Şimdi Ara

Kızların Doğulu Erkek Sevdası | Sitem İçerir |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
6.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nedir bu kızların doğulu erkek sevdası? Yok esmer olsun yok esmer candır. Benim gibi modern batılı tipli erkekler varken. Vücudum az kıllı kaşlarım çok güzel böyle ince bakımlı duruyor. Tenim açık. Yani dışardan bakınca temiz gözüküyorum göğüs kılım yok denecek kadar az.

Ama kızlar doğulu erkekler için ölüyor. Doğulu erkeklerin doğulu hallerine değilde bakıma girdikten sonra. Doğudayken bunlar hep laf atıyo yok erkek adam kaş aldırmaz, yok erkek adam küpe takmaz. Sonra batıya bir geliyolar çocukları kendileri vs. Hepsine bakıyorum doğal halleri hiçbirşeye benzemezken kaşlarını aldırmış incecik yapmış. Yok göğüs kıllarını aldırmış yok saçlar hippi gibi küpe takmış. Kollarda bi ton kıl duruyo ama. Kızlarda aşık oluyor bunlara.

eminim o kızlar onların doğal hallerini yani şöyle 3-4 ay hiçbşey yapmasın o hallerini görseler sevmezler. Anlam veremiyorum inanın kızlara.

• İlginç .s
  • öyle bi kıza rastlamadım doğulu batılı diye birşey yoktur adam olsun yeter
  • kıllıları daha erkeksi buluyorlar ulan yüzünün yıkanmış halini görsem korkacağım kız sarışınları beğenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: agasar_ts61

öyle bi kıza rastlamadım doğulu batılı diye birşey yoktur adam olsun yeter

Hayır özellikle doğulu olsunlar demiyorum. Ama doğudan geliyolar böyle normal halleri tipsiz kıllı kaşlar birleşmiş ve kalın. Sonra küpe takıyolar tarz olduğunu sanıyolar kaşları inceltip ortaları aldırıyolar. Kızlarda bunlara bitiyo deli oluyom.
  • Kore erkekleri diye geldim,gidiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hala banlanmadımı ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xeşke bakımlı olmak nedir bilsem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asyalı erkekler sandım gidiyorum
  • Bide alet edevat meselesi var 8-9 cm oynayınca arada boyle isyan ettiriyor 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi tek dogulular mi esmer?

• Kurşun Yarası dizisindeki Egeli Halil Efe gibi karakterleri canlandıran Berdan Mardini gibi orta doğu tipli herifler. Bir çok dizide de durum böyle dikkat edin. Utanmasalar Atatürk rolünü de kara kaşlı kara gözlü kekolara verecekler. Amaç Türk imajını, adam gibi adam imajını ya da kahraman imajını kara kuru tiplerle özdeşleştirmek. Bu dizilerle yaşayan Türk kızları da haliyle böyle keko özentisi oluyor. Yani olay bilinçaltına empoze edilen güçlü erkek figüründe bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 27 Temmuz 2014; 19:15:51 >
  •  Kızların Doğulu Erkek Sevdası | Sitem İçerir |
  • bütün doğulular tek kaş, kıllı ve esmer mi ? saçmalık. ayrıca yapacağın genellemeyi.
  • Hacum şimdi doğuluların çevresi vs geniş oluyor malum hepsi minimum 10 kardeş . Akraba içi evlilikler vs. Herkes birbirini tanıyor ve birbirlerinin arkasını batılılardan daha iyi kolluyorlar.

İşte bu yüzden kızlar evlenirken doğuluları tercih ediyorlar. İşim garanti olsun. Eğer evlendiğim adam ölürse aşiret bana sahip çıkar hesabı.
    Tipten dolayı değil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Kurşun Yarası dizisindeki Egeli Halil Efe gibi karakterleri canlandıran Berdan Mardini gibi orta doğu tipli herifler. Bir çok dizide de durum böyle dikkat edin. Utanmasalar Atatürk rolünü de kara kaşlı kara gözlü kekolara verecekler. Amaç Türk imajını, adam gibi adam imajını ya da kahraman imajını kara kuru tiplerle özdeşleştirmek. Bu dizilerle yaşayan Türk kızları da haliyle böyle keko özentisi oluyor. Yani olay bilinçaltına empoze edilen güçlü erkek figüründe bence.

Aynen çok haklısın. Son zamanlarda doğulu dizisi arttı. Berdanlar Berivanlar Dijleler çoğaldı. Asmalı Konakla başladı herşey. Sonra gerisi geldi zaten. Orda böyle erkek gibi gösteriyolar yok takım elbise keten pantalon ağır abi falan. Çıksınlar karşımada tek yumrukta indireyim onları.

Sarışın mavi gözlü yeşil gözlü veya kumral açık tenli tipler varken ne buluyolar karakaş kara gözde. Asıl beyaz ten sevilmeli yada sarışınlık çünkü bunlar nadir. Ama esmer erkek git Irak'a dolu var

• quote:

Orijinalden alıntı: psikopatus

quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Kurşun Yarası dizisindeki Egeli Halil Efe gibi karakterleri canlandıran Berdan Mardini gibi orta doğu tipli herifler. Bir çok dizide de durum böyle dikkat edin. Utanmasalar Atatürk rolünü de kara kaşlı kara gözlü kekolara verecekler. Amaç Türk imajını, adam gibi adam imajını ya da kahraman imajını kara kuru tiplerle özdeşleştirmek. Bu dizilerle yaşayan Türk kızları da haliyle böyle keko özentisi oluyor. Yani olay bilinçaltına empoze edilen güçlü erkek figüründe bence.

Aynen çok haklısın. Son zamanlarda doğulu dizisi arttı. Berdanlar Berivanlar Dijleler çoğaldı. Asmalı Konakla başladı herşey. Sonra gerisi geldi zaten. Orda böyle erkek gibi gösteriyolar yok takım elbise keten pantalon ağır abi falan. Çıksınlar karşımada tek yumrukta indireyim onları.

Sarışın mavi gözlü yeşil gözlü veya kumral açık tenli tipler varken ne buluyolar karakaş kara gözde. Asıl beyaz ten sevilmeli yada sarışınlık çünkü bunlar nadir. Ama esmer erkek git Irak'a dolu var

artacak tabi o kadar doğu açılımı yaptılar. bunların hepsi boşunamı zannediyorsunuz siz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ravelogy

Bide alet edevat meselesi var 8-9 cm oynayınca arada boyle isyan ettiriyor 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: gausro

Hacum şimdi doğuluların çevresi vs geniş oluyor malum hepsi minimum 10 kardeş . Akraba içi evlilikler vs. Herkes birbirini tanıyor ve birbirlerinin arkasını batılılardan daha iyi kolluyorlar.

İşte bu yüzden kızlar evlenirken doğuluları tercih ediyorlar. İşim garanti olsun. Eğer evlendiğim adam ölürse aşiret bana sahip çıkar hesabı.
    Tipten dolayı değil yani.

Boyle dusunen bir kiz da doguludur herhalde

• Başbakan icin canını veren sen değilmiydin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.