Şimdi Ara

Arkadaşlar şu adama bi bakın süper Sanki GM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu resmı ben koymustum kısa bı arastırma yapan topıcıgı gorur hatta topıc baslıgı soyleydı yepısyenı sıcacık vıdeolar'dı..google'den buldugun'da yalan barı alıntıdır de calmadık demıs aman yarabbım
  • ben bu resime inanmıyorum nedenmi 70 lvl lik charı oynayan adamın istediği ex sayısı birdefa experence pont yazısınnın üstüne gelmişti bund oda yok
  • Bu bence Fotamuntaç Dost... inan mayın Böyle Şeylere
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Elisha_

gm deil photoshop görmüyomunuz hem dol war hemde ib knight online zamanındaki gibi

KESİNLİKLE AYRICA BÖLE AÇILMAZ BAKSANIZA YUKARDA X YANİ KAPAMA DÜMESİ VAR
  • NASIL AÇILMAZ OPTİONSA GİR FULLSCREENİ KAPAT BAK BAKALIM NASIL OLUYOR BU ADAM GMDİR HPNEDEN O KADAR DERSENİZ ADAMIN STATLARINA GİYDİĞİ ELBİSELERİN BONUSLARINA FALAN BAKIN
  • dostum sen oyundan hiç anlamıyosun sanırım. 1. si lvl 70 olsanda bütün statların 255 olamaz 2. adam takı yerine kalkanlar takmış. 3.sü bu adam ya GM yada çok güzel bi photop shop olayı yapılmış burda tam olarak ne olduğunu bilmiyorum resim üzerine yorum yapamam ama o 70 lvl bi char yukarıda saydığım özelliklere sahip değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferdikoprulu

http://img90.imageshack.us/img90/4964/gm6lvl707jb.jpg
    Arkadaşlar günümüzde bazı saçmalayanlar var arkadaş bana bi resim attı bak gm dedi ben ilk önce inandım sonra 1-2 araştırdım gm ile bürsürü bilgi topladım ve bu gm değil gm görünmez istediği kılığa girer bossları zr ile dokunarak keser ve bu adama bakın lvl 70 herşeyi 255 +10 şeyler....
    dont küfür
    hakaret yok
    lütfen
    ben bunu zevk için koydum

ALINTIDIR...
    GOOGLEDAN BULDUK
    AMA BEN BU FORUMA 14 MAYISTA KATILDIM
    BURDAN HİÇ BİR ŞEYDE ALMADIM

Arkadaşlar şu adama bi bakın süper Sanki GM

2515411681556158165168169851854 kere verildi

• ps
  • Bunun Heryeri PS..
    Adamın takı koyulcak bütün yerleri kalkan..
    Tam bir PS eseri
  • yaaaaa bu resmi coook gordummmmmmmmmmmmm
  • bu resmi 10. kez görüyorum yaws bu gm işte
  • ya bu taaaaaaaaaaaaaaaaa ne zamanın resmi yeni bşi varsa koyun

az bekleyin neler göstercem size

WesKef
  • bu gm aynı topicden 100 tane açıldı artık bu gm demekten daral geldi
  • Bu herif zati GM ki
  • agalar yeni kat©¥ld©¥m foruma oncelikle herkese slm bence bu adam gm neden derseniz adm ps de weight sini - diemi gosterir gm olan herseyiz zaten edit yepebilir isterse ar yerinede kalkan giyer :D
  • Hayatınızda hiç gm görmediniz mi GM in atağının ne olmasını bekliyordunuz 50 mi tabiki herkese tek atabilmesi için çok sağlam bir atağı olması lazım şimdiki resimde elinde silahı yokken çekilmiş o yüzden atağı az
     Arkadaşlar şu adama bi bakın süper Sanki GM
  • ps ya ne gm si..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.