Şimdi Ara

Kadınlar Kaslı Erkek Seviyor Yalanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle olsa, malum sitelerdeki amatör vidolardaki erkekler kaslı olurdu.Ama %90'ı göbekli.
    Demek ki kadınlar göbekli erkekleri tercih ediyor.
    Bu da böyle bir tespitim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 26 Eylül 2018; 2:31:16 >

• Iq kaç hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafası da olsa iyice eksilerde dolacanak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaslı vücut severler ama manken fiziği diye tabir edilen kaslı vücudu severler.

• Kendini avutma
  • Tabi siz anneleri tarafından el bebek gül bebek büyütülen kızların her bakımdan yetersiz bulduğunuz fit vücutlu erkeklere gitmesine şiddetle karşınız ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim millet kadınların güç derken dediğini kas diye anlıyor .aslında dedikleri güç derken parayı seviyoruz demek istiyorlar.kısaca parayı seviyor kızlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye hocam sen göğusleri sarkmış,poposu bavul kadar olan bayanı beğenir misin?
  • kas seviyorlar ama hafif, hani boyle vucudu toparlayacak kadar olan kasi seviyorlar. fazlasini genelde cirkin buluyorlar. en azindan benim sorduklarim oyle soyledi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih pakel

Bu mesaj silindi.
    Ya sen ban yiyon yiyon geri geliyon nasıl bi azim sendeki

Ayrıca kadınlar doğası gereği kas sever. Çünkü kaslı bi adam daha güçlü gözükür. Kadın da yanına kendini koruyacak bi adam arar. Tabiki manken vücudu gibi olan fizikleri severler. Aşırısını sevmez çoğu

Mesela bu adam gayet iyi

Kadınlar Kaslı Erkek Seviyor Yalanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 26 Eylül 2018; 12:10:13 >

• dad bod is the new sexy
  • semih pakel S kullanıcısına yanıt
    moruq bu kadar telefon numarasını nerden buluyorsun anlamış değilim

• semih pakel S kullanıcısına yanıt
    Hocam, nedense senden tiksinmeye başladım yav..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadınlar görünüşten çok kendine eziyet edeni,kendisini insan yerine koymayası seviyor

Örnek vereyim.Tanıdığım bi kız kaç aydır bunalımda sevgilisinden ayrıldığı için.Sevgilisi bununla ilişkiye girmek istemiş olmayınca kavga dövüş hergün.Bunlar ayrılıyor oğlan buna ana avrat sövüyor engelliyor,sonra engeli açıp pişmanım diyor.3 gün sonra yine istediği olmayınca sövüyor.Ve bu kız şuan o kendisine söven kişi için ağlıyor

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Manganiello ya tek aşkım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayanların kaçının kaslı erkeklerden hoşlandığının yüzdesini bilemem ama iş yerimdeki bir bayan diğer bayan arkadaşına gülerek, kaslı erkeklerden hoşlanıyorum dedi ve bu konuda çok ciddi olduğunu da ekledi, birebir şahit olduğum bir konudur bu, yani bazı bayanların cüsseli ve kaslı sevdiği kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih pakel

Bu mesaj silindi.
    Yaptığın robotun videosunu yüklemiştin foruma hatırlıyorum, diksiyonun baya düzgündü.
    Ağzın laf yapıyor mu bilmem ama diksiyonun güzel.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.