Şimdi Ara

Arkadaşlar Stresten ağlıyorum çok kafama takıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen 2012 YGS'ye girdim. 364 puan yaptım ağlaya ağlaya yaptım.Fakat sonuç benim için iyi bir sonuçtu.Bugün FEM 5'li denemede kötü yaptım.Arkadaşlar ellerim titriyor.Bir daha bir dah okuyorum.Gözlerimden yaşlar akıyor.Ne yapabilirim? İlaç olarak atarax vs. falan var da onları içince sanırım dikkat eksikliği oluşacağına inanıyorum.Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliKayaKayaKaya -- 14 Mart 2014; 22:34:08 >

• Yav arkadas bu sınav son degıl olmazsa seneye gırersın saglınız daha onemlı boyle yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

Yav arkadas bu sınav son degıl olmazsa seneye gırersın saglınız daha onemlı boyle yapmayın

Kardeş 61 kg'dan 55'e kadar indim.Dokunsan ağlayacak şekildeyim ya.
  • Hıcbır şey senden daha onemlı degıl yanlış düşünüyorsun heyecan stres ağlamak kendını üzmek sana Bır şey kazandırmaz aksıne kaybettırır raad olmaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

Hıcbır şey senden daha onemlı degıl yanlış düşünüyorsun heyecan stres ağlamak kendını üzmek sana Bır şey kazandırmaz aksıne kaybettırır raad olmaya bak.
    Hocam senden önemli mi ya ? LYS çok çok çok daha önemli. Kendini üzme bu kadar. Biraz mutlu olmaya çalış , kendine mola ver arada film izle , arkadaşlarınla konuş.O da olmadı biraz hava al diyeceğim de havalar soğudu iyice Balkona çık bi nefes al Eğer kafan rahat olursa başarın da artacaktır. Kimsenin garantisi yok.

Edit : Yukarıda verilen paragrafta hangi cümle paragrafın akışını bozmaktadır ?
    A) I B) II C) III D) IV E) Hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syronwar -- 14 Mart 2014; 22:45:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Hocam senden önemli mi ya ? LYS çok çok çok daha önemli. Kendini üzme bu kadar. Biraz mutlu olmaya çalış , kendine mola ver arada film izle , arkadaşlarınla konuş.O da olmadı biraz hava al diyeceğim de havalar soğudu iyice Balkona çık bi nefes al Eğer kafan rahat olursa başarın da artacaktır. Kimsenin garantisi yok.

Sözelden girmeyi hedefliyorum İstanbul içi Edebiyat istiyorum (Akademisyenlik için) ya da Fatih Üniversitesi İngilizce coğrafya. LYS yetişir mi YGS'den sonra?

• Kardeşim bir dur ya bu kadar stres olmaz.Bak ben stresle birlikte hasta oldum hiçbir şey sağlığından önemli değil yemişim sınavını mezun kalırsın halledersin hayatta hiçbir şey sağlıktan önemli değil.Sağlığın değerini de kaybedince anlarsın.Bu arada bu kadar kilo kaybı normal değil susama durumları falan oluyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben çalışırken çok yoruluyorum
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliKayaKayaKaya

quote:

Sözelden girmeyi hedefliyorum İstanbul içi Edebiyat istiyorum (Akademisyenlik için) ya da Fatih Üniversitesi İngilizce coğrafya. LYS yetişir mi YGS'den sonra?

Alıntıları Göster
    kendini üzme. sen sınavı da kendin için kazanmaya çalışıyorsun sonuçta, yane şu dünyada en önemli şey sensin ve senin hayatın, bu açıdan bakman lazım sakin ol ve bezginlik geldiğinde Allah'a sığın

• yarin hemen doktora abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieYoungSPN

quote:

Bence yetişir hocam.

• Allah alla ben en fazla 260 yaptım gözüm 0.0001 gram sulanmadı bile.
  • abartmayin ya
    ulan sanki çok önemli
    lys den korkun ygs ne ki
  • quote:

Geçen 2012 YGS'ye girdim. 364 puan yaptım ağlaya ağlaya yaptım.Fakat sonuç benim için iyi bir sonuçtu.Bugün FEM 5'li denemede kötü yaptım.Arkadaşlar ellerim titriyor.Bir daha bir dah okuyorum.Gözlerimden yaşlar akıyor.Ne yapabilirim? İlaç olarak atarax vs. falan var da onları içince sanırım dikkat eksikliği oluşacağına inanıyorum.Ne yapmalıyım?

" insanlar ilk önce para kazanmak için sağlıklarını, sonra da sağlıklarını kazanmak için paralarını kaybederler." platon amcanın dediği insanlardan biri olursan zaten boşuna okuyorsun demektir. Baksana zengin,ünlü insanlar çok çabuk kanser oluyor. Yani sağlık her şeyden önemli. Sınav dünyanın sonu değil. Ahmet şerif izgoren'in avcunuzdaki kelebek seminerini izle Youtube'dan. 1 saat falan pek uzun değil, ben o adam sayesinde artık sırf kendimi geliştirmek için okuyorum. Kendini geliştirmek için okuyan insan hem sağlığını korur hem de bir şekilde para kazanır. O yüzden sınavı istersen 3. Seferde kazan. Bu büyük bir kayıp değil. Stres yapmana gerek yok. Böyle düşünürsen soruları daha kolay çözebilirsin. Allah yardımcın olsun, strese gerek yok bunları senin tekrar sınava hazırlanmaktan korktuğunu düşündüğüm için yazdım. Belki yanlış anlamışımdır ama yine de strese gerek yok

• quote:

