Şimdi Ara

arkadaslar sızce bır telefonda karızmamı onemlı yoksa ıslevlerımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben bır turlu karar veremedım n70 kullanıyorum telefonumdan memnunum ama bana pek bi hantal gozukuyor sırf bunun ıcın motorolanın v3 serisinden bıseyler almayı dusunuyorum sızce hangısı onemlı

• senin ortamına bağlı gece hayatın falan varsa tabiki karizma
  • Bana göre işlev>karizma
  • Karizma da olsun ama bence işlevsellik daha önemli
  • kardeş kim ne derse desin bence telin karizması herşeyden önemli yani biyerde çıkardın mı teli ayrı bi havan olcak bence K A R i Z M A
  • bence işlewi...

ya da ikiside olucak...al bi v3i işte abi yaa
  • sen n80 al karizmasının içinde işlevsellik var aha bak burda sana yazarken cepten de mail yolluyoooooom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonda daima teknik özelliklere daha fazla önem veririm. Tasarım benim için daha sonra gelir.
  • Ben işleve ve uzucluğa bakarım...bir ara 3650 kullanıyordum...6600 la aynı özellikte...birazcık büyük...Gören arkadaşlar anaaaa telsiz telefonu yanında gezdiriyor.Diyorlardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kumarbaz

Ben işleve ve uzucluğa bakarım...bir ara 3650 kullanıyordum...6600 la aynı özellikte...birazcık büyük...Gören arkadaşlar anaaaa telsiz telefonu yanında gezdiriyor.Diyorlardı...

• Benim kullandığım telefonun özellikleride çok iyi olucak tipideşu anda w800i kullanıyorum ve bu telefon tüm isteklerimi yerine getiriyor
  • dogru bence tipi gerçekten çok hoş we özelliklerini de herkes biliyodur heralde...
  • her zaman teknik özellik ılk secımım olmustur
  • her ikisi de bir arada olucak örnek;
    w810
    n80
    6280
    n70
    d600
    vs...
  • Benim için önce özellikleri gelir ama tabi ki dış görünüm de önemli. Çok da kaba olmamalı
  • başlığı açan arkadaş cevabını aldımı acaba??
  • yaw telefonda karizmanın gereği yok ki kendi karizman olsun yeter

adı üstünde telefon bu konusmak için kullancan

birileri beğensin die telefon almak saçma geliyo biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sancopanco

yaw telefonda karizmanın gereği yok ki kendi karizman olsun yeter

adı üstünde telefon bu konusmak için kullancan

birileri beğensin die telefon almak saçma geliyo biraz

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

her ikisi de bir arada olucak örnek;
    w810
    n80
    6280
    n70
    d600
    vs...

cellata katılıyorum tipi kayık bir telefonu sırf süper özellikleri var diye tercih etmem önemli olan hem özellik hem karizma
  • Hem tip hem özellik olan telefon daha yok piyasada. 8800 tasarım var özellik yok. Şimdi diyeceksiniz V3i özellikte var karizmada. V3i'de özellik yok bunu net bir şekilde söyleyebilirim.

20 gün kadar kullanabildim ve sattım. Süper telefon tasarım olarak ama özelliklerden zayıf kalıyor. İkisi bir arada olan maalesef yok.

Bana göre özellik daha ön planda. Şuanda N90 kullanıyorum ama v3i D&G yada 8800 alabilirim çünkü yaz sonuna doğru tasarımı iyi olan telefonlar daha rahat olur gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.