Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SINIFTA KIZ YOK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _SELCHUK_

quote:

Orjinalden alıntı: mumya

en iyi benim sınıf 12 erkek 29 kız

OZAMAN SANADA

niye yanlış bir lafmı ettik
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _SELCHUK_

quote:

en iyi benim sınıf 12 erkek 29 kız

OZAMAN SANADA

niye yanlış bir lafmı ettik

BİZ SINIFTA KIZ YOK DİYORUZ SEN 29 KIZ VAR
    DİYOSUN DAHA NE OLSUN..

• quote:

Orjinalden alıntı: ***NuRi***

Yaw olacak iş değil ya bizim sınıfa kız koymamışlar sizin sınıflarda fazladan warsa gönderirseniz sevinirim

Yetkililer uyuyor mu? Tehlikeli bir durumdur bu, insan yanlış yollara sapar. Gencecik erkekler ya etrafta karşı cins göremeyip kendi cinslerine yönelirlerse? Bir an önce birşeyler yapılmalı

• quote:

Orjinalden alıntı: playground

quote:

Yaw olacak iş değil ya bizim sınıfa kız koymamışlar sizin sınıflarda fazladan warsa gönderirseniz sevinirim

Yetkililer uyuyor mu? Tehlikeli bir durumdur bu, insan yanlış yollara sapar. Gencecik erkekler ya etrafta karşı cins göremeyip kendi cinslerine yönelirlerse? Bir an önce birşeyler yapılmalı

İYİDE DOSTUM O BÖLÜMÜ KIZLAR TERCİH ETMİYORSA
    ZORLA MI GÖNDERİCEKLER??

• Etmiyorlarsa ettirilmeliler, televizyonlarda reklam kampanyaları düzenlenmeli. Körpecik gençlerimiz topoş oluyor(söz meclisten dışarı) , biz hala abuk sabuk konularla ilgileniyoruz. Yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playground -- 4 Aralık 2005, 0:09:47 >
  • quote:

boşver bizdede yok...
  • o zaman işe milli eğitim bakanlığı okullara kerane kampanyası başlatsın
  • Ayrıca arkadaşın istegi uzerine bizim ona hatun göndermemiz bizim başka bir şekilde anılmamıza sebep olur ki bunu kendi adıma tasvip etmem mümkün değil maalesef.
  • quote:

quote:

sen gel de bunu fem'de anlat:D

• Bu konunun sabit yapılması iyi olur. Herkese örnek olmalı bu acı durum.
  • ya bu olay cok kotu bi olay yaa.

mesela benım arkadasin şyle bi sansi vardi
    Anlatiyim.

super liseye geldi ve yabanci dil bolumunu secti sinifta 24 kişi vardi 3 tanesi erkek 21i kız. tam 3 yıl boyunca boyle okudu.

bu sene ogrendim uni.yi kazanmiş. okula gitmiş ogrenci listesine bakmiş ve 60 kişilik sınıfta TEK ERKEK BU
    Tam 59 kız , 1 erkek oda bu arkadas

ve uni'den ayrildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 4 Aralık 2005, 0:23:35 >

• O da birşey mi?Pamukkale de anaokulu öğrt de 50 kız 1 erkek vardı.Onun yerinde olmak istediniz sanırım
  • quote:

quote:

onların okulu tarikat okulu da ondan. erkek yurdu okulda, kız yurdundan 2-3 km uzakta.

Fetullahçıların okulunda okuyo arkadaş. devlet lisesine gel dedik dinlemedi...

• hababam sınıfı gibi olmuşsunuz.dikkat edin de birbirinize saldırmayın
  • bi okuldada onceden kız lisesiymiş bi sonraki yil erkeklere acilmişti. ve 3 tane erkek ogrenci kayıt olmustu

o yil 3 erkek , 1000 küsür kız vardi

bu 3 erkek koridorda dolasirken kızlar taciz ediyodu ya yok bole bşy ben duyunca koptum

• quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

bi okuldada onceden kız lisesiymiş bi sonraki yil erkeklere acilmişti. ve 3 tane erkek ogrenci kayıt olmustu

o yil 3 erkek , 1000 küsür kız vardi

bu 3 erkek koridorda dolasirken kızlar taciz ediyodu ya yok bole bşy ben duyunca koptum

yazık lan

• ben yeni meznum. müh. fakultesinde malum jeoloji ve endüstri müh. dısındaki sınıflarda kzı saysı 5i gecmez. bızım elektronıkte de 4-5 tane vardı(biri bize benzemişti de) içlerinde 1tanesi teklif edilecebilecek seviyedeydi. ilk senenın sonuna geldgımızde erkekler arası muhabbet gelişince bir de öğrendik ki sınıfın yarısından cogu o kıza teklif etmişiz
  • Vallaha 4 sene boyunca lisede sınıfımızda hiç kız olmadı. Malum meslek lisesi makine bölümünde kızın ne işi var. Üniversiteye gittik sınıfta yine kız yok ne beklersinki Teknik eğitim fakültesinde kız saysan iki elin parmaklarını geçmez. Ama allahtan okulda İİBF fakültesi varda oradan kurtarıyoruz işi.
  • bizim sınıfta 4 tane erkek 23 tane kızzzz var valla çokkkkkk şanslıyım erkek lisesinde okuyana allahtan bol bol hatun diliyorum
  • bizim sınıftada kız yok.amele gibi bi lise dönemi geçiriyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.