Hem fiyat performans hem de AMD 64+ 3000 yönelik bir yorum yazabilir misiniz? Teşekkürler!
şuan ki teknoloji gözönünde bulundurursak gusel bir system AMD 'den de iyiyidir; anakartla board da tercihin ASUS olsun.
Tamamen saçma bir sistem 1.si AMD64 s939 almanı tavsiye ederim... 2.si bukadar parçayı emanet ettiğn kasaya bak kasayı aopen falan almanı tavsiye ederim bırak codegen i ondan ancak teneke olur...hem onun 350 watt bile olduğu şüpheli. ben pc alcak kişiye önce kasadan başlamasını söylerim ve ilk önce kasayı seçerim. Ayrıca dual bir ram alırsan oda süper olur tabi senin kesene bağlı ...
quote:
Orjinalden alıntı: dengesiz_boy
Tamamen saçma bir sistem 1.si AMD64 s939 almanı tavsiye ederim... 2.si bukadar parçayı emanet ettiğn kasaya bak kasayı aopen falan almanı tavsiye ederim bırak codegen i ondan ancak teneke olur...hem onun 350 watt bile olduğu şüpheli. ben pc alcak kişiye önce kasadan başlamasını söylerim ve ilk önce kasayı seçerim. Ayrıca dual bir ram alırsan oda süper olur tabi senin kesene bağlı ...
arkadaşa katılıyorum.Bu saatten sonra 32bit işlemcilere para vermek pek mantıklı değil.
İlginize teşekkürler arkadaşlar. Kasayı kopyala yapıştır yaptığım için yanlışlıkla yazdım ama aydınlattığın içn saol. Dual ram almayı bende düşünüyorumm daha sonra bi512 daha alcağım için şimdilik iyi (tamamen duygusal) Ben aslında AMD ile P4 arasında karasızım. AMD 64 lerin L2 keş leri 2MB mı? acaba bilen varsa..