Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SİZCE EURONCAP YETERLİ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şunu söylemek de sakınca yok, ateş olmayan yerden duman çıkmaz...

Volvo, saab, mercedes, bmw,audi gibi firmalar sağlam araçlar!!!! İnkar edlemez, tersini söylemek at gözlüğü ile bakmaktır.

Fakat birbirleri hk da karşılaştırma yapıp biri daha üstün demek zor ve anlamsız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 10 Aralık 2006; 22:10:27 >
  • audi yi niye eklemedin görele kardeş zıttınmı var
  • Bence görele kardeşin Audi'yi eklememesi doğal çünkü kendisi tam bir vw düşmanı daha önceki mesajlarıda bunu belli ediyor
  • Tebrikler gorele2000. Bu kadarını bile senden okuyabileceğime inanmazdım. Demek ki, Euroncap'in dört ya da beş yıldızının bu markalara kattığı bir şey yok. Yeter ki marka Euroncap'ten üç ve aşağısı yıldız almasın! Çünkü o zaman Euroncap'teki gibi bir kazayı bu markaların araçları ile yapmamaya özel özen göstermemiz gerekecek. Adı BMW de olsa Saab da Euroncap'ten 1,5 yıldız alan (BMW 3 serisi ve Saab 900 1997 testi) bir aracın içinde herhangi bir kazada olmak istemem.

quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000
    Şunu söylemek de sakınca yok, ateş olmayan yerden duman çıkmaz...
    Volvo, saab, mercedes, bmw gibi firmalar sağlam araçlar!!!! İnkar edlemez, tersini söylemek at gözlüğü ile bakmaktır.
    Fakat birbirleri hk da karşılaştırma yapıp biri daha üstün demek zor ve anlamsız...

• Arkadaşım yanlışsın hem de çok, hayatda vw düşmanı olmadım, bırak seveni oldum her zaman!!!Git ve 1.4 tsi motor topiğindeki yazılarımı oku, şahidim çok!! ama lütfen daha sonra gel ve burda kusura bakma deyiver, günahımı alan 2. insan olma bu gece!!!

Ekleme tabiki audi de var, dikkat edersen ve benzeri araçlar demişim...

quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

Bence görele kardeşin Audi'yi eklememesi doğal çünkü kendisi tam bir vw düşmanı daha önceki mesajlarıda bunu belli ediyor
  • kusura bakma kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malikguzel -- 10 Aralık 2006; 22:09:25 >
  • neyi tartışıyorsunuz ben anlamadım..burada bahsettiğiniz araçlar isveç ve alman ekolünün güvenlik ve konfor konusunda önde gelen araçlarıdır ve hangisinin güvenlik bakımından üstün olduğuna biz bu tartışmada karar veremeyiz..ben mesleğim gereği 4 takla atmış mercedes s serisinden ceset çıkardım..aynı sayıda takla atmış şahinden canlı çıkardım..bu araçlar şüphesiz sağlam araçlardır ama bir takla anında ben hiç bir araçta bulunmak istemem..sanırım buraya yazan kimse de istemez..benim amacım aracımı takla attırmamaya yönelik bir şekilde kullanmaktır..siz eğer güvenlik önlemlerini hiçe sayıp benim aracım 5 yıldızdır veya dünyanın en sağlam aracıdır mantığındaysanız polis panzerinin içinde bile kafayı bir yere vurup ölebilirsiniz....benim anlayışım sağlam araç yoktur..hepsi sac,aliminyum,çelik ve demirden yapılmıştır..sağlam olan sürücülerdir...
  • Meslekdaşımla gurur duyuyorum, noktayı koymuş
    quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

neyi tartışıyorsunuz ben anlamadım..burada bahsettiğiniz araçlar isveç ve alman ekolünün güvenlik ve konfor konusunda önde gelen araçlarıdır ve hangisinin güvenlik bakımından üstün olduğuna biz bu tartışmada karar veremeyiz..ben mesleğim gereği 4 takla atmış mercedes s serisinden ceset çıkardım..aynı sayıda takla atmış şahinden canlı çıkardım..bu araçlar şüphesiz sağlam araçlardır ama bir takla anında ben hiç bir araçta bulunmak istemem..sanırım buraya yazan kimse de istemez..benim amacım aracımı takla attırmamaya yönelik bir şekilde kullanmaktır..siz eğer güvenlik önlemlerini hiçe sayıp benim aracım 5 yıldızdır veya dünyanın en sağlam aracıdır mantığındaysanız polis panzerinin içinde bile kafayı bir yere vurup ölebilirsiniz....benim anlayışım sağlam araç yoktur..hepsi sac,aliminyum,çelik ve demirden yapılmıştır..sağlam olan sürücülerdir...

• quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

yıldızı veya ncap ları bir yana bırakırsak kaza-hasar ve ölüm riski hesaplanması zor bir denklem..1 hf kadar önce discovery channel da 30 km hızla giderken şapkalığı olmayan bir hb aracın bagajındaki alet takımınının dağılması ve bir levyenin önden çarpışma sonrası gelip sürücünün kafasına çarptığını gösterdiler..bu olay 30 km hızda oldu..yine aynı programda arka koltuğu yatırılıp bagajına saksı konulmuş bir araç 40 km hızla çarpıştırıldı..saksı ön camdan dışarı çıktı..anlatmak istediğim ncap ve benzeri testler arabanın aktif güvenlik sistemi ve onun çalışması ile ilgili yıldızlar veriyor..oysaki bagajdaki saksı bile ölüme sebebiyet verebilir..o yüzden bir aracın ncap ten 4-5 yıldız alması içinde ölmeyeceğimiz anlamına gelmiyor bence...

Güzel tespit

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.