıyor, baktığında üstteki önyargılı yaklaşıp denemeden gerizekalı diyor. alttaki de kızları umursamıyorum diyip elli taktik uyguluyor. umursamadığın birine taktik uygulamazsın mantık budur.

fakat kesinlikle sokakta, orada burada tanımadığı bir kızla flört eden birisi çoğunun boş olduğunu görecektir. sosyalmedyada egoist olanlar gerçek hayatta manipülasyona açık oluyorlar. açıkçası bir noktadan sonra aradağınız tek şey güzellik olmuyor ve az da olsa zeka kırıntısı arıyorsunuz. ve güzel olan kızlarımız da ne yazık ki kendilerini geliştirmeye adım atmıyor oluyorlar.

kısacası alfa olayını öğrenin, ama taktiklere indirgemeyin arkadaşlar. alfalığı da kaliteli yaşam için öğrenin, kızlar için durmadan kitap okuyan-kız tavlama taktikleri öğrenen adamdan bir halt olmaz.

Alıntıları Göster
    Heh bak mesajının şu kısmı " fakat kesinlikle sokakta, orada burada tanımadığı bir kızla flört eden birisi çoğunun boş olduğunu görecektir. sosyalmedyada egoist olanlar gerçek hayatta manipülasyona açık oluyorlar. açıkçası bir noktadan sonra aradağınız tek şey güzellik olmuyor ve az da olsa zeka kırıntısı arıyorsunuz. ve güzel olan kızlarımız da ne yazık ki kendilerini geliştirmeye adım atmıyor oluyorlar. " tam benim de düşündüğüm şey.

• Oley artık bir alfayim teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Öyle hocam dediğin gibi işte. Adam hiçbir konuda kendini geliştirmemiş ne bileyim bir spor dalıyla uğraşmıyor , 3-5 tarih bilgisi yok , hazırcevap değil ; sanıyor ki 2 video izlicem işte kızlar peşimde sıra olacak falan yani tamamen rant amaçlı dediğin gibi.

Hocam o dediğini algılasalar zaten bu kızlara bu kadar kimse yüz vermez. Elemanlar öyle bir tutuluyor ki sanki başka kız yok yani takılıyor bir tanesine böyle ya benimsin ya kara toprağın. Ya kardeşim çokluk felsefesine göre oyna dünyada milyonlarca takılabileceğin potansiyelde kız var neden 1 kişi için aylarını , yıllarını harcayasın? Bizim kızların bir tarafı da bundan kalkık zaten.

Kızla WP'den konuşuyoruz ne dizi-film kültürü var ne spor ne bir aktivite e ben seninle ne konuşayım be? Oturup magazin mi konuşayım? Direk salıp başkasına geçiyorum kafam rahat.

Hocam işte taklit tamamen direk anlaşılıyor. Resmen hani " Ben bu değilim " diye bağırıyor. Azcık espri yapacak karşıdaki kızlara laf sokacak zeka olsa gelip seni ya da arkadaşlarını ezip, karşı tarafı güldürmeye çalışmaz. Kızlar da içgüdüsel olarak algılayıp onu görmezden geliyordur zaten. Büyük ihtimal eleman hala saptır.

Ha eyvallah hocam senin mesajı görünce ben de aynı şeyi düşündüm. :D . Sağ olasın hocam , sen de cevherlerden birisin.

• oku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wattpad adında kokuşmuş bir site vardı. Oradan fırladın sanırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam deniycem tutmazsa tüketici mahkemesi..

• dribblingmaster kullanıcısına yanıt
    kankam akşam denenmiyor bu. bunları davranış paketine entegre et :)

• Go All The Way G kullanıcısına yanıt
    Düzenli ilişki paketini bekliyorum. haybeye sallayanlardan değilsin çalışıyo.
    Vicdanen ve kalben uymayanları uygulamadım tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 2 Temmuz 2019; 8:50:22 >
  • Bunları yaparak elde edeceğin kız senin gibi akıl fukarası biri olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 2 Temmuz 2019; 8:40:42 >
  • Karşi tarafa eşek gibi davranmak alfalık mı oluyor? Yok ben almayayim.

• Kadınlara odun gibi davranıp, 1-2 tane kezban düşürünce kendini guru zanneden tiplerden birisi daha. Umarım millet bu başlığı görüp dikkate almaz.

• Adam kız tavlama tavsiyesi vermiyo ki. Kazanova olduğunuda söylemiyo, eldeki kızda türk kızı siz ne diye celallendiniz ki? Kız tavlama başlığı olsa size sonsuz hak veriyorum hiçbiri çalışmıyo ve ego tatmini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 2 Temmuz 2019; 9:10:36 >
  • SomeoneWicked kullanıcısına yanıt
    yatağa atma rehberi kankamm sevilmek isteyen gitsin anasının yanına

• oku!

• Yatağa atma rehberiymiş. Ulan zaten kız sana, sen ona mesaj atmadan 3 kere art arda mesaj atıyorsa o kızı da bir zahmet yatağa atıver. Bunları yapacağınız kızlar sanırım kimsenin bakmadığı kızlar. Normal standartlarda bir kız seninle mi uğraşacağım der ve yedektekilere geçer.
  • SomeoneWicked kullanıcısına yanıt
    yedektekiler tek tip hepsi senin kafanda, biz transfer döneminin gözdeleriyiz:) benim yöntemlerimde öncelik kişisel gelişimdir zaten.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nası kızlar üzerinden denedin bilmiyorum ama mantık doğru çoğu davranış yanlış,
    zaten doğaları gereği güçlü görünen erkekleri severler , para da bir güçtür çene de , karizmada.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.