Şimdi Ara

metalciler & rapçiler dost olsun (( kavda etmek isteyen hiçbir rapçi veya metalci giremez ))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar artık bu savaş bitmeli bence .... ve birinci metal & rap dostluğu başlamalı .. biliyorum bu konuda belki yüzlerce topic açıldı ama hiçbiri başarılı olamadı .. amacım forumda bi kere olsun sinirlerimiz bozulmadan msj laşabilmemiz .. adminlerin de bize desek olmasını istiyorum .. ayrıca bu savaşı başlatanların cezalanmasını istiyorum .. sizde benim gibi düşünüyoanız haydi adminlere seslenelim .. hadi arkadaşlar , tüm metalciler ve rapçiler ... eğer savaşmaktan uzak bir ortam istiyorsak bu topice cvp yazın ve desteğinizi esirgemeyin .. bu topic yazdığınız her msj size barış , dostluk ve mutluluk olarak geri dönecektir ..
    edit ...:::b@rking:::...

• arkadaşlar yok mu kimse ?????

• Aynen katılıyorum.
    hiphop rock punk... aynı şey. kahrolsun pop:)
  • Daha dün ''Dikkat et o gitar şeyine girmesin'' diyen adamın samimiyetinden şüphe ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Daha dün ''Dikkat et o gitar şeyine girmesin'' diyen adamın samimiyetinden şüphe ederim

bak dostum ... o an ceza ya yapılan kel , beceriksiz , yüzkarası , maymun , kukla , aptal , lanet olası şey , pis mahluk , ve rap için yapılan sanat deil , hızlı konuşmakta neymiş , rapin ağızına .... vb. yorumları kafama takarak , sinirlerimin bozulduğu bir anda bu yorumu yaptım .. eğer aşağıda verdiğim linke girersen orda tüm metalcilerden özür dilediğimi (( diablo666 hariç )) göreceksin .. ve bunun gibi yorumları neden yaptığımıda anlayacaksın .. sendede özür ilerim .. ayrıca tüm metalcilerden de.. ama lütfen türkçe rap e biraz saygı .. bu arada desteğini esirgemeyen bir arkadaş var onada şk ederim .. cvp ını bekliyorum .. hala bana güvenmeyebilirsin .. bu senin seçimin olur .. ama eğer güvenmessen lütfen bu topice girme ... ama seni kovduğumu zannetme ... saygılarımla

http://forum.donanimhaber.com/m_957136/mpage_8/key_/tm.htm

...:::b@rking:::...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barking -- 19 Haziran 2005, 13:17:36 >

• de get yalan dünya
  • ya siz beni anlamıyosunuz galiba .. bakın arkadaşlar .. bana inanmayanlar girmesin topice onlar kendi arlarında kavga edebilirler yada kendi arların da rap yada metal tıopiclerinde buluşabilirler .. ama burda ki dostluk mücahadelsini bozmayın .. inanmassanızda inanmayın .. ben sadece fikirlerimi söledim .. seni inandırmak zorunda deilim ..... ok ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar şunu da unutmayın. 2003 yılına kadar Cezanın rockçulara köpek gözüyle baktığını unutmayın. hatta çok uzun zamanlar Özlem tekinle feat olayları vardı. ceza bir röportajında kitlemde yanlış bulduğu için böyle bir düet yapmayı düşünmüyorum demişti. noldu, aradan zaman geçti gitti burcu düneşle sahilde fingirdedi.
    -
    ceza şimdi rock kitlesini kullanarak biryerlere gelmeye çalışıyor. ama samimi olmadığını biliyoruz.
    -
    ama o saldırdığınız Barikat, hep rockçıları savundu. hatat rockçıları desteklemek için rock konserleri, punk konserleri bile düzenledi. bunun için Barikatı jöntürkü savunuyorum.
    hatat bir yazısını okumuştum. rock kültürü çok daha eski çok daha elit bir kültür. diye yazmıştı.
    rock müzik hastası biri olarak hiphopda başkaldırıyı ve Barikatı destekliyorum
  • kendi çapında haklı olabilirsin .. ama ceza nın yaptığıu açıklamalara bakarsanız burcu güneşle yaptığı düyetten memnun olmadığını ve zaten onu türkçe rap i türkiye ye tanıtmak için yaptığını söledi .. tabiki herkez istediğine inanır .. bu nedenle burda kimseyi suçlamadan barışa doğru yol alalım .. bence barikat ta türkçe rap in içindeki yerini hak ediyor .. ama ben bir ceza fanıyım .. kimse yanlış anlamasın .. ama ona yapılan haksızlıklara karşı onu savunurum .. ve bu topicte lütfen eleştiri yapmayalım .. bu sözlerim sırf sana deil seldaakin kardeş .. ama lütfen bir cümle kurarken iki defa düşünelim .. bu forumda ceza yı sevenlerde var .. biride benim .. onlarda bu foruma gelipte senin bu yazdıklarına cvp vermek zorunda kalıyorlar .. onlar ceza ya aşıklar .. sen nasıl barikat ı seviyosan , onlarda ceza yı seviyor .. onedenle kimseye haksızlık yapmayalım .. metal&rap dostluğu başlasın artık .. ama gerçekten bu ilgisizliğe şaşırdım .. sadece bir kişinin çıokması şaşırttı beni ... üzüldüm gerçekten hadi arkadaşlar bu barışı sağlayalım ..

