Şimdi Ara

ARKADASLAR SİZCE NASIL SİSTEMİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakart p8p67 m-pro asus
    ekran kartı 9600Gt 1Gb 256 bit palit
    ram 1333 mhz kingston 2*2 kit
    hdd 3 adet wd green 64 cache 1tb 1 adet wd black 64 cache 1tb 1 adet wd green 64 cache 2tb
    kasa coolermaster

simdilik aklıma gelenler bunlar önerilerinizi bekliyorum simdiden teşekkürler

• -Ekran kartın rezalet dostum

-Harddisklerden hangisini sistem diski yapmayı planlıyorsun? WD CB lerin 1 tb modelleri sesli çalışır diye biliyorum.

-Kasa cooler master hangi model?

Bir de sistemi ne amaçla kullancaksın? İş, oyun, render, workstation, internet?
  • BST-ATX450P psu lu kasası modelini bılmıyorum acıkcası isimi görüyor ekran kartı simdilik benım amacım 1080p fılm arsıvı yapmak ve bu fılmlerın uzerınde oynamak onun dısında oyun ıcın zamanım olursa oyun oynamak sıstem wd cb serısınde yuklu ssd almayı dusunuyorum su sıralar kasada ıse 4 tene 120 cm fan var bu arada :D
  • 9600gt şu anda 1080p film oynatmaktan başka bir işine yaramaz. Düşük çözünürlükte oyunları da oynayabilirsin fakat muhtemelen kaldırmayacağı oyunlar canını sıkacaktır.

Filmlerin üzerinde oynamak derken video editlemekten mi bahsediyorsun?

Gösterdiğin sadece psu nun modeli. Boost marka 450W olan model.

Eğer video editlemekten daha öte bir iş yapmayacaksan i7 2600k gereksiz masraf olacaktır
  • ucuza gelınce aldık ıste crysıs 2 oyununu oynatıyor ya o yeter hatta 37'' ekranda fullhd hemde sımdılık yetıyor acıkcası bluray fılmlerın boyutlarını dusuruyorum onun dısında kardesım makına ressamlıgını okuyor onun ısıne yarıyor bırde sımdılık dedıgım gıbı ucuza gelınce kacırmadımm :D
  • Yeterli geliyorsa ne mutlu sana o zaman
  • bırde 60 derecelerı gectıgı zaman reset atıyordu kasa su an atmıyor ama 40 45 derece arası calısıyor normalmıdır ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem nasıl sizce?
    4 ay önce açıldı
    Sistem sizce nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neyin derecelerinden bahsediyoruz anlamadım?
  • işlemcıden bahsedıyorum reset atması canımı sıkıyor acıkcası o yuzden sormak ıstedım ve el elden her zaman ustundur benım aklıma gelmıyen bır sey vardır onu ogrenıp duzeltme sansım olabılır
  • Stok soğutucu kullanıyorsanız normaldir. Arada bir tozunu almakta fayda var malum stok soğutucular çok çabuk kaybediyorlar performanslarını. İşlemciniz boşta 60 derecelerdeyse yeni bir soğutucu almanız daha mantıklı olacaktır. Eğer reset atmalar şu anda da devam ediyorsa soğutucuda bir problem de olabilir fan düşük devirdedir ya da soğutucu tam oturmamıştır ya da termal macun işlevselliğini yitirmiştir vs
  • hımm verdıgınız bılgı ıcın tesekkur ederımm pekı fan olarak ne onerebılırsınız su durumdakı bır cıhaz ıcın su nakı kullanıımda 35 40 arası calısıyor fan sıcaklıgı ???
  • İşlemci boşta 60C ise fan oturmamıştır yada kasa dandiktir. Tabi sorun psu olabilir. Muhtemelen Fan oturmamış.
  • oyun oynarken yada makınayı zorlarken oluyor du su sıralar pek sık olmuyor umarımda olmazz bır daha :D
  • Şu anda 35-40 ise sorun yoktur stok fanda böyle çalışması normal.
  • Butce nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.