Şimdi Ara

Kızların Doğulu Erkek Sevdası | Sitem İçerir | (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
6.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okumadım ama yok öyle bir şey kekonun sevgilisi de kekodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad Jack the Pirate

quote:

Orijinalden alıntı: gausro

Hacum şimdi doğuluların çevresi vs geniş oluyor malum hepsi minimum 10 kardeş . Akraba içi evlilikler vs. Herkes birbirini tanıyor ve birbirlerinin arkasını batılılardan daha iyi kolluyorlar.

İşte bu yüzden kızlar evlenirken doğuluları tercih ediyorlar. İşim garanti olsun. Eğer evlendiğim adam ölürse aşiret bana sahip çıkar hesabı.
    Tipten dolayı değil yani.

Kızların Doğulu Erkek Sevdası | Sitem İçerir |

Boyle dusunen bir kiz da doguludur herhalde

Yok onlar banko amcaoğluyla evlenmek zorundalar zaten başka çıkar yolları yok.

Dediğim şey diğer bölgedeki kızlar için geçerli. Özellikle güneyliler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğulu değilim kaşlarım kalın esmerim ama çevremde 1 adet kız bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: psikopatus

quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Kurşun Yarası dizisindeki Egeli Halil Efe gibi karakterleri canlandıran Berdan Mardini gibi orta doğu tipli herifler. Bir çok dizide de durum böyle dikkat edin. Utanmasalar Atatürk rolünü de kara kaşlı kara gözlü kekolara verecekler. Amaç Türk imajını, adam gibi adam imajını ya da kahraman imajını kara kuru tiplerle özdeşleştirmek. Bu dizilerle yaşayan Türk kızları da haliyle böyle keko özentisi oluyor. Yani olay bilinçaltına empoze edilen güçlü erkek figüründe bence.

Aynen çok haklısın. Son zamanlarda doğulu dizisi arttı. Berdanlar Berivanlar Dijleler çoğaldı. Asmalı Konakla başladı herşey. Sonra gerisi geldi zaten. Orda böyle erkek gibi gösteriyolar yok takım elbise keten pantalon ağır abi falan. Çıksınlar karşımada tek yumrukta indireyim onları.

Sarışın mavi gözlü yeşil gözlü veya kumral açık tenli tipler varken ne buluyolar karakaş kara gözde. Asıl beyaz ten sevilmeli yada sarışınlık çünkü bunlar nadir. Ama esmer erkek git Irak'a dolu var

Sen de ne ağladın ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ravelogy

Bide alet edevat meselesi var 8-9 cm oynayınca arada boyle isyan ettiriyor 😂

bu ne demek şimdi
  • Katılıyorum ama 3-4ay sende bakım yapma sana da bakmazlar o da bir gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

quote:

bu ne demek şimdi

Sen anlamasanda olur

• Benim gibi modern batılı tipli erkekler varken
    Benim gibi modern batılı tipli erkekler varken
    [size=3]Benim gibi modern batılı tipli erkekler varken
    [size=4]Benim gibi modern batılı tipli erkekler varken
    [size=5]Benim gibi modern batılı tipli erkekler varken
    [size=15005612]Benim gibi modern batılı tipli erkekler varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28772 -- 27 Temmuz 2014; 19:54:32 >
  • Yok öyle bir şey , en azından izmir için konuşursam tam tersi öcü gözüyle bakıyor kızlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Katılıyorum ama 3-4ay sende bakım yapma sana da bakmazlar o da bir gerçek.

Ben bakım yapmayım zaten kıl çıkmıyo göğsümde kollarım az kıllı. Kaşlarım normal inceltmeme ortalarını almama gerek yok. Şakaklarımda kıl yok sir gerek yok. Sakallarım çok şekil falan onlar yetiyo. Benim gibi temiz görünümlü biri varken anlayamıyom kızları.

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Yok öyle bir şey , en azından izmir için konuşursam tam tersi öcü gözüyle bakıyor kızlar .

