yaa su rezilliğe bakarmısın su an radmın programını ındırıyorum ve dosyanın boyutu 1,85mb 256k kullanıyorum ve aktarım hızı 1,44k kalan sure 28 dakka dıyo kesın benımdı hattımda sorun var dıgıtal meselesı benımkı heralde analog sızce baska ne olabılır
benim anlamadığım küçük boyutlu programlar 1k ile iniyor büyükler 25-27k arası iniyor bu neden böyle bisi bana açıklayabilirmi?
vallahı yaa ılla bı seylık cıkacak noolucak hepsını 25-27k da ındır bıtsın uzatmanın ne anlamı varkı
ben 1024 kullanıyom ama genede yavaş allah gözümü doyursun
Keşke banada olsa öyle bir yanlışlık ayrıca kablo net tede buna benzer yanlışlıklar oluyormuş
23 kasım 2004 gunu downloadum 150 kb üstüne çıktı
windows longhorn beta 2 adet film ve binlerce mp3 aldım...
24 saat sürmüştü
suraya bak yaaa keske bıze olsada ole seyler bızde yapsak bı seyler zero fılmlerı hangı sıteden ındırdın
quote:
Orjinalden alıntı: zero01
23 kasım 2004 gunu downloadum 150 kb üstüne çıktı
windows longhorn beta 2 adet film ve binlerce mp3 aldım...
24 saat sürmüştü
baba büyüksün
arkadaşlar kotalı 256 yeni kayıt oldum. dowland hızı dün 2 veya 4 ve 5 i anca buluyordu --dün 30 dakikada bir modem cevap vermiyordu. bağlantı kesiliyordu .. --xp kullanıyorum. hız artırıcı ayarları var mı modem geek 4 portlu ---
dün zaten internet bütün türkiyede yoktu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme