Şimdi Ara

ARKADAŞLAR SRO DA METAL MÜZİK DİNLEYEN WARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SRO DA METAL DİNLEYEN TEK BENMİYİM MERAK ETTİM
    EYER DİNLİ YORSANIZ NE DİNLEDİĞİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM
    CEVAPLARINİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLE

• Samael, Orphaned Land, Perfect Circle, Cridle of Filth ve daha aklıma gelmeyen niceleri...

her türü dinliyorum açıkcası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheThane

Samael, Orphaned Land, Perfect Circle, Cridle of Filth ve daha aklıma gelmeyen niceleri...

her türü dinliyorum açıkcası...
    Metallica , Nightwish , stratavious , apocaliptia
  • Ferdi tayfurlar iyi giriyorum yaratiga hele müslüm cikarsa birakiyorum bow'u aliyorum elime jileti öyle daliyorum
  • Requiem for a dream in sountrackinden Aeterna,
    Amelie sountrackinden J'y Suis Jamais Alle, Comptine D'un Autre ete : La'ap, La Noyee
    dinleyin, tadına varın bunalımın
  • quote:

Orijinalden alıntı: draugerr

Requiem for a dream in sountrackinden Aeterna,
    Amelie sountrackinden J'y Suis Jamais Alle, Comptine D'un Autre ete : La'ap, La Noyee
    Oo hacım ben dınlıyorum ya hemde hegün bu aralar yerli takılıyorum ve kurbadan namus belası,pentegramdan "şeytan bunun neresinde",gene kurbandan "sakın söyleme" metaliicadan "fuel" ıron maiden clasikleri ama çoğunlukla pentegram gündüz gece veya şeytan bunun neresinde ve kurbandan sakın söyleme namus belası,lambaya püf de!Ara sıra ölünce tribe girıo metallicadan "nothing else matters i açıyorum veya anathemada "..alone" u cradle of filth i acaip gaza geldiğimde falan açıyorum eğer gazı aşmışsam ıron maidenle kafa buluyorum hacım zaten oyunlarda dinelyeceksen metal dinelyecen hacım RAP gider mi la hiç arka fonda o zenciler böğürürken theftlik yapıyorsun ne anladım la ben atmosferden tabiiattan hacım o zaman
    M.A.D.M.A.D.=Metali Açıp Dinlemeyen Müzikten Anlamıyor Demektir!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 27 Haziran 2006; 4:26:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Agwe_

Oo hacım ben dınlıyorum ya hemde hegün bu aralar yerli takılıyorum ve kurbadan namus belası,pentegramdan "şeytan bunun neresinde",gene kurbandan "sakın söyleme" metaliicadan "fuel" ıron maiden clasikleri ama çoğunlukla pentegram gündüz gece veya şeytan bunun neresinde ve kurbandan sakın söyleme namus belası,lambaya püf de!Ara sıra ölünce tribe girıo metallicadan "nothing else matters i açıyorum veya anathemada "..alone" u cradle of filth i acaip gaza geldiğimde falan açıyorum eğer gazı aşmışsam ıron maidenle kafa buluyorum hacım zaten oyunlarda dinelyeceksen metal dinelyecen hacım RAP gider mi la hiç arka fonda o zenciler böğürürken theftlik yapıyorsun ne anladım la ben atmosferden tabiiattan hacım o zaman
    M.A.D.M.A.D.=Metali Açıp Dinlemeyen Müzikten Anlamıyor Demektir!!!

Alıntıları Göster
    tabiki hacım olmazmı . cradle of filth, children of bodom, slayer, dimmu borgir, kalmah gibi sağlam grupları dinlerim. aynı zamanda çalarım. 26 dk solo dinlemek istiyenler beni bulsun. :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Semonk

tabiki hacım olmazmı . cradle of filth, children of bodom, slayer, dimmu borgir, kalmah gibi sağlam grupları dinlerim. aynı zamanda çalarım. 26 dk solo dinlemek istiyenler beni bulsun. :)))

Alıntıları Göster
    evet dinliyorum, metallica, mastodon, merle haggard, iron maiden , judas priest ... ve daha bir çogunu dinliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: brightlance.an

evet dinliyorum, metallica, mastodon, merle haggard, iron maiden , judas priest ... ve daha bir çogunu dinliyorum