• quote:

Orjinalden alıntı: Seldaakin

arkadaşlar şunu da unutmayın. 2003 yılına kadar Cezanın rockçulara köpek gözüyle baktığını unutmayın. hatta çok uzun zamanlar Özlem tekinle feat olayları vardı. ceza bir röportajında kitlemde yanlış bulduğu için böyle bir düet yapmayı düşünmüyorum demişti. noldu, aradan zaman geçti gitti burcu düneşle sahilde fingirdedi.
    -
    ceza şimdi rock kitlesini kullanarak biryerlere gelmeye çalışıyor. ama samimi olmadığını biliyoruz.
    -
    ama o saldırdığınız Barikat, hep rockçıları savundu. hatat rockçıları desteklemek için rock konserleri, punk konserleri bile düzenledi. bunun için Barikatı jöntürkü savunuyorum.
    hatat bir yazısını okumuştum. rock kültürü çok daha eski çok daha elit bir kültür. diye yazmıştı.
    rock müzik hastası biri olarak hiphopda başkaldırıyı ve Barikatı destekliyorum

öylede dostum ne yapalım şimdi bir rock cu olarak adamın asılmasını istiyemeyiz ya boşver zamanında demiş sonra yapmış yani kabaca tabirle "tükürdüğü yalamış"

quote:

ceza şimdi rock kitlesini kullanarak biryerlere gelmeye çalışıyor

hiçbir rock cı bu adamı benimsemez sen merak etme o rapi kendi çapında sürdürür nasıl manga gibi zibidiler rock yaptığını zannederek rock cı olduklarını iddia ettikleri gibi

• kardeşim metalçilerle rapçiler zaten dosttur..burada bazı kendini üstün olarak gören arkdaşlar rap le metal olayını fb gs olayına benzetiyo..dünyadada birçok süper şarkı var bu ikilinin birleşmesiyle..orn aerosmith&runDMC walk this way..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

kardeşim metalçilerle rapçiler zaten dosttur..burada bazı kendini üstün olarak gören arkdaşlar rap le metal olayını fb gs olayına benzetiyo..dünyadada birçok süper şarkı var bu ikilinin birleşmesiyle..orn aerosmith&runDMC walk this way..

metalciler ve rapçiler dost değiller,olamazlarda
    iki müzik birbirinden çok farklı
    tek ortak noktaları bi anlamda isyan müzikleri olmaları ama bunda öteye hiçbir bağları yol ve olamazda
    ben metal dinlerim ve gelip kimse bana rap,hiphop,nu metal gibi türleri dinletemez,dinlemem
    eğer şu an iki farklı türün sanatçıları bi araya gelip parça yapıyorlarsa bu tamamen her iki tarz dinleyicisini toplayıp daha fazla ilgi ve daha fazla para içindir
    ben hiphop dinleyip kendi müziğimi kirletemem
    aynı şekilde bi hiphop çı da metal dinleyip kendi müziğini kirletmesin

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

kardeşim metalçilerle rapçiler zaten dosttur..burada bazı kendini üstün olarak gören arkdaşlar rap le metal olayını fb gs olayına benzetiyo..dünyadada birçok süper şarkı var bu ikilinin birleşmesiyle..orn aerosmith&runDMC walk this way..

tek ortak noktaları bi anlamda isyan müzikleri olmaları ama bunda öteye hiçbir bağları yol ve olamazda
    ben metal dinlerim ve gelip kimse bana rap,hiphop,nu metal gibi türleri dinletemez,dinlemem
    eğer şu an iki farklı türün sanatçıları bi araya gelip parça yapıyorlarsa bu tamamen her iki tarz dinleyicisini toplayıp daha fazla ilgi ve daha fazla para içindir

ne yani düşmanmı oluyorlar o zaman..o zaman savaş yapalım batı yakasını rapçiler alsın doguyu metalciler silahlarla birbirimise girelim..ben iki müsik türünü de severim..müsik zevki olan her insan iki türüde dinler..senin gibi triplerde olanda bu müsik turlerinin birinden wazgeçer..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

ne yani düşmanmı oluyorlar o zaman..o zaman savaş yapalım batı yakasını rapçiler alsın doguyu metalciler silahlarla birbirimise girelim..ben iki müsik türünü de severim..müsik zevki olan her insan iki türüde dinler..senin gibi triplerde olanda bu müsik turlerinin birinden wazgeçer..

