Şimdi Ara

Arkadaşlar Şu an itibariyle oyunu bıraktım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: charachan

dikkatli olsan bişey olmaz cafelerde kafalarını uzatıp duruolar oyun içinde soyma çok zor

Ben evden kendi pc mden oynuyorum neden soyulmuş oladuğumu hala anlamış değilim koxp tektık falanda kullanmadım
  • geçmiş olsun kardeş ...bunun hala bir oyun olduğunu anlamayan ş......r yüzünden verdiğin emeğin 1-2 dak içinde gitmesi çok kötü bir durum...
  • Kendin ailen İçin yararlı bi davranışta bulundugundan emın oL
  • Büyük bi ihtimalle bi sınıf arkadaşın ya da komşun ya da onun gibi birisi hacklemiştir geçmiş olsun sakın wow a başlama o ko dan daha büyük ve daha dolanbaçlı bi oyun sana önerebileceğim en güzel oyun CoD2 dir. Oyun kapandıktan sonra kimsenin yaptığı saklı kalmıo
  • soyulman kötü bırakman iyi olmuş geçmiş olsun
  • Yorumlar için teşşekürler zaten zamanı gelmişti bırakmamın wow unda yazılarını okuyorum şu an çok karmaşık gerçekten bakacağım zaman neyi gösterir
  • YOK AÇGÖZLÜLÜKTEN DİİL SADECE BAŞKA Bİ CHARDA OYNAMAK İSTEDİMDE 1 2 DEFA HEMDE LOGOSTA CHAR LAZIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlydozen1905 -- 4 Şubat 2007; 21:41:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadlydozen13

YOK AÇGÖZLÜLÜKTEN DİİL SADECE BAŞKA Bİ CHARDA OYNAMAK İSTEDİMDE 1 2 DEFA HEMDE LOGOSTA CHAR LAZIM

olmaz veremem !!
  • Geçmiş olsun kardeş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

Geçmiş olsun kardeş..

saol
  • çok geçmiş olsun
  • Bende hack yedıkten sonra bırakmıstım ne diim walla iyi olmuş soyulman bu aracılıkla oyunu bıraktın.
  • gecmiş olsun kanka counter oyna bence cok zewkli ya da call of ama online olarak oynarsan cok gusel oyunlar knight dısında onları oynuorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exc Power

Evt beyle oyunu bıraktım yaklaşım 1 saat önce soyulmam son nokta oldu knıght benim için artık bitti bu saatten sonra dvm etmenin gereksiz olduğuna inanıyorum çünkü oyun oynanmaz bile hale geldi artık bazı insanlar için gelir kaynağı niteliği taşıyor siz çalışıp çabalıyorsunuz onlar yiyor gibi oluyor elbet bi gün herkesin heckleneceğine inanıyorum daha bin çeşit program çıkaracakar!! Benden size tavsiye soyulmuş olanlar ve oyundan soğuyanlar oyunu kesinlikle dvm etmesinler

Bu arada başka bi online veya kafa dağıtabileceğim zevkli bir oyun önerirmisiniz

Herkese İyi Forumlar

Soyulmamak için şunları yapmanız yeterli bence
    1,Şifrenizi en azından ayda 1 kere değiştirin
    2,tanınmayan sitelerden programlar vs yüklemeyin
    3,koxps ,tektık,v.s programları yüklemeyin
    4,oyunda iken tradenizi bloklayında gezin
    5,msnden tanıdık ark. bile olsa resim almayaın onun pcde trojan v.s şeyler olabilir

bunları yapınca kimse bişey yapamıyor bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.