dün internet kesilmişti sonra geldi.fakat ben 256 k kullanıcısıyım bir baktım dosyalar 80-90kb/s de iniyor galiba benim interneti 1024k yapmışlar 30 dak yaklaşık 150 mb indirdim fakt sonra gene 256k ya geri döndüm telekom kesinti için özür dileyim bide kıyak yaptı galiba bu siz de de oldu mu hiç?
Olanlar war ama dün bi arkadaşıda yanlışlıkla 2048 yapmışlar ama hızı 256 imiş.Sen şanslısın gene onunki doğan görünümlü şahin olmuş,seninki basbaya mercedes olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Wanker
Olanlar war ama dün bi arkadaşıda yanlışlıkla 2048 yapmışlar ama hızı 256 imiş.Sen şanslısın gene onunki doğan görünümlü şahin olmuş,seninki basbaya mercedes olmuş
ah telekom ahh sen nelere kadirsin ellere şapur şupur bizede yarapbi şükür hani
quote:
Orijinalden alıntı: magic1
ah telekom ahh sen nelere kadirsin ellere şapur şupur bizede yarapbi şükür hani
Alıntıları Göster
:P bizede 1Mb interneti 5 k kullandirdinya helal sana telekom
quote:
Orijinalden alıntı: iRoNMaSTeR
:P bizede 1Mb interneti 5 k kullandirdinya helal sana telekom
Alıntıları Göster
yav bende şöle bir yazı yazamazsam gözüm açık gitçek yada vercem parayı alacam bir aylığına ama 6 ay olayı da var. ooofff oofff popa yı pop e yapcam sırf bu yüzden valla
quote:
Orijinalden alıntı: Raskolnikov
yav bende şöle bir yazı yazamazsam gözüm açık gitçek yada vercem parayı alacam bir aylığına ama 6 ay olayı da var. ooofff oofff popa yı pop e yapcam sırf bu yüzden valla
Alıntıları Göster
Böyle şeyler hiç benim başıma gelmez benimki gene 256 gene 256
quote:
Orijinalden alıntı: Deniz
Böyle şeyler hiç benim başıma gelmez benimki gene 256 gene 256
Alıntıları Göster
telekom yaptığı hatalarla kullanıcıyı sevindiriyor hep böyle hatalar yapsa keske bu olay bu ildeki arkadaşlarımada oluyor ara sıra ben daha 2 hafta oldu alalı. bir keresinde arkadaşım 2-3 saat kadar böyle bağlanmış
ahh be mıllete bak yaa mıllet 1024,2048 lere cıkıo ben bı baktım 10k olucak ısmı yaa bende 256k kullanıcısıyım ya arkadaslar bıde sıze bı sey sorucam ark.yenı adsl aldı 256k yalnız ınternete baglanıo ama baya yavas yanı ba maillere bakıcak neredeyse 20dk da acılıo ve bazende kopma oluo ben hattandır dıe dusundum ama genede sıze sorıım nedendır
quote:
Orijinalden alıntı: NakkaSss
ahh be mıllete bak yaa mıllet 1024,2048 lere cıkıo ben bı baktım 10k olucak ısmı yaa bende 256k kullanıcısıyım ya arkadaslar bıde sıze bı sey sorucam ark.yenı adsl aldı 256k yalnız ınternete baglanıo ama baya yavas yanı ba maillere bakıcak neredeyse 20dk da acılıo ve bazende kopma oluo ben hattandır dıe dusundum ama genede sıze sorıım nedendır
hattan yada kablolardan olabilir.Deneyimli birine sorun
quote:
Orijinalden alıntı: THEKNIGHT
Alıntıları Göster
Dün 256 Bugün 256 Yarın 256
quote:
Orijinalden alıntı: THEKNIGHT
Alıntıları Göster
bende ole dusunmustum ii solımde ona yenı bı hat alsın bıde ınternetın hızını nerden olcuyoruz biraz acemıyız bu konulardada
quote:
bende ole dusunmustum ii solımde ona yenı bı hat alsın bıde ınternetın hızını nerden olcuyoruz biraz acemıyız bu konulardada
Alıntıları Göster
speedtest.ttnet.net.tr
quote:
Orijinalden alıntı: bilgisayarmüh
speedtest.ttnet.net.tr
Alıntıları Göster
saol dostum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: NakkaSss
format atıp winxp pro sp2 kurup güncelleyip windowsun firewallunu açıp zonealarm kurup net limitir yükleyip denediniz mi?(çok kötü bir cümle oldu)
quote:
Orijinalden alıntı: Piredator
quote:
format atıp winxp pro sp2 kurup güncelleyip windowsun firewallunu açıp zonealarm kurup net limitir yükleyip denediniz mi?(çok kötü bir cümle oldu)
Alıntıları Göster
quote:
speedtest.ttnet.net.tr
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bilgisayarmüh
speedtest.ttnet.net.tr
kesinlikle çıkan sonuçlar doğru değil...
quote:
Alıntıları Göster
bende zaten sp2 yuklu firewall zaten acıkta zone alarmla net limitir i yukleyınce baglantı hızında değişiklişkler oluomu kı???
quote:
Alıntıları Göster
boyle seyler basıma gelmedigi gibi mevcut 256k lık baglantımız bile dogru duzgun calısmıyo
boyle seyler basıma gelmedigi gibi mevcut 256k lık baglantımız bile dogru duzgun calısmıyo
Alıntıları Göster
ben de katılıyorum doğru olmadığına ancak başka alternatifimiz var mı??
quote:
bende zaten sp2 yuklu firewall zaten acıkta zone alarmla net limitir i yukleyınce baglantı hızında değişiklişkler oluomu kı???
Alıntıları Göster
quote:
windowsun firewall çok iyi deil ama zone alarmı kurmak zorundasın diyebilirim alternatifleride var ama ben zonealarm kullanıyorum internette bir sorun yaşamadım.net limitterıda upload olayı için p2p kullanıyorssan p2p programlarında(ares imesh kaza vb...) uploadı 1k yap 20-27 arası download ediyor.