trip falan değil
    anlamamışsın,konuşma işte
    ben müzikal anlamda bi dostluk olamaz dedim
    herhalde hepimiz insanız,dinlediğimiz müzik yüzünden birbirimizi öldürelim?
    metalciler ve hiphopçılar değil mi savaş karşıtı şarkılar yazan

• ben de fikrimi yazayım bari.tabiki müzik olarak fikrimi yazacağım gerisi beni ilgilendirmez.ben aslen rock/metal dinleyicisiyim.ama rapçi arkadaşlarım da var(az da olsa) ben dinlediğim müzikte her türlü yeniliğe açığım o yüzden asıl rock enstrumanları ve vokallerinin yanında çeşitlilik yaratması ve zenginlik kazandırması nedeniyle diğer türlerin de karışmasına karşı değilim hatta çok da hoşuma gider.örneğin haggard grubu metalle klasik müziği mükemmel birleştirir.orphaned land grubu darbuka,saz gibi doğu müziğinin enstrumanlarını katar.aynı şekilde pentagramın şarkılarında ney hoşuma gider.vokal olarak opera eğitimli vokal bulunduran grup sayısı bir hayli fazladır.belli bi süreden sonra sıkıcı gelse de arada dinlendiğinde çok hoş etki bırakır.bu örnekleri çoğaltmak mümkündür.bu sebeplerden dolayı da metal müziğe rap vokallerin ve turntable'ın yan enstruman olarak girmesine karşı değilim ve severek dinlerim ama sade rapten haz almam bu da müzik zevkiyle alakalı bişey

• quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

ben de fikrimi yazayım bari.tabiki müzik olarak fikrimi yazacağım gerisi beni ilgilendirmez.ben aslen rock/metal dinleyicisiyim.ama rapçi arkadaşlarım da var(az da olsa) ben dinlediğim müzikte her türlü yeniliğe açığım o yüzden asıl rock enstrumanları ve vokallerinin yanında çeşitlilik yaratması ve zenginlik kazandırması nedeniyle diğer türlerin de karışmasına karşı değilim hatta çok da hoşuma gider.örneğin haggard grubu metalle klasik müziği mükemmel birleştirir.orphaned land grubu darbuka,saz gibi doğu müziğinin enstrumanlarını katar.aynı şekilde pentagramın şarkılarında ney hoşuma gider.vokal olarak opera eğitimli vokal bulunduran grup sayısı bir hayli fazladır.belli bi süreden sonra sıkıcı gelse de arada dinlendiğinde çok hoş etki bırakır.bu örnekleri çoğaltmak mümkündür.bu sebeplerden dolayı da metal müziğe rap vokallerin ve turntable'ın yan enstruman olarak girmesine karşı değilim ve severek dinlerim ama sade rapten haz almam bu da müzik zevkiyle alakalı bişey

wallahi çok güzel ifade etmişsin kendini, aynı duyguları ben de paylaşıorm... 1 yıl düşünsem bunları yazmak aklıma gelmezdi(çünkü;türkçem kıttır brz), ama gerçek olan bi şey war, panda wallahi iyi yazmışsın kardeş, bunu copy paste yapıp bir edebiyatçıya götürcem, bir kompozisyon değerlendirmesi yapsın, bakalım kaç alcan 99-100 mü?

• sağolasın kardeş
  • repcilere ölüm..
  • ya arkadaşlar ben diyorum aramızda dostluk olsun hala birileri rapçilere ölüm diyor ..... arkadaşlar ben kimsenin hangi müziğini sevdiğini sormuyorum .. burda tartışmak veya söz dalaşı yapmak yerine barışı sağlamayı istiyorum .. ben şahsen bir rapp dinleyicisiyim .. ama metal de dinlerim grerekirse.. her müzik türüne saygım vardır .. ama lütfen rap çilere ölüm gibi hakaretler kullanmayın .. iki dakka dalaşmayın diyoruz yine bazı kişiler ortaya çıkıyor .. tabi bazı kişilerde düzgünce kendi ikirlerini sölemiş onlarada tşk ediyorum ...
  • BEN BU TİPTE BİR TOPİC AÇTIM VE SAYIN SN. ÇOBANLARIMIZ 43. MESAJDAN SONRA İLİT KOYDU BEN BU OLAYI KNIYORUM(BU KINAMALAR SN. ÇOBANLARADIR.(NOKTA)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.