Alıntıları Göster
    Fuel Smile Like Sİng OF moment Yeterlidir heralde

I am NiRvaNa

• quote:

Orijinalden alıntı: zagozago17

Fuel Smile Like Sİng OF moment Yeterlidir heralde

I am NiRvaNa

Alıntıları Göster
    MİCHAEL JACKSON

mjfans

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE_DoCToR

MİCHAEL JACKSON

mjfans

Alıntıları Göster
    Dark Tranquillity,Arc Enemy,MoonSpell,Haggard,Orphaned Land
    Yeterli bu kadar ;P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyntha

Dark Tranquillity,Arc Enemy,MoonSpell,Haggard,Orphaned Land
    Yeterli bu kadar ;P

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende söyliyim SLİPKNOT,METALLİCA,STONE SOUR,IRON MADEN VE DAHA AKLIMA GELEMEYEN NİCELERİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkinson

arkadaşlar bende söyliyim SLİPKNOT,METALLİCA,STONE SOUR,IRON MADEN VE DAHA AKLIMA GELEMEYEN NİCELERİ

Alıntıları Göster
    Black , Doom , Death etc özeLLikle Theatres Des Vampires favori bandım xD bi ara cof dinliodum iyice baydı gay metal oldu oda dimmu her zaman baba xD Burzum , Behemoth ,Cryptopsy , Epica , FinntroLL ,Gorgoroth samaeL , sLpknot , arch enemy , anathema etc falan ya ^.^ ama TDV her zaman 10 numara ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcsatan

Black , Doom , Death etc özeLLikle Theatres Des Vampires favori bandım xD bi ara cof dinliodum iyice baydı gay metal oldu oda dimmu her zaman baba xD Burzum , Behemoth ,Cryptopsy , Epica , FinntroLL ,Gorgoroth samaeL , sLpknot , arch enemy , anathema etc falan ya ^.^ ama TDV her zaman 10 numara ;)

Alıntıları Göster
    linkin park

not:gereksiz bi topic

• quote:

Orijinalden alıntı: redlion999

linkin park

not:gereksiz bi topic

Alıntıları Göster
    GEREKSİZ TOPİK AÇMA YARIŞI DEVAM ARKADAŞLAR SİZ BÖYLE TOPIİC AÇIN BİZDE ARADAIKLARIMIZI SON SAYFALARDA BULALIM

• quote:

Orijinalden alıntı: F_E_A_R

GEREKSİZ TOPİK AÇMA YARIŞI DEVAM ARKADAŞLAR SİZ BÖYLE TOPIİC AÇIN BİZDE ARADAIKLARIMIZI SON SAYFALARDA BULALIM

Alıntıları Göster
    eski metalica :)--- ıron maiden --- ice earth ---- black sabbath --- led zeppelin --- deep purpple vs vs

bırazda rock serpistireyim

placebo, radiohead, marilyn manson, korn, smashing pumpkins vs :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent_King

eski metalica :)--- ıron maiden --- ice earth ---- black sabbath --- led zeppelin --- deep purpple vs vs

bırazda rock serpistireyim

placebo, radiohead, marilyn manson, korn, smashing pumpkins vs :))))

Alıntıları Göster
    herkesin ağzına hacım lafı sakız oldu knight'taki aga burda hacım olacak demedi demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubes

herkesin ağzına hacım lafı sakız oldu knight'taki aga burda hacım olacak demedi demeyin

Alıntıları Göster
    iron maiden,children of bodom(mükemmel),blind guardian,pentagram,metallica...

• quote:

Orijinalden alıntı: F_E_A_R

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: F_E_A_R

kes be allahım ya bak görmüyonmu Arama tuşunu senin gibiler anca sayfada arar ya lol

• quote:

Orijinalden alıntı: draugerr

quote:

Orjinalden alıntı: draugerr

Abi o ne filmdi one müzikti be filmi izlemeyenler izlesin bence bir başyapıt
    Listeme aldığım 3 yönetmenden biri genç ve yetenekli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.