bu resmı ben koymustum kısa bı arastırma yapan topıcıgı gorur hatta topıc baslıgı soyleydı yepısyenı sıcacık vıdeolar'dı..google'den buldugun'da yalan barı alıntıdır de calmadık demıs aman yarabbım
ben bu resime inanmıyorum nedenmi 70 lvl lik charı oynayan adamın istediği ex sayısı birdefa experence pont yazısınnın üstüne gelmişti bund oda yok
Bu bence Fotamuntaç Dost... inan mayın Böyle Şeylere
quote:
Orjinalden alıntı: _Elisha_
gm deil photoshop görmüyomunuz hem dol war hemde ib knight online zamanındaki gibi
KESİNLİKLE AYRICA BÖLE AÇILMAZ BAKSANIZA YUKARDA X YANİ KAPAMA DÜMESİ VAR
NASIL AÇILMAZ OPTİONSA GİR FULLSCREENİ KAPAT BAK BAKALIM NASIL OLUYOR BU ADAM GMDİR HPNEDEN O KADAR DERSENİZ ADAMIN STATLARINA GİYDİĞİ ELBİSELERİN BONUSLARINA FALAN BAKIN
dostum sen oyundan hiç anlamıyosun sanırım. 1. si lvl 70 olsanda bütün statların 255 olamaz 2. adam takı yerine kalkanlar takmış. 3.sü bu adam ya GM yada çok güzel bi photop shop olayı yapılmış burda tam olarak ne olduğunu bilmiyorum resim üzerine yorum yapamam ama o 70 lvl bi char yukarıda saydığım özelliklere sahip değil.
quote:
Orjinalden alıntı: ferdikoprulu
http://img90.imageshack.us/img90/4964/gm6lvl707jb.jpg Arkadaşlar günümüzde bazı saçmalayanlar var arkadaş bana bi resim attı bak gm dedi ben ilk önce inandım sonra 1-2 araştırdım gm ile bürsürü bilgi topladım ve bu gm değil gm görünmez istediği kılığa girer bossları zr ile dokunarak keser ve bu adama bakın lvl 70 herşeyi 255 +10 şeyler.... dont küfür hakaret yok lütfen ben bunu zevk için koydum
ALINTIDIR... GOOGLEDAN BULDUK AMA BEN BU FORUMA 14 MAYISTA KATILDIM BURDAN HİÇ BİR ŞEYDE ALMADIM
2515411681556158165168169851854 kere verildi
ps
Bunun Heryeri PS.. Adamın takı koyulcak bütün yerleri kalkan.. Tam bir PS eseri
yaaaaa bu resmi coook gordummmmmmmmmmmmm
bu resmi 10. kez görüyorum yaws bu gm işte
ya bu taaaaaaaaaaaaaaaaa ne zamanın resmi yeni bşi varsa koyun
az bekleyin neler göstercem size
WesKef
bu gm aynı topicden 100 tane açıldı artık bu gm demekten daral geldi
Hayatınızda hiç gm görmediniz mi GM in atağının ne olmasını bekliyordunuz 50 mi tabiki herkese tek atabilmesi için çok sağlam bir atağı olması lazım şimdiki resimde elinde silahı yokken çekilmiş o yüzden atağı az
ps ya ne gm si..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme