Şimdi Ara

arkadaslar sizce hangisi daha ıyı???cvbnızı beklıyorum.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • haklıymıssın arkdaşım şikayetvar.com da hp hakkında okadar çok şikayet varki görünce gözlerime inanamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: gidakontrol

hehe eger 2 yıl dayanırsa bılgısayarın,ortalama 3 ayda bır bozulunca pek hevesın kalmıyor.3 ayda bir 3 aylık laptopsuz zaman(30 ısgunu ve degısım zamanı) düşün:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tave03 -- 27 Nisan 2009; 19:45:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gidakontrol

hehe eger 2 yıl dayanırsa bılgısayarın,ortalama 3 ayda bır bozulunca pek hevesın kalmıyor.3 ayda bir 3 aylık laptopsuz zaman(30 ısgunu ve degısım zamanı) düşün:)

Yeni serileri kullanmadan cevap yazmayınız.Kronik sorunlar sadece DV6xxx serisinde vardı ve seri üretim hatalı idi.
    İmzamdaki DV4289 modelini 4 senedir kullanıyorum.Servise sadece aldığım hdd'i taktırmak için gönderdim garanti bozulmasın diye.Bazen kullanıcınında hataları bilgisayarı etkiliyor.Ayrıca 30 işgünü bekledim ve gümrük sorunları nedeniyle yapılamadı.30 işgünü dolduktan 10 gün sonra değişimden laptop geldi.Bazı firmalar var ki ürün değişimi ya da para iadesi yapmamak için 40 takla atıyor...
    şikayetvar.com'da şikayetlerin fazla olmasının nedeni ürün satışından ve DV6xxx serisinden kaynaklanıyor.Çünkü satışlarda Hp birinci sırada

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.