Şimdi Ara

metalciler & rapçiler dost olsun (( kavda etmek isteyen hiçbir rapçi veya metalci giremez )) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saygıdeger barking arkadasımız okadar kufur etti
    .hesabı silinmedi ama diablo666 nın siliniyor vay beeaa
  • ii ya desene o zaman 24 mesajımıs daha war...upsss 23 kaldı
  • barking denen o mahlukat.hala burda fing atıyo nerdeeyse ana avrat düz gitmedigi kaldıydı.ona bişey yok benim hesabım anına kilitlendi bu nedir şimdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barking

ya arkadaşlar ben diyorum aramızda dostluk olsun hala birileri rapçilere ölüm diyor ..... arkadaşlar ben kimsenin hangi müziğini sevdiğini sormuyorum .. burda tartışmak veya söz dalaşı yapmak yerine barışı sağlamayı istiyorum .. ben şahsen bir rapp dinleyicisiyim .. ama metal de dinlerim grerekirse.. her müzik türüne saygım vardır .. ama lütfen rap çilere ölüm gibi hakaretler kullanmayın .. iki dakka dalaşmayın diyoruz yine bazı kişiler ortaya çıkıyor .. tabi bazı kişilerde düzgünce kendi ikirlerini sölemiş onlarada tşk ediyorum ...

şaka yaptım.. sizin repcilerden bitek ceza yı begeniyom gerisi fasafiso.

• quote:

Orjinalden alıntı: morbid

quote:

ya arkadaşlar ben diyorum aramızda dostluk olsun hala birileri rapçilere ölüm diyor ..... arkadaşlar ben kimsenin hangi müziğini sevdiğini sormuyorum .. burda tartışmak veya söz dalaşı yapmak yerine barışı sağlamayı istiyorum .. ben şahsen bir rapp dinleyicisiyim .. ama metal de dinlerim grerekirse.. her müzik türüne saygım vardır .. ama lütfen rap çilere ölüm gibi hakaretler kullanmayın .. iki dakka dalaşmayın diyoruz yine bazı kişiler ortaya çıkıyor .. tabi bazı kişilerde düzgünce kendi ikirlerini sölemiş onlarada tşk ediyorum ...

ne iştir anlamdım. nasıl bir rock ruhu var anlamdım. Cezanın rock külrürüyle ruhuyla ne alakası var. dediğim gibi ROCKuın başkalşdırı ruhu sadece BARKAT ta var. ayrıca rap rock karışımı çok başarılı şarkıları var. BU ÖFKE DİNMEZ
    birde ANİMA ile yaptıkları şahaser var GÜCÜN VARSA SEVGİ VAR.
    Rock kültürüne en yakın grup BARİKAT.
    geçmişlerinde 5 - 10 yıl önce bile rock kültürüne destek vermek için yüzlerce konser vermişler.
    -
    cezaya eleştiri yapmayın diyen arkadaş ne kadar da yufka yürekliymiş. ne yani burası şEFKAT yurdu falan mı?
    tabiki ben BARİKATı seviyorum sen cezayı.
    bu fikirlerimizi yazmayacaz anlamına gelmiyor.

• nekadar rockcu hiphopcu metalci rapci bilmemneci varsa hepsini seviyorum sizde sevmesenizde oki diyin demeyenki bu boyledir diye. herkez kendi bildini istedini sevdini dinlesin. ateş olmayan yerden duman çıkmaz.. eger biri derse ben bunu sevmiyom bu budur siz boylesiniz. ozaman ebiride cevap verir. en iyisi bu konuları unutmak ve free takılmak.. alın elinize çayınızı dinleyin istedinizi. kola da alabılırsınız. 18yasini dolduranlar ickide alabilir.. sigara almayın o cok zararlı
  • savasmi var hani nerde? nihohohoho savas var oleeeeeeee (abi gaza geldim)
    hmmm saka bir yana yok alip veremedigim benim sahsen bana her yol paris gerisi viyana gelsin paralar
    benimde bircok rapci arkadasim vardir aha en samimi olduklarimdan biri pandacuum sıkı bir rapcidir kendisi :)))))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

savasmi var hani nerde? nihohohoho savas var oleeeeeeee (abi gaza geldim)
    hmmm saka bir yana yok alip veremedigim benim sahsen bana her yol paris gerisi viyana gelsin paralar
    benimde bircok rapci arkadasim vardir aha en samimi olduklarimdan biri pandacuum sıkı bir rapcidir kendisi :)))))))

hadi len benim yaptığım şarkılar yeter

• quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

savasmi var hani nerde? nihohohoho savas var oleeeeeeee (abi gaza geldim)

hadi len benim yaptığım şarkılar yeter

hele mübareeeeeeeeeeek dogru soyluyorsun pardon :$

• ya Rock la rap bi araya gelemez ki.zaten rap ide hiç sewmem.hızlı hızlı konuşuyolar.hadi arkada güsel bi melodi olsa tamamda arkada bum tıs bum tıs bişiler önde adam hıphızlı kaptırmış gidiyo.zaten rock sevenler rap sevmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

quote:

GERİSİNİ DİNLEDİN Mİ ? Yaa ceZa sadece ünlü !!

