Şimdi Ara

Arkadaşlar şu antivirüs programlarından hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arada misafir çocuklarına bilgisayarı vermek zorunda kalıyorum ya da ben evde yokken annem veriyor onlara bilgisayara hep virüslü program indiriyolar windows defender de kurtarmıyor artık ben bir kaç tane program buldum
    -Eset
    -Norton
    -Avg
    -Avast
    -Kaspersky Internet Security 2016

Bunlardan hangisini indireyim eğer internetten bulabilirsem bedava premium oluyor ya crack felan öyle yapıcam (kızmayın durumum gerçekten kötü) , sizin önerdiğiniz bir program varmı onları bırak en iyisi bu bunu indir dediğinz.

• Hocam Avira öneririm, kuş uçurtmaz bilgisayarınızda hem de beleş

Üstelik oyun ve uygulama cracklerini de eğer antivirüs doğru yapılandırılmışsa (zaten hazır ayarlara göre oyun crackleri virüs olarak algılanmıyor) silmiyor veya karantinaya almıyor

Fakat bu keratanın da şöyle eksileri var: Eğer Windows 8 veya 10 kullanıyorsanız mağaza ve onun uygulamalarının çalışmasını sağlayan dll dosyalarını karantinaya alıyor, bu bir, ikincisi de bazı virüs olmayan dosyalar da karantinaya alınıyor, üçüncüsü de antivirüsü size illa ki de güncellettiriyormuş ve karantinaya alınan dosyaları geri çıkarttığınızda bir süre sonra tak yine karantinaya alıyor veya karantinaya almayıp sadece uyarı vereceği virüslerde silmemeyi seçerseniz kısa bir süre sonra yine uyarı veriyor kısaca başınızı ağrıtabilir ama bu sorunlara nadiren rastlıyorum ben ve Windows 7 kullandığım için mağaza olayı da dert değil

• Hocaam aviraya bakmıştım onu eledim, bende windows 10 kullanıyorum söylediğiniz iyi oldu. Yukardakilerden hangisini tavsiye edersiniz acaba Kaspersky Internet Security 2016 düşünüyorum galiba ama ismini duymamıştım hiç bilmiyorum bende yav hehe
  • Kapersky şu an için en iyisi o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.