Bildirim
Tablet alacağım çok kararsızım Lütfen yardım 2dknizi almaz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2.el nexus 7 al parani cope atma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baska onerisi olan yokmu
www.vatanbilgisayar.com/tabletler/acer-a1-810-81251g01-iconia-tab-a1-810-mtk8125t-12ghz-16gb-79-cam-5mp-bt-android-42-jb/productdetails.aspx?I_ID=66547
hocam ben 1 haftadir tablet ariyodum enson bunda karar kildim hem markali hemde hizli ips ekran var , onceden piranha business 10.1 alcaktim sonrq bunu onerdiler ben sana bak derim :)))
quote:
Orijinalden alıntı: enskoselioren
www.vatanbilgisayar.com/tabletler/acer-a1-810-81251g01-iconia-tab-a1-810-mtk8125t-12ghz-16gb-79-cam-5mp-bt-android-42-jb/productdetails.aspx?I_ID=66547
hocam ben 1 haftadir tablet ariyodum enson bunda karar kildim hem markali hemde hizli ips ekran var , onceden piranha business 10.1 alcaktim sonrq bunu onerdiler ben sana bak derim :)))
+1 bence adı sanı belli olmayan tabletler yerine böyle markalı birşey alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 27 Temmuz 2013; 5:33:44 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya
quote:
Orijinalden alıntı: enskoselioren
+1 bence adı sanı belli olmayan tabletler yerine böyle markalı birşeyler alın.
yani hocam en mantiklisi bu ozellikleride cok iyi ,tabi.kampanya bitmedeb alabilirim insallah :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ultimix 88
Arkadaşım cihaz almadıysan diğer arkadaşların önerdiği Acer hafta sonu Media Markt ta 399 muş sanırım.Bir bak istersen -
quote:
Orijinalden alıntı: mai80
Arkadaşım cihaz almadıysan diğer arkadaşların önerdiği Acer hafta sonu Media Markt ta 399 muş sanırım.Bir bak istersen
aldim polypad 7708 w modelini
quote:
Orijinalden alıntı: tayyarağa
quote:
Orijinalden alıntı: mai80
Arkadaşım cihaz almadıysan diğer arkadaşların önerdiği Acer hafta sonu Media Markt ta 399 muş sanırım.Bir bak istersen
aldim polypad 7708 w modelini
Hocam keşke acer'i alsaydınız vatanda geçen hafta sonu 300 liraydı -
-
Selamünaleyküm hocam bende de 7708 var ve tablet açılıyor androidin eleman inip çıkıyor sürekli. Format atmayı düşünüyorum ama Bilgisayar filan da yok tuşlarla reset atamaz mıyım cihaza ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X