Şimdi Ara

Arkadaşlar sokakta bulunan hasta bir kedi için yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle s.a arkadaşlar komşumun kızı bu kediyi sokakta buldu eve getirdi ama ailesi kediyi sadece dışarda bakmasına izin verdi kedide bana hasta geldi veterinere götürelim dedim ailesi izin vermedi o zaman verelim veterinere o baksın en azından sağlam bir yeri olur dedim kediye çok bağlılar vermek istemiyorlar benden yardım istiyorlar bende internette araştırmaya girdim varmı bir fikriniz insanlık ölmediya bende yardım etmek istiyorum ama öğrenciyim elimden geldiği kadar ilaç parasını vermeye çalışcam ama malum öğrenciyim ya 50tl yukarsını veremem anca biriktirip :( arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim ve büyük bir sevap kazanırsınız

• Ben veterinere götürmenizden yanayım.Hem sizin hem onun sağlığı için.
  • evvet bende ondan yanayım ama veteriner için ailesi para vermiyor ve neden vermediklerini anlamıyorum he veterinere bırak diceksin kediye gerçekten çok bağlılar kedi de orayı evi bellemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNbAt77

evvet bende ondan yanayım ama veteriner için ailesi para vermiyor ve neden vermediklerini anlamıyorum he veterinere bırak diceksin kediye gerçekten çok bağlılar kedi de orayı evi bellemiş

Kediden onlara hastalık geçebileceğini söyle.En azından iç ve dış parazit aşılarını yaptırmalılar.
  • Tmm sağol aşı vurmayı biliyorum zaten ama parazit için ben genellikle hap kullanırım
  • Bence veterinerin önüne bırakın kaçın o ona bakar sağlı olduğu zamanda doğaya salar
  • Kaçmaya gerek yok veterinere verirdim bana kalsa ama kediyi çok seviolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kedi çok sağlıksız gözüküyor en yakın veterinere götürmenizde fayda var
  • Arkadaşlar ben veterinere götürsem götürüm ama para konusu var mezbahanelerdede sanırım para ile yapıyorlar
  • Boş şeylerle uğraşmayı ne çok seviyonuz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sokakta bulduğunuz hayvanlar için ücretsiz arıyorsunuz onlar gelip alıp götürüyorlar biliyorum.. izmir için böyle,
  • Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    Senin boş dediğn şey bir canlının hayatı. O boş şeyde dünyaya sana bana ne kadar yararı var biliyormusun. Kedilerin köpeklerin kısaca dünyadaki bütün hayvanlara dünyaya ne kadar yararı olduğunu öğrende gel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar kediyi veterinere bırakmaya ikna ettim kedinin şimdi güzel bir yeri var :D ilk gittiğinde korkuyordu ama bi kaç gün sonra görmeye gittim kocaman sağlıklı bir kedi olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.