Şimdi Ara

Arkadaşlar şu sistemede bi yorum yazsanız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --INTEL, PENTIUM 4 SC478 3000 Mhz 800FSB 1MB HT
    --GIGABYTE, GA-8IG1000MK i865 800M 478 ATX ANAKART
    --SAMSUNG, 80GB 7200 SATA HARD DISK /8MB
    --TWINMOS, 512MB PC3200 400MHZ DDR SDRAM
    --CODEGEN, 6018-CA 350W P4 ATX MIDI TOWER SİYAH

Hem fiyat performans hem de AMD 64+ 3000 yönelik bir yorum yazabilir misiniz?
    Teşekkürler!

• şuan ki teknoloji gözönünde bulundurursak gusel bir system AMD 'den de iyiyidir; anakartla board da tercihin ASUS olsun.
  • Tamamen saçma bir sistem
    1.si AMD64 s939 almanı tavsiye ederim...
    2.si bukadar parçayı emanet ettiğn kasaya bak kasayı aopen falan almanı tavsiye ederim bırak codegen i ondan ancak teneke olur...hem onun 350 watt bile olduğu şüpheli.
    ben pc alcak kişiye önce kasadan başlamasını söylerim ve ilk önce kasayı seçerim.
    Ayrıca dual bir ram alırsan oda süper olur tabi senin kesene bağlı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dengesiz_boy

Tamamen saçma bir sistem
    1.si AMD64 s939 almanı tavsiye ederim...
    2.si bukadar parçayı emanet ettiğn kasaya bak kasayı aopen falan almanı tavsiye ederim bırak codegen i ondan ancak teneke olur...hem onun 350 watt bile olduğu şüpheli.
    ben pc alcak kişiye önce kasadan başlamasını söylerim ve ilk önce kasayı seçerim.
    Ayrıca dual bir ram alırsan oda süper olur tabi senin kesene bağlı ...

arkadaşa katılıyorum.Bu saatten sonra 32bit işlemcilere para vermek pek mantıklı değil.
  • İlginize teşekkürler arkadaşlar. Kasayı kopyala yapıştır yaptığım için yanlışlıkla yazdım ama aydınlattığın içn saol. Dual ram almayı bende düşünüyorumm daha sonra bi512 daha alcağım için şimdilik iyi (tamamen duygusal) Ben aslında AMD ile P4 arasında karasızım. AMD 64 lerin L2 keş leri 2MB mı? acaba bilen varsa..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.