beyler bugün 19 may. çalışmasında duymuştum çok hoşuma gitti. 1 2 sözü:oy nanayna
şarkıyı bilmiyorum ama 19 mayıs çalışmalarından nefret ettim o güneşin altında kaç gündür yanıyoruz amele yanığı oldu aslında o türküyü biliyorumda çıkaramadım ...cilve oy nanayda ..nanayda oy falan diye gidiyor ama çıkaramadım adını
naydari nay ninay na noy nanayna CİLVE LOY NANAYNA
HAYDARİ NAY NİNAY NA NOY NA NAY NA CİLVE LOOOOY NANAYNA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonZa -- 2 Mayıs 2008; 14:06:13 >
quote:
Orjinalden alıntı: t_mac55
şarkıyı bilmiyorum ama 19 mayıs çalışmalarından nefret ettim o güneşin altında kaç gündür yanıyoruz amele yanığı oldu aslında o türküyü biliyorumda çıkaramadım ...cilve oy nanayda ..nanayda oy falan diye gidiyor ama çıkaramadım adını
biz normalde püfür püfür esen Uşakspor yeni kalfa korusu tesislerinde yapıyoruz.(güneş pek olmuo) ama bu hafta nedense Stadda yapmaya karar verdiler fena zor oldu yaw güneşin altında
Cilveloy (İndim Dere Irmağa) Artvin
İndim dere ırmağa oy nanayda Cilve oy nanayda Zeytin dalı kırmağa oy nanayda Cilve loy nanayda Geldim seni almağa oy nanayda Cilvel oy nanayda Başladın ağlamağa oy nanayda Cilveloy nanayda
Nay da na oy nanayda oy naanyda,cilveloy nanayda
Pınar başı pıtırak oy... Gel beraber oturak Bir sen söyle bir de ben Bu sevdadan kurtulak
Nay da ...
Dere boyu gezerim oy... Söğüt dalı keserim Nerde bir güzel görsem Gözlerimi süzerim
Karşıda gül menevşe Gel güneşe güneşe Senin yarin gül ise Benim yarim menevşe
Nay da ...
quote:
Orjinalden alıntı: mrsPR1EST
quote:
Orjinalden alıntı: t_mac55
biz normalde püfür püfür esen Uşakspor yeni kalfa korusu tesislerinde yapıyoruz.(güneş pek olmuo) ama bu hafta nedense Stadda yapmaya karar verdiler fena zor oldu yaw güneşin altında
mayıs ayında bizde stada gitmeye başladık rezillik biz hareketleri yapıyoruz herkez bizi izliyor
mayıs ayında bizde stada gitmeye başladık rezillik biz hareketleri yapıyoruz herkez bizi izliyor
spor lisesi ortamızda göz alıcı hareketler yapıyor.biz sap gibi salak salak hareketler ilk 4 tabloda sonra beden gücüne dayanan pramitler başlıo onlarda güzel oluo.
Yardım eden tüm arkadaşlara teşekkürler. aynı grubun atabarı şarkısınıda dinlemenizi tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: MonZa
naydari nay ninay na noy nanayna CİLVE LOY NANAYNA
HAYDARİ NAY NİNAY NA NOY NA NAY NA CİLVE LOOOOY NANAYNA
10 numara adamsın kardes :=))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme