Şimdi Ara

Her şeyi çok kafama takıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
15.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela okulda biri kötü bir şey söyledi,onu o geceye kadar hatta yatakta bile düşünürüm neden öyle söyledi,amacı neydi diye.Ona soramam da neden öyle söyledin diye.İyi bir şey söylese de düşünürüm.Aklıma takılır derste,evde,dışarıda her yerde düşünürüm neden söyledi,nasıl davranırsam bir daha söylemekten vazgeçer diye.Artık bunları düşünmekten yüzümde sivilceler çıktı.Yardım edin bu özelliğimden nasıl kurtulurum?

Edit:
    herşeye alınmaya , kafaya takmaya başladım.Atıyorum arkadaş ortamında biri seninle şakasına dalga geçer,laf atar, onun gibi durumlara ben çok takmaya başladım delirecek seviyede.Mesela biriyle ufak tartışma yaşıyayım, ve ben tam olarak istediğim gibi konuşamadan konu kapansın, gün boyunca içime oturuyor sürekli beynimde çatışıyorum keşke şöyle deseydim,şöyle yapsaydım diye.Ve o kişi ile tekrar bi diyaloga girip kendime göre o kişi ile iyi olana kadar kafamdan atamıyorum.Oysa gerçekten önemsiz şeyler ama bende hastalık gibi oldu.( Başka sayfada buldum tam bana uygun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTLUBOZAYI -- 2 Nisan 2014; 21:05:54 >

• Kafanda tuzaklar kurmalısın bende öyle yapmaya başladım yeni yeni,mesela çukur kaz, beyninin her yerinde görünmez çukurlar...diyelim düşünce beyninin herhangi bir yerine geldi,o an o çukur hemen belirsin ve o düşünce karanlıklarda kaybolsun..ben buna koruma çukuru diyorum umarım işine yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

Kafanda tuzaklar kurmalısın bende öyle yapmaya başladım yeni yeni,mesela çukur kaz, beyninin her yerinde görünmez çukurlar...diyelim düşünce beyninin herhangi bir yerine geldi,o an o çukur hemen belirsin ve o düşünce karanlıklarda kaybolsun..ben buna koruma çukuru diyorum umarım işine yarar

İsminizin hakkını veriyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiskomanAyhan

quote:

Kafanda tuzaklar kurmalısın bende öyle yapmaya başladım yeni yeni,mesela çukur kaz, beyninin her yerinde görünmez çukurlar...diyelim düşünce beyninin herhangi bir yerine geldi,o an o çukur hemen belirsin ve o düşünce karanlıklarda kaybolsun..ben buna koruma çukuru diyorum umarım işine yarar

İsminizin hakkını veriyorsunuz

teşekkür ederim

• Karikatür'e iyi bak. Ne kafana takıyosun boşveeer. Ölümün olduğu bu dünyada hiçbirşey önemli değil. Milletin ne dediğini kafana takma birde onlara ne a**. Kendi hayatına bak kimseyide sallama.
     Her şeyi çok kafama takıyorum.
  • Gel bi cipralex vereyim koy g***** rahvan gitsin, dünya s***** minare g***** moduna girmezsen adam değilim
  • Her şeyi çok kafana takam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı bensin kardeşim bende kafama takıyorum baya bir sonradan takmamaya başlıyorsun düzeliyor insan geçicek bu rahat ol

• bunun farkına varman zaten sana büyük yol aldırabilir.. bizim sınıfta bir arkadaşım var buda senin gibi çok takıyor ve inat.. çocuğa izah ediyoruz 3-4 kişi.. çocuk ben takmıyorum diyor gelde anlat.. vuracan şaplağı ensesinin köküne ama etik değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NP-Anathema

Gel bi cipralex vereyim koy g***** rahvan gitsin, dünya s***** minare g***** moduna girmezsen adam değilim

Bu ilaçların da yan etkileri kötü.Bir kere kullandım eroin almış gibi oldum , gece de kustum bir daha da almadım.

• aynı bende senin gibiyim çok kötü bir şey insana kafayı yedirtiyor. kafamda sürü olay kuruyorum bıktım bu durumdan inşallah düzelecek zamanla
  • oncelikle merhaba 1-2 ay kadar once senin gibiydim belki de daha beterdim. Arkadasim sakayla karisik bi sey dese alinirdim. Trip falan yasadigimda evde agladigim oluyordu. Ama dusundum de ben o an evde aglarken uzulurken( ki bazen ertesi gun sinavlar oluyodu) o uzuluyo muydu? Yoo. s*kinde bile olmuyodu. Yukarida da demisler bu senin hayatin. kimsenin sana engwl olmasina izin verme. bi daha bu yillari bulamazsin. dusunsene suan kafana takip uzuluyosun hayatina engel oluyo. yarin bi gun bu gunleri isticen geri. her seye de takilma. eger ciddi bi sey olursa git konus adim atan sen ol. vicdanin rahatlasin. ben boyleyim artik. eskiden arkadasimla cok bok yere kuserdik falan . arkadasim yine ayni arkadas ama ben takmiyorum ve emin ol daha saglam bi arkafaslik oldu. cunku karsi taraf mutsuz ettiginde beni takmiyorum bsg diyorum icimden geciyo. ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama degmez hic bi seye. biz ne kadar uzulsek de insanlar bizim gibi goremiyebiliyo olaylari.

2 broke girls, awkward bu dizilerin bana cok katkisi oldu. guven verdi bana. ayrica eskiden kafaya takmaktan notlarim dusuktu. simdi biodan 92aldim. :D

istersen iletisim halinde olabiliriz. umarim sen de basarirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

oncelikle merhaba 1-2 ay kadar once senin gibiydim belki de daha beterdim. Arkadasim sakayla karisik bi sey dese alinirdim. Trip falan yasadigimda evde agladigim oluyordu. Ama dusundum de ben o an evde aglarken uzulurken( ki bazen ertesi gun sinavlar oluyodu) o uzuluyo muydu? Yoo. s*kinde bile olmuyodu. Yukarida da demisler bu senin hayatin. kimsenin sana engwl olmasina izin verme. bi daha bu yillari bulamazsin. dusunsene suan kafana takip uzuluyosun hayatina engel oluyo. yarin bi gun bu gunleri isticen geri. her seye de takilma. eger ciddi bi sey olursa git konus adim atan sen ol. vicdanin rahatlasin. ben boyleyim artik. eskiden arkadasimla cok bok yere kuserdik falan . arkadasim yine ayni arkadas ama ben takmiyorum ve emin ol daha saglam bi arkafaslik oldu. cunku karsi taraf mutsuz ettiginde beni takmiyorum bsg diyorum icimden geciyo. ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama degmez hic bi seye. biz ne kadar uzulsek de insanlar bizim gibi goremiyebiliyo olaylari.

2 broke girls, awkward bu dizilerin bana cok katkisi oldu. guven verdi bana. ayrica eskiden kafaya takmaktan notlarim dusuktu. simdi biodan 92aldim. :D

Hocam ben umutsuz vaka olduğuma inanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PiskomanAyhan

quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

oncelikle merhaba 1-2 ay kadar once senin gibiydim belki de daha beterdim. Arkadasim sakayla karisik bi sey dese alinirdim. Trip falan yasadigimda evde agladigim oluyordu. Ama dusundum de ben o an evde aglarken uzulurken( ki bazen ertesi gun sinavlar oluyodu) o uzuluyo muydu? Yoo. s*kinde bile olmuyodu. Yukarida da demisler bu senin hayatin. kimsenin sana engwl olmasina izin verme. bi daha bu yillari bulamazsin. dusunsene suan kafana takip uzuluyosun hayatina engel oluyo. yarin bi gun bu gunleri isticen geri. her seye de takilma. eger ciddi bi sey olursa git konus adim atan sen ol. vicdanin rahatlasin. ben boyleyim artik. eskiden arkadasimla cok bok yere kuserdik falan . arkadasim yine ayni arkadas ama ben takmiyorum ve emin ol daha saglam bi arkafaslik oldu. cunku karsi taraf mutsuz ettiginde beni takmiyorum bsg diyorum icimden geciyo. ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama degmez hic bi seye. biz ne kadar uzulsek de insanlar bizim gibi goremiyebiliyo olaylari.

Hocam ben umutsuz vaka olduğuma inanıyorum

boyle 1-0 yenik baslarsin. akisina birak kendiliginden olusur

• quote:

Benim de buna benzer bi taktiğim vardı, kafama takılan şeyleri zihnimde canlandırırken silgiyle siler gibi silerdim ortam bembeyaz olunca kendimi derse odaklardım ya da o anı resimli kitap sayfası gibi düşünürdüm ateşe verirdim yakardım sayfayı ya da sayfayı çevirirdim yeni sayfada bi üst başlık atardım ders diye

kendimden çıkarımımdır bunlar sizin kendinizi odaklayamadığınızdan, siz hayatınız odak noktasına temelleri sağlam bir ideal yerleştirememişsiniz ya da hayatınızın kontrolünü kendi elinize almaktan ük çevrenize odaklıyorsunuz demektir, bunları aşarsanız düşüncelerinize odaklanıp kendinize hakim olmanız kolaylaşır

umutsuz vaka yoktur az bira vardır sizi ateşleyecek şeyler lazım

konuşmak isterseniz bir pm kadar yakınım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende öyleydim şu an biri yolda yürürken küfür etse sallamadan geçerim o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

quote:

Orijinalden alıntı: NP-Anathema

Gel bi cipralex vereyim koy g***** rahvan gitsin, dünya s***** minare g***** moduna girmezsen adam değilim

Bu ilaçların da yan etkileri kötü.Bir kere kullandım eroin almış gibi oldum , gece de kustum bir daha da almadım.

Kardeşim bünyeden bünyeye değişiyor galiba bu ilaçlar. Tam 1 aydır her gün alıyorum ama ne baş dönmesi yaşadım ne mide bulantısı ne de kusma yayaşamadım. Bi arkadaşım da kullanmış o da sizin gibi rahatsızlanmış. Ama bende hiç yan etki göstermedi çok memnunum

• OKB olabilirsin. Bende senin gibiyim.
  • Benim de bu arkadaşınkine benzer durumum var son 2-3 aydır böyleyim. İçime kapandım, arkadaşlarım bir şey anlatırken dalıp gidiyorum. Önceden çok şakacı biriydim, hep neşeliydim ama son aylarda çok karamsarım. Birileri arkamdan iş ceviriyormuş gibi geliyor.

Bu arada Annemde sürekli cipralex kullanıyor. Acaba bir denesem mi sizin kullandığınız kaç mg?

• quote:

Orijinalden alıntı: doruk91

OKB olabilirsin. Bende senin gibiyim.

o nedir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.