Şimdi Ara

arkadaslar sizce olimpia nın en iyileri kimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sizce olimpianın en iyi adamları kimler paylasalım

• orada oynadim bayagi ama artik oynamiorm saglam olaraktan "gem" wardi cok dehset chardi ama bayagi saglam adam wardi yani athenslayer shubarbuffer sirrage ..
  • asaslarda fage diye biliyorum human olan warirorlarda NO diye bir orc var yada humanlarda wariror çok Tek_Nefes, no:name priestlerde birini görmtştüm seek açmıştı 50-80 ağzımda açık kalmıştı

edit: biride vardı benim bir arkadaş 76 lvl elinde +8 raptor +8 shell pouldron gerii +8-+9 çitin inanmayanlar inanmaz bunlar hep dupeci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birlik001 -- 20 Aralık 2006; 10:07:15 >
  • yeter be yeter 2 gün önce açıldı aynı konu git arama yap bu kadar mı canınız sıkılıyor git uyu saat daha 10 bu ne be hepten çoluk çocuk yurduna döndü forum
  • humanlardan olimpiaaaaa die bi wariorun sağlam olduğunu biliyorm karuslardanda ise karakule_efsanesi nicki zannedersem bu olmalı tam emin deilim 2side +75 olamalı
  • _Untouch_R en sağlamı bu

bu son topic olsun be bu konu hakkında, olurmu
  • Warior olarak benim aklıma gelenler : Takusic (uzun zamandır görmüyorum), AthenSlayer, W7K2D, NO:NAMe (en sağlam o galiba)
    Priest: SUN, Evil, Eti_Puffer
    Ncs kullanmadıysa eskiden en sağlam asas POYRAZ dı,
    Mage : Dolu say say bitmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.