Şimdi Ara

metalciler & rapçiler dost olsun (( kavda etmek isteyen hiçbir rapçi veya metalci giremez )) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pop müzik değil doğru rapde de müzik ile ilgisi hiçbir alet yok sadece arkadan bass verecek adamlar var..ama sonuçta BİR İSYANDIR..SAYGI DUYUYORUM SANA FKT RAPİ İNKAR EDİCEĞİNE POP MÜZİĞİ YIK ÖNCE...BAŞINDA DAHA BÜYÜK BİR BELA VAR O RAP DEĞİLDİR...POP MÜZİKTİR BUDA..
    AMA HALEN ISRAR EDİYORSAN RAP MÜZİK DEİLDİR DİYEE O SENİN GÖRÜŞÜN...AMA Bİ TARAFTANDA HAKLISIN..AMA SÖZLERİNİ ANLADIĞIN ZAMAN ÇOK İYİ TABİİ BEN YABANCI RAP DEN BAHSETMİYORUM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: somekindofmonster

pop müzik değil doğru rapde de müzik ile ilgisi hiçbir alet yok sadece arkadan bass verecek adamlar var..ama sonuçta BİR İSYANDIR..SAYGI DUYUYORUM SANA FKT RAPİ İNKAR EDİCEĞİNE POP MÜZİĞİ YIK ÖNCE...BAŞINDA DAHA BÜYÜK BİR BELA VAR O RAP DEĞİLDİR...POP MÜZİKTİR BUDA..
    AMA HALEN ISRAR EDİYORSAN RAP MÜZİK DEİLDİR DİYEE O SENİN GÖRÜŞÜN...AMA Bİ TARAFTANDA HAKLISIN..AMA SÖZLERİNİ ANLADIĞIN ZAMAN ÇOK İYİ TABİİ BEN YABANCI RAP DEN BAHSETMİYORUM...

neyse ne...
    burası barışın sağlandığı topic kirletmeyelim

• evt zaten bende barışdan yanayım ama ben gerçekten çok iyi bir metalciyimdir..bunuda sölemeden geçmim..
    METAL DAHA AĞIR BASIYOR TABİİ...MÜZİK DİYİNCE AKLIMA ZATEN İLK METALLICA GELİYOR SONRA LINKIN PARK
  • quote:

evt zaten bende barışdan yanayım ama ben gerçekten çok iyi bir metalciyimdir..bunuda sölemeden geçmim..
    METAL DAHA AĞIR BASIYOR TABİİ...MÜZİK DİYİNCE AKLIMA ZATEN İLK METALLICA GELİYOR SONRA LINKIN PARK

cidden sen metalcimisin ben seni rapci sanmıştım
  • valla ne yaparsanız yapın. bu arada "kavda" ne demek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozz

quote:

evt zaten bende barışdan yanayım ama ben gerçekten çok iyi bir metalciyimdir..bunuda sölemeden geçmim..

cidden sen metalcimisin ben seni rapci sanmıştım

profilime bakarsan görürsün

• quote:

evet cok iyi bir metalciymissin :=))) benimde aklıma muzik diyince grup olmaz oglan ve cankan geliyo...
  • DALGA MI GEÇİYOSUN??? metallica dinliyosan önce bi nickim e bak istersen!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somekindofmonster -- 24 Haziran 2005, 11:57:50 >
  • quote:

DALGA MI GEÇİYOSUN??? metallica dinliyosan önce bi nickim e bak istersen!!

ben metallica dinleyip dinlememekten bahsetmiyorum , cok iyi bir metalci oldugundan bahsediyorum :)))
  • DALGA GEÇİYOSUN HALEN RAPİ SAVUNDUĞUM İÇİN Mİ DİYORSUN???RAPİ SAVUNDUM ÇÜNKÜ POP MÜZİKTEN NEFRET EDİYORUM...
  • quote:

DALGA GEÇİYOSUN HALEN RAPİ SAVUNDUĞUM İÇİN Mİ DİYORSUN???RAPİ SAVUNDUM ÇÜNKÜ POP MÜZİKTEN NEFRET EDİYORUM...

bak kendi kendine onyargili davranip birseyler cikariyorsun.neyse bosver ben sadece seni dogruladim o kadar :)
    bende nefret ederim pop muzikten
  • saol dostum gülme smileyini kullandında yanlış anlaşıldı..o nedenle ben dalga geçiyorsun zannettim..
    tek metallıca bana yetiyor diyorsan bi imzamdaki siteye uğramanı dilerim..
  • metallica yetmiyor bana zaten dogru duzgun dinlemem de...Acmiyor icimi artik pek metallica.sagol o siteyi biliyorum.Birde ilk sayfada metalde ,rockta,rap'te hepsi muziktir demistin , bende o zaman popta muzik turudur dedim, o yazdiginla popa karsi takindigin tavir birbirine ters duruyor.Birde su sagopa'nin sarkisinda banada laf varmis gercekten merak ettim neymis o laf?Rap dinlemedigim icin bilemiyorum.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 24 Haziran 2005, 13:16:28 >
  • s.ktirin gidin adlı şarkısı pop dinliyenlere sana yok bab...zaten bANA sadece METALLICA yetiyor..şimdi de master of puppets dinliyorum 5.1 5200 ile
  • la ben o şarkıyı dinledim kazaa da komik mp3 diye aratınca çıkıyo rezilliğin böylesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

la ben o şarkıyı dinledim kazaa da komik mp3 diye aratınca çıkıyo rezilliğin böylesi

komik mi sarki ?

• heee yarılıyon
  • HipHop'cuyum ama metal rock dinlerim arada sırada değişiklik olsun diye :)

Aerosmith (efsanedir)
    Red Hot Chili Peppers (çok müthiştir)
    Linkin Park (herkes sever, gerçekten harika şarkıları var)
    Limp Bizkit (biraz hiphop'a dönük ama rock da var ;))
    Beastie Boys (HipHop, ama arada bi Rock'a sapıyolar :D)
    ve daha fazlası...
    ama en babası halen Lenny Kravitz

:D

Hip-Hop ve Rock'un karıştığı çok güzel bi şarkı var mesela:

Run DMC, ft. Aerosmith - Walk this way
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

heee yarılıyon

indirelim ya merak ettim şarkının ismi ne dediniz?
  • sagopa-s.tirin gidin
    nokta olan yeri sen anlamışındır

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.