Şimdi Ara

Arkadaşlar TABLET konusunda tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tablet konusunda bilgili arkadaşlarımdan öneri bekliyorum...
    Bir tablet alacağım ve beklentilerim şunlar...
    Önceliğim kesinlikle PDF dosyalarını okurken kasma takılma vs olmaması gerekiyor rahatça çalıştırmam lazım
    Ses kalitesi açısından orta seviyenin üstünde olmalı..
    Şarjı uzun giden (6+ saat)
    3g olması hiç önemli değil
    Wii-Fi kaliteli olmalı
    Web ortamında takılmalar olmadan dolaşmalıyım
    Çok da ağır olmamalı
    Fiyat olarak bin liraya kadar da bir bütçem var maksimum:)

Akademik çalışmalar için döküman kirliliğini ortadan kaldırmak ve her ortamda elimde okuyacağım bilgilere ulaşabilmek adına tablet pc lazım bana.
    Uslup olarak yanlış şeyler söylemişsem özür dilerim
    Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden zaman ayırdıkları için teşekkür ediyorum
    İyi günler...>

Fiyat eklendi(değiştirme nedeni)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tövbetövbe -- 27 Nisan 2012; 12:21:40 >

• tabletle pdf dosyalarini okuyacaksan buyuk ekran kullanmak daha rahat olur. benim onerim 9.7 inch ekran boyu.

piyasadaki markali tabletlerin hepsinin istedigin ozellikleri karsilamasi gerek. sadece tabletin verecegi sesin kalitesi soru isareti olabilir.

ipad alirsan apple'in isletim sistemini kullaniyor olacaksin. usb portu yok, tableti bilgisayara baglamak icin itunes gerekli gibi benim tahammul edemeyecegim kisitlamalar var.

android calistiran bir tablet alirsan linux tabanli bir sistemin olacak. apple'in getirdigi kisitlar burada yok, tableti bilgisayara, usb diskleri tablete bagliyabilirsin.

forumda cin'den posta yolu ile tablet getirten cok sayida arkadas var. 200-250 dolar arasi bir fiyata android tabanli gayet iyi bir cihaz almak mumkun. bu konu ilgini cektiyse ana baslik altina bekleriz.
  • hocam önce cevabın için teşekkür ederim
    Ben kesinlikle çin tabletlerinden istemiyorum garanti olayları canımı sıkıyor
    Android evet çok iyi ama ipad'inde özellikleri beni cezbetmiyor değil. Aslında ben direk nokta atışı hedeflemiştim. Tak şu laptopu söyler birkaç arkadaşım da bende kararsızlıktan kurtulurum diye=)
  • Grundig tegra 3 tablet 900-950 civarı , en iyi seçim o olur bence.
  • Samsung galaxy tab 8.9 al bence ben cok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyblast

Samsung galaxy tab 8.9 al bence ben cok memnunum

en ucuz nerde buluruz?
  • Arkadasim ben butun siteleri kurcaladim en ucuz istedigim taksitle tabi 1070 buldum ama 1100 e teknosadan aldim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Calla ben iPad 2 aldım bin liraya vatandan saniyoram daha iyisi olamazdı:)))€
  • quote:

Orijinalden alıntı: tövbetövbe

Calla ben iPad 2 aldım bin liraya vatandan saniyoram daha iyisi olamazdı:)))€

acaba 3g mi wifi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyblast

quote:

Orijinalden alıntı: tövbetövbe

Calla ben iPad 2 aldım bin liraya vatandan saniyoram daha iyisi olamazdı:)))€

acaba 3g mi wifi mi

wifi 3g li modelleri 1250 ve üstü ben gayet memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.