Geçen 2012 YGS'ye girdim. 364 puan yaptım ağlaya ağlaya yaptım.Fakat sonuç benim için iyi bir sonuçtu.Bugün FEM 5'li denemede kötü yaptım.Arkadaşlar ellerim titriyor.Bir daha bir dah okuyorum.Gözlerimden yaşlar akıyor.Ne yapabilirim? İlaç olarak atarax vs. falan var da onları içince sanırım dikkat eksikliği oluşacağına inanıyorum.Ne yapmalıyım?
hocam fizyolojik rahatsızlıklar var mı? Yani vücudunuzda rahatsızlık var mı karın guruldaması vs.
quote:
Orijinalden alıntı: sutlugahve
quote:
Orijinalden alıntı: DieYoungSPN
Geçen 2012 YGS'ye girdim. 364 puan yaptım ağlaya ağlaya yaptım.Fakat sonuç benim için iyi bir sonuçtu.Bugün FEM 5'li denemede kötü yaptım.Arkadaşlar ellerim titriyor.Bir daha bir dah okuyorum.Gözlerimden yaşlar akıyor.Ne yapabilirim? İlaç olarak atarax vs. falan var da onları içince sanırım dikkat eksikliği oluşacağına inanıyorum.Ne yapmalıyım?
" insanlar ilk önce para kazanmak için sağlıklarını, sonra da sağlıklarını kazanmak için paralarını kaybederler." platon amcanın dediği insanlardan biri olursan zaten boşuna okuyorsun demektir. Baksana zengin,ünlü insanlar çok çabuk kanser oluyor. Yani sağlık her şeyden önemli. Sınav dünyanın sonu değil. Ahmet şerif izgoren'in avcunuzdaki kelebek seminerini izle Youtube'dan. 1 saat falan pek uzun değil, ben o adam sayesinde artık sırf kendimi geliştirmek için okuyorum. Kendini geliştirmek için okuyan insan hem sağlığını korur hem de bir şekilde para kazanır. O yüzden sınavı istersen 3. Seferde kazan. Bu büyük bir kayıp değil. Stres yapmana gerek yok. Böyle düşünürsen soruları daha kolay çözebilirsin. Allah yardımcın olsun, strese gerek yok bunları senin tekrar sınava hazırlanmaktan korktuğunu düşündüğüm için yazdım. Belki yanlış anlamışımdır ama yine de strese gerek yok
Teşekkür ederim bu sözü daha önce çok kitapta gördüm.Uygulamaya çalışırım.
Girdiğin denemelerin çoğundan kolay olacak sınav. Ama işte sakin olan, rahat olan kazanacak. YGS bilgi işi falan değil. Zamanlama, konsantrasyon,sakinlik. . . Gerisi çorap söküğü gibi gelir kasma raad olun yaa
quote:
Orijinalden alıntı: kylm
quote:
Orijinalden alıntı: DieYoungSPN
hocam fizyolojik rahatsızlıklar var mı? Yani vücudunuzda rahatsızlık var mı karın guruldaması vs.
Hayır.Neden sordun?
Ben panik atak oldum da bende çok oluyor da onun için sordum
kylmK
kullanıcısına yanıt
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme