Şimdi Ara

Arkadaşlar şu adama bi bakın süper Sanki GM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

quote:

Orjinalden alıntı: Murat Deniz

GM olabilir

Olabilir değil,GM.Çünkü;

(Garanti sebep)

Oyunda nikinizin içinde "GM" kelimesi geçmesi ban sebebidir

çok kişi gördüm Gm nickiyle.son hatırladığım ise GM05 falan.GM die iddia edemezsin ona party yapmıştım kaç kere.
    Bu arada bu adam gm diil bence ne billiiim saçma gelio gm de olsa iki tane kalkan alamaz.sonuçta bu oyunun kuralları var silah yerine silah kalkan yerine kalkan.bana katılan olabilir katılmayan olabilir.sonuçta kanıtlanamayacak bunun gm olup olmadığı.bunun benzerini gördüm kalkanlar 2 elde falan olmayan o gm işte.ama o resmin üstüne PS yapılmış olabilir.benim düşüncem bu

Düzeltme: 2 elde demişim pardon adamın heryerinde kalkan varmış
    2. Düzeltme:Bu adam GM çünkü Archer Gmlerin elinde 2 ok var %99.99 Gm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitromaniac_ -- 16 Mayıs 2006; 20:55:01 >

• ya gm olmayabilir.. ps de olabilir ama bi gm böle bi char editleyemes diye bişey yok gayet normal bi sekilde editleyebilir.. database adamın elinde orayabunu koyar şuraya şunu koyar.. yani şöle bişe söliim. komut sisteminde kalkana dex yetmio die kalkan takamamak olabilir ama kalkan zaten takılıysa dex yetse de oluuur yetmesede :D anadınıs ?
  • gm gibime gelio ve de myko veya o tarzda bi server çünkü elindeki rapt bowa benzeyen ıron bow ve mykonun gmlerinin nickleri gm6 gm4 gibi oluo ama heryerine kalkan takması beni sasırttı

edit : ve birde dikkat ettiyseniz sol üst köşede hp-mp-exp. yeri yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus_35 -- 16 Mayıs 2006; 21:08:48 >
  • kesin gm dir yoksa olmaz veya ps dir
  • Zaten GM
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

adam kemer yerinde kalkan taşıyor hani oburix in böyle göbeğinde bir şey vardı ya onun gibi
    Bu arada benim bildiğim +10 lar +10 diye yazmaz ps olabilirmi.bu arada benim gm lerin neredeyse hepsi lvl 1 ama ilginç bir şey

eqt ya +10 taklar da bişi yazmaz ps dir bu kesin kalkan var heryerinde hem ib si de eski ib yani
  • cok sacma yapmıssın barı ps yapıcaksan guzel yap heryere kalkan dosemıssın np yle neden oynamdın kı onuda 999999999999999 yapsaydın daha guzel olurdu allahım yaa
  • konu var sorayım öncelerden kill the gm eventleri vardı onda archler nasıl ok atıyodu?
  • o bir Gm yavrucum ama o attak ne olee yaaa
  • dikkat edin Knight online Client Pencersi var , ve sanirim farkli bir platform farkli bir clientten oynuyor muhtemelen bana oyle geldi sizce ?
  • MYKO vs olmak zorunda değil. Belki de Private Server'dır...
  • adam deli bişeymiş :)
  • öyle bi char olsa ortalığı duman eder:D
  • o gm gm ler iki eline two handed ları alabilio.Ben bi gm gördüm adamın elinde 2 tane elixsir +8wardı civciv toplamış kasıo.Ağzım açık kaldı bu da gm herşeyinin 255 olduğuna inanamadım sadece
  • Ps olma ihtimali %90 bune ya hp 7140 atack 5000 (5000 olabilir) ama buffsıs can nasıl 7140 oluo bi mantık waremedim.+10 şeylerde +10 die yazmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK

Ps olma ihtimali %90 bune ya hp 7140 atack 5000 (5000 olabilir) ama buffsıs can nasıl 7140 oluo bi mantık waremedim.+10 şeylerde +10 die yazmaz.

japko da warrierin resmi var bende.11000 hp si var.patos a gibi bişeye dalıyorlardi.ama messengeri değildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK

Ps olma ihtimali %90 bune ya hp 7140 atack 5000 (5000 olabilir) ama buffsıs can nasıl 7140 oluo bi mantık waremedim.+10 şeylerde +10 die yazmaz.

bıktım böyle çoluk çocuklardan. adam konuyu açıyor ilk mesajı okuyor başka hiçbişeyi okumadan direk cevap. kardeş +10 uniquelerde +10 diye yazar demişiz 50 kere. kör müsün. adam gibi okumadan boş boş postlar kasma burda

• arkadaslar sıze sukadarını soyleyebılırım ps olmayabılır ama kesın gm dır ama resım cok eskı neden dersenız dıkkat edın adamın elınde ıkıtane ok var bırısı totemıc dıgerıde sıege bow ve bu ıkı mukemmel okda su an oyunda yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.