Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SINIFTA KIZ YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw olacak değil ya bizim sınıfa kız koymamışlar sizin sınıflarda fazladan warsa gönderirseniz sevinirim

• Ohanze olacak iş deil başka sınıflarda da yoksa ok ama kız erkek dengesi ii ayarlanması lazım sınıflarda
  • ahhh ahhh ben yaşamıştım üni hazırlıkta yan sınıfın duvarlara vuruyoduk üni de de 800 1. sınıf öğrenci 164 erkek kalanı kızdı heheheh sonra fena çıkardık acısını
  • quote:

Orijinalden alıntı: meçhul gazi

ahhh ahhh ben yaşamıştım üni hazırlıkta yan sınıfın duvarlara vuruyoduk üni de de 800 1. sınıf öğrenci 164 erkek kalanı kızdı heheheh sonra fena çıkardık acısını
    hocam senin bölümün neydi ?700 mevcut 164 erkek

• quote:

Orijinalden alıntı: Whoppix

Alıntıları Göster
    ne sınıfı bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tehlike

ne sınıfı bu?

Alıntıları Göster
    anadolu meslek elektrik bölümü felandır heralde

bizim arkın da sınıfta 2 kız vardı lise 1 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

anadolu meslek elektrik bölümü felandır heralde

bizim arkın da sınıfta 2 kız vardı lise 1 de

Alıntıları Göster
    abi ne etcen kızı ya sende başka sınıfa transfer ol veya başka sınıftan transfer alın yada onu yapamıyosanız kapı önü muhabbetleri yapı onuda yapamıyosanız gidin ölün!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: saner1911

abi ne etcen kızı ya sende başka sınıfa transfer ol veya başka sınıftan transfer alın yada onu yapamıyosanız kapı önü muhabbetleri yapı onuda yapamıyosanız gidin ölün!

Alıntıları Göster

bizim mühendislik sınıfında 4 kız var sadece. erkek başına yaklaşık 3.5 kilo kız düşüyo diye hesap yapmıştık bi ara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smerillian

bizim mühendislik sınıfında 4 kız var sadece. erkek başına yaklaşık 3.5 kilo kız düşüyo diye hesap yapmıştık bi ara.

Alıntıları Göster
    kızı ne yapacan lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smerillian

Alıntıları Göster
    onu bunu bilmem kafayı çalıştıra bulur kardeşim ben bi ara çalıştırdım keşke çalıştırmaz olaydım kafa kalmadı

• quote:

onu bunu bilmem kafayı çalıştıra bulur kardeşim ben bi ara çalıştırdım keşke çalıştırmaz olaydım kafa kalmadı

Alıntıları Göster
    Bizim sinifta 16 kız 14 erkek war...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Lisedeyken 28 kız 2 erkek di sınıf. Adam başı 14 yani. Paylaşamıyolardı canım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Administrato®

Lisedeyken 28 kız 2 erkek di sınıf. Adam başı 14 yani. Paylaşamıyolardı canım.

Alıntıları Göster
    Ben de lise 2'deyim malum dil sınıfında öğretmenlik istedikleri için kız çok olur bizim sınıfta 5 kız 4 erkek var

Kızlardan birisi süper inek, birisi ne kadar güzel olsa da çok saf ve temiz kalpli yani o kadar saf ki söylenen herşeye inanıyor , birisi aşırı panik, öbürü de diğerlerinin karışımı. Bir tane daha var o biraz normal sayılır onla aramız iyi bugün tostçuya götürdüm tost yedik beraber

Geriye kalan 3 erkek de futbol delisi muhafazakar türk erkeği işte. Sınıfta en farklı en ilginç kişisi kimdir deseler herkes Sami der niye

Yabancı müzik dinler bilgisayar delisidir ne zaman napacağı belli olmaz sinirli gözükür ama bazen suludur filan falan işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembel hayvan -- 4 Aralık 2005, 0:26:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tembel hayvan

Ben de lise 2'deyim malum dil sınıfında öğretmenlik istedikleri için kız çok olur bizim sınıfta 5 kız 4 erkek var

Kızlardan birisi süper inek, birisi ne kadar güzel olsa da çok saf ve temiz kalpli yani o kadar saf ki söylenen herşeye inanıyor , birisi aşırı panik, öbürü de diğerlerinin karışımı. Bir tane daha var o biraz normal sayılır onla aramız iyi bugün tostçuya götürdüm tost yedik beraber

Geriye kalan 3 erkek de futbol delisi muhafazakar türk erkeği işte. Sınıfta en farklı en ilginç kişisi kimdir deseler herkes Sami der niye

Yabancı müzik dinler bilgisayar delisidir ne zaman napacağı belli olmaz sinirli gözükür ama bazen suludur filan falan işte

Alıntıları Göster
    bizim okulda kız görmekten gın ageldi

yıldız mimarlıkt aokuyorum allah tan erkek sayısı da okadar az değilde idare ediyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: lord_199254

kızı ne yapacan lan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lord_199254

kızı ne yapacan lan

sen anlamassın

• quote:

Orjinalden alıntı: ***NuRi***

Yaw olacak iş değil ya bizim sınıfa kız koymamışlar sizin sınıflarda fazladan warsa gönderirseniz sevinirim

ben göndereyim sana bizdede erkek yok sınıfta 2.5 erkek var evet yanlış okumadın 2.5 yazıyla(iki buçuk) tane erkeğiz sen adresi ver ben sana 10 kız yollayayım sen bana 10 erkek yolla nasıl senin için uygun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 3 Aralık 2005, 23:03:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Whoppix

Alıntıları Göster
    e
    quote:

Orjinalden alıntı: daledondale

ğitimn fak sınıf öğretmenliği

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

quote:

Orjinalden alıntı: ***NuRi***

Yaw olacak iş değil ya bizim sınıfa kız koymamışlar sizin sınıflarda fazladan warsa gönderirseniz sevinirim

ben göndereyim sana bizdede erkek yok sınıfta 2.5 erkek var evet yanlış okumadın 2.5 yazıyla(iki buçuk) tane erkeğiz sen adresi ver ben sana 10 kız yollayayım sen bana 10 erkek yolla nasıl senin için uygun mu ?
    BİZİM SINIFTADA KIZ YOK...

HEPİNİZE
    BUNU HESABINI SORUCAM....

• quote:

Orijinalden alıntı: _SELCHUK_

BİZİM SINIFTADA KIZ YOK...

HEPİNİZE
    BUNU HESABINI SORUCAM....

Alıntıları Göster
    en iyi benim sınıf 12 erkek 29 kız

• quote:

Orijinalden alıntı: mumya

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mumya

OZAMAN SANADA

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.