Şimdi Ara

KIZLAR VE İKİLİ İLİŞKİLER HAKKINDA DERDİ OLAN GELSİN YARDIMCI OLALIM(36YILDIR YALNIZIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kral okuyorsan okulun bitene kadar çok endişelenme bence, ama okul bitene kadar da en azından potansiyle verdiğin hanımlarını bence uzaktan da olsa çevrende tut çünkü iş hayatı başlayınca çoğu insan işten kalan vaktini eşine dostuna ayırdığı için dateler biraz daha aksıyor gibime geliyor

Ama sosyal becerilerin yerindeyse yapayalnız kalmak inan çok zor

• OdayıKarartanLamba kullanıcısına yanıt
    Hocam yani mesleğe atılana kadar buldun buldun bulamadın sıkıntı mı diyorsunuz bu arada sosyal becerilerim yüksektir ağzımda iyi laf yapar ama bilemiyorum ya hiç denk gelmedi hiç ama bende önüme gelene yürümem hiç veya instadan tanımadığım birine asla durduk yere yazmam yürümek için kaliteli biri olacak ben biraz hoşlanacam ve tanışmak için denk gelmeyi bekleyeceğim benim döngü böyle belkide suç biraz bendedir ben kırsalda tıp okuyorum açık açık söyleyeyim puanımda yüksekti batıya geçebilirim ve seneye batıya geçeyim diye düşünüyorum daha relax bir ortam olur diye düşüncrleriniz nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kalendert K kullanıcısına yanıt

Ben bölüm olarak kapalı ofis çalışması şeklinde bir kariyerin olur diye tahmin etmiştim, tıp gayet iyi okul bitse de iş hayatında bir beyaz/mavi yaka çalışanından daha çok sosyal alanda bulunacaksın.

Batıda eminim çok daha rahat olursun çünkü kominite burada daha aktif, daha canlı sırf bu yüzden bile şans faktörü inanılmaz artar.

Eğitim ve meslek hayatında başarılar dilerim, umarım gönlünce bir insan ile karşılaşabilir ve doğru zamanda doğru hamleleri yapabilirsin

• OdayıKarartanLamba kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.