Ben hanzo tiplilere bakıyolar demedim. Adamın özü hanzo kaşlar birleşmiş kapkalın göğüsler kıllı. Berbere bi gidiyo hanzo olarak giriyo brad pitt gibi çıkıyo. Özünde tipsiz olan erkek bakımla yakışıklı oluyo kızlar bitiyo ona deli oluyom. Bide bu erkekler kendi memleketlerine gidince yok küpe takan şöyle yok böyle diyolar geliyolar kendileri takıyolar deli oluyom.

• 2 tip kız var.Kimisi daha erkeksi tipten hoşlanıyor kimisi ise emo gibi erkeklerden.Yani resimle anlatmak gerekirse

Bunu seven var

Bunu seven var

• Bir kız tanıyorum. Kız beyaz tenli, renkli gözlü, yuvarlak yüzlü, güzel bir batılı kız. Gönül verdiği tip ise esmermi esmer, kaşlar ve saçlar şekilsiz, saç az, kara gözlü, kısaca amele diye tabir edilen bir profil. (ameleler alınmasın, yalnızca toplumsal bir teşbih).

Üzerine, bu herif kızı üzdü ve iplemedi. Kızın zekasına dair şüphe duymalı mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Temmuz 2014; 20:07:24 >
  • psikopatus kullanıcısına yanıt
    Olay kaşla vs bitmiyor. Saç, giyim tarzı, konuşma ve gülme şekli vb bu tür şeylere dikkat eden kızlar da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikopatus

quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Kurşun Yarası dizisindeki Egeli Halil Efe gibi karakterleri canlandıran Berdan Mardini gibi orta doğu tipli herifler. Bir çok dizide de durum böyle dikkat edin. Utanmasalar Atatürk rolünü de kara kaşlı kara gözlü kekolara verecekler. Amaç Türk imajını, adam gibi adam imajını ya da kahraman imajını kara kuru tiplerle özdeşleştirmek. Bu dizilerle yaşayan Türk kızları da haliyle böyle keko özentisi oluyor. Yani olay bilinçaltına empoze edilen güçlü erkek figüründe bence.

Aynen çok haklısın. Son zamanlarda doğulu dizisi arttı. Berdanlar Berivanlar Dijleler çoğaldı. Asmalı Konakla başladı herşey. Sonra gerisi geldi zaten. Orda böyle erkek gibi gösteriyolar yok takım elbise keten pantalon ağır abi falan. Çıksınlar karşımada tek yumrukta indireyim onları.

Sarışın mavi gözlü yeşil gözlü veya kumral açık tenli tipler varken ne buluyolar karakaş kara gözde. Asıl beyaz ten sevilmeli yada sarışınlık çünkü bunlar nadir. Ama esmer erkek git Irak'a dolu var

Almanya'ya git her yer sarışın orda da esmer erkekler iş yapıyor.

• Kenan Doğulu ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

quote:

bu ne demek şimdi

Sen anlamasanda olur

Sen çok anlamışsın ya anlat işte nolcak eline mi yapışır be
  • beyaz ten, renkli göz, esmerlik güzellik kıstası degildir.esmer güzellerde var beyaz güzellerde.Kıl problemininde ten rengiyle alakası yok.Bunu nerden çıkardınız bilmiyorum ama ten renginiz açıksa çıkan tüyler daha cok belli olur.
  • benim gördüğüm o kızların hepsi oynak hanım hanımcıklar onlarla ilgilenmiyo bile
  • bu durum birazda amerika' daki zencilerin beyaz tenli sarisin hatunlari goturmesi ile alakali yani karsit tip cinslerin birbirlerini cekmesi ayni tip yapidaki cinslerin ise birbirlerini itmesi olarak tanimlanabilirmi? yoksa bu kezbani durum sadece bizdemi var? ama soyle bir gercek var ki oda zencilerin gercekten beyaz kadin duskunu oldugudur. sanirim bizim esmer delikanlilarda bu zencilerle hemfikirdir, fikirmidir?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.