Şimdi Ara

bunlar gibi şarkı arıyorum metalciler baksın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dream theater perfect strangers dakika 3:40dan ve
    metallica creeping death 3:39dan 4:20ye kadar

2 şarkınında bu kısmı çok güzel ama artık bıktım usandım hep aynı şarkıların hep aynı yerini dinlemekten ama bu ikisinde bişe var adını siz koyun onu başka yerde pek bulamıyorum bana bunlar gibi şarkılar önerin lütfen

• creaping deathin o kısmına bakmak için açar açmaz aklıma avenged sevenfold god hates us geldi. bakabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu pek sarmadı hocam
  • bon jovi dinle full senin sevidigin akıcılık ta şarkıları
  • oguzsoylu O kullanıcısına yanıt
    hocam google ilk its my life geldi açtım şarkılar güzel lafım yok ama aradığımı bulamıyorum o korku öfke benzeri duyguyu yaşatan bişeyler istiyorum

mesela daha hafif olmak kaydıyla wheverer ı my roamda benzeri etki yapıyor

söylediğim duygu tamda bahsettiğim yerde bu şarkıların başka yerlerini dinlemiyorum bile çoğu zaman

• Lord of Light kullanıcısına yanıt
    böylede değil nasıl anlatsam başka bilmiyorum ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu biraz daha benziyor

bi örnek daha geldi aklıma

suicide and redemption CANLI solodan hemen önce james'in yere oturupta acı acı çaldığı yer

• Bunlara bak olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafenate Paneia -- 3 Şubat 2015; 1:31:04 >

• 1-3-4 numarayı beğendim dinlemek üzere aldım fakat aradıklarım bunlarda değil

bir örnek daha buldum disposable heroes 0:55-1:14 arası

• Hocam o şarkıları dinleyince direk aklıma bunlar geldi.Bunlara da bir bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafenate Paneia -- 3 Şubat 2015; 10:44:10 >

• hocam şarkıdan ziyade şarkının söylediğim kısmına dikkat edersen o hissi yaşatan bişe istiyorum

örneğin creeping death'te bahsi geçen yer dışında bi yeri dinletsen bu benim dinlediğim şarkı diye bilemem belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

hocam şarkıdan ziyade şarkının söylediğim kısmına dikkat edersen o hissi yaşatan bişe istiyorum

örneğin creeping death'te bahsi geçen yer dışında bi yeri dinletsen bu benim dinlediğim şarkı diye bilemem belki

böyle duygu yüklü aynı zamanda çok da yumuşak olmayan parçalar arıyorsun bence.Dediğin yerleri dinleyerek bunlara vardım.Senin istediğin yeri anlıyorum ama ne bileyim , ben de bulamıyorum
  • Sen slyer'ı tarif etmişsin hocam aç bi cronics, criminally insane falan. tam senlikler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

hocam şarkıdan ziyade şarkının söylediğim kısmına dikkat edersen o hissi yaşatan bişe istiyorum

İntrosu istedigin gibi herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Lamb Of God bakın biraz belki seversiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    cronics iyiydi bir adım daha yaklaştık çok az kaldı
  • 2. iyiydi yaklaşıyorum yavaş yavaş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.