Şimdi Ara

Arkadaşlar Şu an itibariyle oyunu bıraktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evt beyle oyunu bıraktım yaklaşım 1 saat önce soyulmam son nokta oldu knıght benim için artık bitti bu saatten sonra dvm etmenin gereksiz olduğuna inanıyorum çünkü oyun oynanmaz bile hale geldi artık bazı insanlar için gelir kaynağı niteliği taşıyor siz çalışıp çabalıyorsunuz onlar yiyor gibi oluyor elbet bi gün herkesin heckleneceğine inanıyorum daha bin çeşit program çıkaracakar!! Benden size tavsiye soyulmuş olanlar ve oyundan soğuyanlar oyunu kesinlikle dvm etmesinler

Bu arada başka bi online veya kafa dağıtabileceğim zevkli bir oyun önerirmisiniz

Herkese İyi Forumlar

• Geçmiş olsunBenimde charim soyulmuştu tektik diye yüklemistim.150gb gittiSana tek tevsiyem wow.Hem oynayanlar seviyeli insanlar hemde çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagrielmas23

Geçmiş olsunBenimde charim soyulmuştu tektik diye yüklemistim.150gb gittiSana tek tevsiyem wow.Hem oynayanlar seviyeli insanlar hemde çok güzel

Cevabın için teşekkür ederim saol
  • id şifre plss kac lvl da gecmiş olsn bide maneste oynamaktan sıkıldımö id pasas verirsen sevinirim
  • Bırakmana uzuldum desem yalan olur.Aksıne sevındım.Cunku bu oyun herkesı tutsak edıyor.Oynayabılecegın oyun olarak wow u bende onerırım.

EDİT:Şimdi reklam felan dıyen olur.Siteyı sıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelJackson -- 4 Şubat 2007; 20:35:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadlydozen13

id şifre plss kac lvl da gecmiş olsn bide maneste oynamaktan sıkıldımö id pasas verirsen sevinirim

Kardeş Kusura bakmada kimseye ıd şifre verme benim yüzümden hiç o chara başlama zaten hecklenmiş bi char bence charın yoksa hiç başlama oyuna
  • Gecmis olsun...
    kac leveldin server ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MichaelJackson

Bırakmana uzuldum desem yalan olur.Aksıne sevındım.Cunku bu oyun herkesı tutsak edıyor.Oynayabılecegın oyun olarak wow u bende onerırım.

EDİT:Şimdi reklam felan dıyen olur.Siteyı sıldım

Yorumun için teşekkür ederim Peki Bu oyunun amacı vs vs. hakknda bilgi edinebileceğim bi yer falan varmı ?
  • YOK CHARIM VAR 55 LVL DA SENNKİNEDE Bİ BAqam DEDİM SEN Bİ VERSEN
  • Tebrikler kardeşim.Çok iyi yapmışsın.Bende bıraktım su an kafa dinliyorum ve geceleri de güzelce uyuyorumUmarım kararından dönmezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman Empire

Gecmis olsun...
    kac leveldin server ne?

60 gb ye yakın param gitti ve itemlerimi almıştım oyuna yeni başlamıştım ki soyuldum 53 lvl dim Server Logos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exc Power -- 4 Şubat 2007; 20:42:30 >
  • deatydozen adam charı soyulmuş geçmiş olsun diceğine adamın şifre ve id istiyosun bu arada sro daha güzel:D
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_235/tt.htm artık buraya takılırsan gereklı bılgılerı alacagına emınım.Ayrıca arama yapıyorum oyunun tanıtımını tam olarak bulursam da yazarım.
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/forumid_235/tt.htm artık buraya takılırsan gereklı bılgılerı alacagına emınım.Ayrıca arama yapıyorum oyunun tanıtımını tam olarak bulursam da yazarım.

Saolasın @deadlydozen13 zaten charın varmış neden hala istiyosun aç gözlülüğün lüzumu yok bence
  • http://forum.donanimhaber.com/m_10228108/mpage_1/key_/tm.htm Burada da wow clubu var.Emınım cok yardımcı olacak arkadaslar cıkar.

EDİT:Yanlıs sıteyı koymusum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelJackson -- 4 Şubat 2007; 20:54:47 >
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_10228108/mpage_1/key_/tm.htm Burada da wow clubu var.Emınım cok yardımcı olacak arkadaslar cıkar.

Peki teşekkürler zannedensen bu forumda var ilgili konu daha zahmet etmene gerek yok ben bulurum

Edit : tmm anlaşıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exc Power -- 4 Şubat 2007; 21:00:09 >

• Yeniden başlamaman dileğiyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: L`EstrancdeqDe`Stran

Yeniden başlamaman dileğiyle

Eyw saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exc Power

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_10228108/mpage_1/key_/tm.htm Burada da wow clubu var.Emınım cok yardımcı olacak arkadaslar cıkar.

Peki teşekkürler zannedensen bu forumda var ilgili konu daha zahmet etmene gerek yok ben bulurum

Edit : tmm anlaşıldı

Önemli degil.Ayrıca zahmet degıl zevkdı

• dikkatli olsan bişey olmaz cafelerde kafalarını uzatıp duruolar oyun içinde soyma çok zor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.