Geçen 2012 YGS'ye girdim. 364 puan yaptım ağlaya ağlaya yaptım.Fakat sonuç benim için iyi bir sonuçtu.Bugün FEM 5'li denemede kötü yaptım.Arkadaşlar ellerim titriyor.Bir daha bir dah okuyorum.Gözlerimden yaşlar akıyor.Ne yapabilirim? İlaç olarak atarax vs. falan var da onları içince sanırım dikkat eksikliği oluşacağına inanıyorum.Ne yapmalıyım?

atarax dediğin ilaç titremede duygusallıkta yapar inşallah dr kontrolunde kullanıyosundur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sutlugahve

quote:

" insanlar ilk önce para kazanmak için sağlıklarını, sonra da sağlıklarını kazanmak için paralarını kaybederler." platon amcanın dediği insanlardan biri olursan zaten boşuna okuyorsun demektir. Baksana zengin,ünlü insanlar çok çabuk kanser oluyor. Yani sağlık her şeyden önemli. Sınav dünyanın sonu değil. Ahmet şerif izgoren'in avcunuzdaki kelebek seminerini izle Youtube'dan. 1 saat falan pek uzun değil, ben o adam sayesinde artık sırf kendimi geliştirmek için okuyorum. Kendini geliştirmek için okuyan insan hem sağlığını korur hem de bir şekilde para kazanır. O yüzden sınavı istersen 3. Seferde kazan. Bu büyük bir kayıp değil. Stres yapmana gerek yok. Böyle düşünürsen soruları daha kolay çözebilirsin. Allah yardımcın olsun, strese gerek yok bunları senin tekrar sınava hazırlanmaktan korktuğunu düşündüğüm için yazdım. Belki yanlış anlamışımdır ama yine de strese gerek yok

Dostum kesinlikle katılıyorum dediklerine biraz geç kaldım ama ben de senin gibi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: heyhamz

quote:

atarax dediğin ilaç titremede duygusallıkta yapar inşallah dr kontrolunde kullanıyosundur..

arkadaşlar mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya çalışın.Çünkü şimdi derdinizi geçiren ilaçlar ileride böbrek,karaciğer gibi organlarda büyük hasarlar ortaya çıkarıyor.Dikkat ederseniz son birkaç yıldır kanserdir kalp krizidir çok artıyor.Özellikle bizim ülkemizde.Şaşırmamak lazım böyle bir eğitim sisteminde yine az yaşanıyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: heyhamz

quote:

Ben de ocak ayında psikolojik bir rahtsızlık geçirdim(benimki ders çalışamamak yüzündendi,sınav korkusu değildi tam olarak) fizyolojik tepkiler veriyordum.herkes ilaç al doktora git dedi ama kendi kendimi iyleştirdim her şeyi kendimiz başlatıyoruz en iyi de kendimiz bitiririz.bakış açını değiştirmen gerekiyor.önündeki uzun yılara bak bu sınava istersen yüz kere de girebilirsin.yıllar sonra bu yıllarını bu saçma düşüncelerle geçirdiğini hatırlamak istemezsin amacın kendini mutlu etmek olsun.hiçbir şey senin sağlığından önemli değil.bana toparlanamazsın 1 hafta kadar kısa sürede diyenler vardı.ben 3-4 günde büyük kısmını atlattım ve şimdi çok akıllıca davranıyorum.sen de bu işi bir kere çöz ve bu hataya düşme.çok gereksiz olduğunu sen de anlayacaksın.

• bence bir psikiyatriste git. kafanda ne sorun varsa anlat,aynı foruma yazdığın gibi hatta foruma yazamadıkların varsa da anlat.ilacın dikkat eksikliği yapacağı inancından da bahset. şunu da unutma ygs son değil. önümüzde daha lys var ve ygsde iyi yapamasan bile lysde çaba göstererek istediğin bölümü kazanabilirsin. Ben senin profesyonel yardım ve ygsden sonra düzgün bir çalışma ile başaracağına inanıyorum.

bu arada bende akademisyen olmak istiyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashtray Girl -- 14 Mart 2014; 23:32:09 >
  • quote:

into the wild adlı filmi bulup,izliyorsun sınavdan önce.biraz hayata geniş bak,farklı bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashtray Girl

bence bir psikiyatriste git. kafanda ne sorun varsa anlat,aynı foruma yazdığın gibi hatta foruma yazamadıkların varsa da anlat.ilacın dikkat eksikliği yapacağı inancından da bahset. şunu da unutma ygs son değil. önümüzde daha lys var ve ygsde iyi yapamasan bile lysde çaba göstererek istediğin bölümü kazanabilirsin. Ben senin profesyonel yardım ve ygsden sonra düzgün bir çalışma ile başaracağına inanıyorum.

bu arada bende akademisyen olmak istiyorum. :)

Bende Majör Depresyon vardı.Sonraları depresyon ağırlaştı ve panik atak'a dönmüştü.Yaygın anksiyete vardı.O zamanlar Prozac,Seroquel(ağır bir ilaçtır.),Zyprexa(Ağır bir ilaçtır.) ve Atarax kullanıyordum.Kendi çabamla depresyonu ve panik atağı yendim.İlaçları sonra bıraktım.Bu dediğim olay 8 ay önce Psikiyatr konusunda temkinliyim.Kadından dikkat artırıcı istedim reçete yazmamıştı 4 ay önce.İşte bu nedenle 8 ay öncesinde düzenli giderdim.Bu 7 aydır toplamda 2 kere gittim.Ama bu kadar süre kalmış.İlaç artık yaramaz ve şöyle de bir durum var ki papatya çayı bile dikkatimi azaltıyor.

Ama inanıyorum ya.Stresi yeneceğime inancım var.Çünkü Allah her zaman benimle.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.