Şimdi Ara

Arkadaşlar Sybian VS. java!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakdaşlar telefon alacak arkadaşların çoğu sybianlı mı olsun veya sybian olmöasın mı diye kararsız kimisi gereksiz derken kimisi çok gerekli muhakkak olması lazım diyo topicleri okudum çoğu arkadaş java ve sybian olan telefonlar arasında kalmış yani sybian olması bi avantaj tabi ama çok gerekli deilse boşuna büyük telefon kullanmayalım.
    Buraya sybian ile neler yapılabilir yazarsanız ve javaya göre de artılarını yazarsanız bizde ona göre seçim yaparken rahat oluruz.

• usta arkadaşlar daha detaylı yazabilirler ama ben kendimce gördüğüm farkları yazim.
    symbian teller oyunun haricinde bir çok proğram desteğiyle baya geliştirilebiliyor. kaldıki symbianlı bi telefonla java uygulamalarınıda çalıştırmak mümkün. yani symbianlı bi tel alınca ikisine bir sahip olmuş oluyosunuz. öyle proğramlar varki belki gereksiz ama tv v.b. kumanda edebiliyor. symbianlı tellerin bi diğer artılarıda hemen her video ve resim formatını desteklemesi. desteklemediği çeşitleride bazı proğramlarla görmek mümkün oluyor. yani telefonunuzu her anlamda geliştirme şansınız var. ama bu klasik telefonlarda malesef yok. symbianlı telefonun işlevi pc lere benziyor. olmayan bi özelliği yada mevcut bi özelliği geliştirmek için farklı farklı proğramlar yükleyebiliyosunuz.
    bu arada yazı biraz karışık ama kelime dağarcığım pek geniş değil kendimce yorumlamaya çalıştım. sakın olaki taş yumurta v.s. atmayın zamanla düzeltecem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.