Bildirim
ARKADAŞLAR SİZ OLSAYDINIZ HANGİSİNİ SEÇERDİNİZ? SONY?, SAMSUNG?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben olsam kesinlikle 40 d3000 alırdım.100hz olması çok büyük bir avantaj samsung karşısında.D serisi çok çok iyi teknik özelliklere sahip. -
R serisi ile karşılaştırıldığında, 40d3000 -
arkadaşlar 26 kişi okumuş 2 kişi mi yorum yapmış. lütfen biraz ilgi -
ama sen yazmışsınki marka pazarlayanlar yorum yapacak olan zaten kendini geri çekiyor gerçi ben marka pazarlayan ne demek onuda anlamadımquote:
Orijinalden alıntı: asddemir
arkadaşlar 26 kişi okumuş 2 kişi mi yorum yapmış. lütfen biraz ilgi -
yahu kardeşim bunda anlamayacak bişey yok ki iyi niyetle ve objektif olarak insanlar yorum yapsın istiyorum. farazi sen samsung satıcısısın inanmıyorsun belki kendi ürününü iyi olduğuna ama bu işten ekmek yediğin için kendi firman lehine yorum yapıyorsun. anlatabildim mi bilmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: salih70
ama sen yazmışsınki marka pazarlayanlar yorum yapacak olan zaten kendini geri çekiyor gerçi ben marka pazarlayan ne demek onuda anlamadım
Alıntıları Göster
-
insanlara buradan durmadan gaz veren tipler var. adam nerdeyse 1 senedir şu tv yi alacam çok iyi. bende takipteyim süper fiyat gibi nameler yapıyor. herkesin iyi niyetli olmadığını düşünüyorum bu sitede onun için yazdım üstünüze alınmayın lütfenquote:
yahu kardeşim bunda anlamayacak bişey yok ki iyi niyetle ve objektif olarak insanlar yorum yapsın istiyorum. farazi sen samsung satıcısısın inanmıyorsun belki kendi ürününü iyi olduğuna ama bu işten ekmek yediğin için kendi firman lehine yorum yapıyorsun. anlatabildim mi bilmiyorum.
Alıntıları Göster
-
Her ikiside iyi tvler ve sizi üzmezler. Ama bence R81 göre D3000 daha ön plana çıkıyor. Ama şuda bir gerçekki görsel olarak ( kasa .. ) R81 daha hoş duruyor.quote:
yahu kardeşim bunda anlamayacak bişey yok ki iyi niyetle ve objektif olarak insanlar yorum yapsın istiyorum. farazi sen samsung satıcısısın inanmıyorsun belki kendi ürününü iyi olduğuna ama bu işten ekmek yediğin için kendi firman lehine yorum yapıyorsun. anlatabildim mi bilmiyorum.
Alıntıları Göster
-
benim bildigim kadari ile sony lgden aliyor panelleri. Samsung ise kendisi uretiyor...quote:
Orijinalden alıntı: senol1979
Her ikiside iyi tvler ve sizi üzmezler. Ama bence R81 göre D3000 daha ön plana çıkıyor. Ama şuda bir gerçekki görsel olarak ( kasa .. ) R81 daha hoş duruyor.
Alıntıları Göster
bunu da goz onunde bulundurmak gerek. -
Benim bildiğim ise Sony ve Samsung panellerini ortak üretiyorlar. ( Bu iş için bir fabrika kurdukları )quote:
Orijinalden alıntı: impo
benim bildigim kadari ile sony lgden aliyor panelleri. Samsung ise kendisi uretiyor...
bunu da goz onunde bulundurmak gerek.
Alıntıları Göster -
sony nin bildiğim kadarıyla uzmanlık alanı yazılım mühendisliği, panelini başka firmalara yaptırıyor olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: senol1979
Benim bildiğim ise Sony ve Samsung panellerini ortak üretiyorlar. ( Bu iş için bir fabrika kurdukları )
Alıntıları Göster
satıcılar genelde sony yi kötülemek için kime sorsam aynı şeyi söylüyor, teknosada, vatan da vede başka yerlerde sony yi samsung yapıyor zaten gibi konuşmalar geçiyor. bunun aslı varmı gerçekten yılların sony si başka firmaların eserimi yani. -
Sony i Samsung yapıyor diye birşey olduğunu sanmıyorum. ( Yokda ) Sony ve Samsung şirketleri ortak hisse ile bir panel farikası kurdular. Tabii bu fabrikada herkes kendi panelinimi üretir yoksa kafa kafaya verip ortak mı yaparlar bilemem. Ancak bu tvlerin tek bileşeni panel değil. Yani en kaliteli panelide kullansanız diğer donanımlarınız ve yazılımlarınız vasat veya iyi değilse alacağınız verim en iyi panele yakışır olmayacaktır.quote:
sony nin bildiğim kadarıyla uzmanlık alanı yazılım mühendisliği, panelini başka firmalara yaptırıyor olabilir.
satıcılar genelde sony yi kötülemek için kime sorsam aynı şeyi söylüyor, teknosada, vatan da vede başka yerlerde sony yi samsung yapıyor zaten gibi konuşmalar geçiyor. bunun aslı varmı gerçekten yılların sony si başka firmaların eserimi yani.