• quote:

Orjinalden alıntı: helloween

nekadar rockcu hiphopcu metalci rapci bilmemneci varsa hepsini seviyorum sizde sevmesenizde oki diyin demeyenki bu boyledir diye. herkez kendi bildini istedini sevdini dinlesin. ateş olmayan yerden duman çıkmaz.. eger biri derse ben bunu sevmiyom bu budur siz boylesiniz. ozaman ebiride cevap verir. en iyisi bu konuları unutmak ve free takılmak.. alın elinize çayınızı dinleyin istedinizi. kola da alabılırsınız. 18yasini dolduranlar ickide alabilir..

agzına saglık kardes yaw tabikide herkes kendi sevdiğimi müziği dinleyecek ve diğerlerinede saygı duymayı bilecek...savaş nerdeki barıs olsun.havva annemiz adem babamız var bu işte bi arız.ya bunu soyleyen kabız yada hepimiz birer elmayız

• Ya repçiler Rock/Metal'e dönsünler olay hallolur işte
  • kardeşlik denmezde dost olsalar daha ii olur.birbirlerinin konserlerinede cıkmazsınlar.ceza rock istanbul a rock istanbu a ya ordaki adam seni dinlemek zorundamı. sonra 50 cent geldi rock'n coke a seni dinlemek zorundamı .. neyse aralarında bi dostluk olsun kavga olmasın
    seldaakin
    haklısın.ceza rockcıları kullanmaya calışıyo.ceza ı sevmem popcularla düet yapıyo sonra laf atıyo ne biçim adam anlamadm
    barikat ın üyeleri çok hoşuma gitti.
    ve düşünceleri de çok hoşuma gitti ..
    seninle tanışmak isterdim

• yaa rap te müzik mi müzikle alakası yok bilgisayardan oynatılan belli başlı bas ssesleriyle bişey yaptıklarını zannediyolar
    YAŞASIN METAL VE ROCK diğerleri faso fiso birde jazz idir....
  • YOK YAA METAL,ROCK,RAP,HİPHOP HEPSİ MÜZİKTİR...İSTEDİĞİNİ DİNLE AMA EĞER KENDİ ÜLKENDE BİRİ BU İŞTE BAŞARILI OLMUŞSA KÖSTEK OLACAĞINA DESTEK OL...

ZATEN BU SAVAŞDA TÜRKİYEDEKİ SAĞ SOL GİBİDİR..HİÇBİR ZAMAN BİTMEZZ TAKİİİ....... NEYSSE BUNU SÖYLEMİM BU SPRÜZ OLSUN

METALDE DİNLENİR RAPDE DİNLENİR BUNLAR İSYANDIR..ANLA ARTIK POP MÜZİĞE ÖLÜM............ İSYANIM VAR POP..... YIKACAĞIZ BU POP KÜLTÜRÜNÜ..
    FOREVER METALLICA,SLIPKNOT,LINKINPARK,CEZA,SAGOPA,AYBEN

• peki o zaman pop muzik degilmidir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: somekindofmonster

YOK YAA METAL,ROCK,RAP,HİPHOP HEPSİ MÜZİKTİR...İSTEDİĞİNİ DİNLE AMA EĞER KENDİ ÜLKENDE BİRİ BU İŞTE BAŞARILI OLMUŞSA KÖSTEK OLACAĞINA DESTEK OL...

ZATEN BU SAVAŞDA TÜRKİYEDEKİ SAĞ SOL GİBİDİR..HİÇBİR ZAMAN BİTMEZZ TAKİİİ....... NEYSSE BUNU SÖYLEMİM BU SPRÜZ OLSUN

METALDE DİNLENİR RAPDE DİNLENİR BUNLAR İSYANDIR..ANLA ARTIK POP MÜZİĞE ÖLÜM............ İSYANIM VAR POP..... YIKACAĞIZ BU POP KÜLTÜRÜNÜ..
    FOREVER METALLICA,SLIPKNOT,LINKINPARK,CEZA,SAGOPA,AYBEN

ceza ya destek olmam mangaya da olmam

• pop müzik dinliyorsan senin için müziktir istersen SAGOPANIN s.ktirin gidin şarkısını bi dinleyi ver..sanada lafı olacak şarkıdaeğer dinliyorsan tabii..zannetmem yaa sen metalnotdead yazmışsın..
    iki gün dinlenip atılcak müzikler bunlar gün gelicek sende bana hak vericeksin metalci dostum..
  • pop müsik deilse rap de deil
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.