Şimdi Ara

Kadınlar Kaslı Erkek Seviyor Yalanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KAS'ın nerede olduğuna göre değişir hocam
  • Sadece ve sadece gösterişi seviyorlar, bu yüzden kaslı olması tabiki bir gösteriş aracı olabilir, aynı zamanda bu bakımlı bir sevgilim var imajıda verebilir kadınlar buna bayılır
  • connor murphy bunu beğendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bir çifti gördüm dolmuş beklerken.

Bir kıza baktım bir oğlana, kız güzeldi fakat oğlanın boyu desen boy değil vücudu desen vücut değil.

Sadece sakalı var.

Oysa bana bak. Boy var, vücut var, az da olsa para var sadece sakal yok. Ama düşmüyor işte kısmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih pakel

Bu mesaj silindi.
    42 yaşındayım. baya büyük bir balkon var. özgüven yerindeyse balkon falan hikaye. hatta bi kız arkadaşım vardı. kız şişman severdi. zayıflasam mi diye bir sefer ona sordum. zayıflıcam diye 3 gün konuşmadı..

edit: bu arada giderin var hocam. sessiz kalma. senden daha kötü durumdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 26 Eylül 2018; 20:8:53 >

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Bu adam zaten aşırı kaslı sayılır. Doğal olarak gelinebilecek son sınırdır belki resimdeki vucut. Yani aşırı kaslı sayılır az değil.

• Faıthful kullanıcısına yanıt
    poposu büyük olsun yeter tipsiz se kafaya çuval geçir göğüsleri sarkması önemli değil silikon bir çözüm.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    onu diyeni yatırıp si***din hocam. söyletme beni. sen önce kendine güveneceksin. beğenmeyen açsın da kendi gerisinden utansın. 1 kişi böyle dedi diye umutsuzluğa kapılma. bana neler dediler. ohoo onları kafaya taksam intihar etmem lazımdı
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    pm attım hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Bu adam zaten aşırı kaslı sayılır. Doğal olarak gelinebilecek son sınırdır belki resimdeki vucut. Yani aşırı kaslı sayılır az değil.
    Bunun neresi aşırı kas kardeş ? Adamın yağ oranı az fit bi vücut. Mr. Olympiadaki adamlardan haberin var mı

O resimdeki vucudu 4 seneden aşağı yapamazsın yalnız. Adamın yağ oranı az ama kas kutleside yuksek. Ben doğal sınırlardan bahsediyorum adam mr olympia diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

O resimdeki vucudu 4 seneden aşağı yapamazsın yalnız. Adamın yağ oranı az ama kas kutleside yuksek. Ben doğal sınırlardan bahsediyorum adam mr olympia diyor.
    Beslenmemi karşılayacaksan eğer 1 senede yaparım

Sen gelişmiyorsun diye millet gelismicek sanma

• Aşırı derecede sevdiğim kız şişman biriyle çıkmaya başlamıştı konuyu görünce o aklıma geldi. Kasa falan bakmıyor bu iş.

• Evet kadınlarda kaslı erkek olsun düşüncesi var ama koca bir yalan çünkü kadın kaslı olunca kafasındaki tam kişi olabilicsğini düşünüyor ama bakıyorki asla olmamış o yüzden göbekli adamlar sadık oluyor .

• kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş

bir bara ilk girişimde kızlar bakıyor yanaşmıyor, aradan birkaç saat geçiyor hepsinin kafası hafiften güzel olunca teker teker damlıyorlar.

kısaca tespitin yanlış. belki vücudunda henüz fark oluşturacak kadar kas miktarı yok. biraz spor yap birkaç yıl sonra belirli bir kütleye ulaştığında aynı teoriyi tekrar düşün.
    Bu adam fazla kasli roid basmis. Kadinlar dogal seviyor.

Kadınlar Kaslı Erkek Seviyor Yalanı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.