Alıntıları Göster
Düzeltme : m harfini unutmuşum. ( donanımlar )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol1979 -- 12 Kasım 2007; 0:41:19 >
-
Fiyatta 3000YTL düşmüşken kesinlikle sony 40D3000 derim.
quote:
Orjinalden alıntı: asddemir
arkadaşlar 40' sony D 3000 mi yoksa samsung 40 R81 mi? siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?
lütfen marka pazarlayanlar YORUM YAPMASINLAR. onları görünce tüylerim diken diken oluyor.
-
arkadaşlar hepinizin değerli yorumları için teşekkür ederim. bu foruma girmeden önce zerre bilgim yoktu bu konularda. 3-4 aydır takip etmekteydim. düşününki elektronik mağazalarında çalışanlardan kesinlikle % 90 ından daha bilgiliyim diyebilirim. işyerinde arkadaşlar bana soruyor ne alalım diye sonuç olarakquote:
Orijinalden alıntı: @uiKSilveR
Fiyatta 3000YTL düşmüşken kesinlikle sony 40D3000 derim.
quote:
arkadaşlar 40' sony D 3000 mi yoksa samsung 40 R81 mi? siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?
lütfen marka pazarlayanlar YORUM YAPMASINLAR. onları görünce tüylerim diken diken oluyor.
uzun araştırmam sonucunda R 81 mi Sony D 3000 mi derken sonynin fiyatının düşmesiyle sony de karar kılıp 3100 ytl ye nakit aldım.
tv bugün kuruldu. ilk izlenimler 4.5 metreden büyük geldi gözüme salon 20-22 m2 civarında biraz büyük durdu gibi. artık alışacağız. kablo tv tatminkar. tabiki kanallara görede değişiyor. evdekiler şikayet etmeden dizi falan seyrettiler. özellikle atv, kanal-d, ntv gibi kanallar diğerlerine göre daha net.
kasa oldukça estetik duruyor. kumandasıda kaliteli.
DVD denemedim daha onuda alınca görüşlerimizi aktarırız.
-
Mahsuru yoksa nerden aldığını söyleyebilir misin?quote:
arkadaşlar hepinizin değerli yorumları için teşekkür ederim. bu foruma girmeden önce zerre bilgim yoktu bu konularda. 3-4 aydır takip etmekteydim. düşününki elektronik mağazalarında çalışanlardan kesinlikle % 90 ından daha bilgiliyim diyebilirim. işyerinde arkadaşlar bana soruyor ne alalım diye sonuç olarak
uzun araştırmam sonucunda R 81 mi Sony D 3000 mi derken sonynin fiyatının düşmesiyle sony de karar kılıp 3100 ytl ye nakit aldım.
tv bugün kuruldu. ilk izlenimler 4.5 metreden büyük geldi gözüme salon 20-22 m2 civarında biraz büyük durdu gibi. artık alışacağız. kablo tv tatminkar. tabiki kanallara görede değişiyor. evdekiler şikayet etmeden dizi falan seyrettiler. özellikle atv, kanal-d, ntv gibi kanallar diğerlerine göre daha net.
kasa oldukça estetik duruyor. kumandasıda kaliteli.
DVD denemedim daha onuda alınca görüşlerimizi aktarırız.
Alıntıları Göster
-
bursada bir sony bayiinden, aslında ankarada eryamanda optimum alışveriş merkezinde bir sony bayii telefonda 3000 ytl demişti ama kargo falan aynı fiyata gelecekti.quote:
Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
Mahsuru yoksa nerden aldığını söyleyebilir misin?
Alıntıları Göster -
Hayırlı olsun. D3000 kullanıcıları arasına hoş geldiniz.quote:
bursada bir sony bayiinden, aslında ankarada eryamanda optimum alışveriş merkezinde bir sony bayii telefonda 3000 ytl demişti ama kargo falan aynı fiyata gelecekti.
Alıntıları Göster
Bir kulüp şart oldu gibi artık.
-
quote:
bursada bir sony bayiinden, aslında ankarada eryamanda optimum alışveriş merkezinde bir sony bayii telefonda 3000 ytl demişti ama kargo falan aynı fiyata gelecekti.
Alıntıları Gösterquote:
Ben hep sony bayileri daha pahalı satar diye düşünüyordum ama bimeks miş, gold muş, darty imiş vs. e göre daha uygun gibi..
-
Burda satıcılarmı var gerçekten insanları yanlış yönlendirmeye çalışan ?quote:
Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSEquote:
Ben hep sony bayileri daha pahalı satar diye düşünüyordum ama bimeks miş, gold muş, darty imiş vs. e göre daha uygun gibi..
Alıntıları Göster
-
bimeksde , teknosada pazarlık yapamıyorsun ki fiyat neyse o. ama şahsa ait dükkanlarda nakit olunca pazarlık imkanı kesinlikle var.quote:
Orijinalden alıntı: HUSAMET
Burda satıcılarmı var gerçekten insanları yanlış yönlendirmeye çalışan ?
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X