Şimdi Ara

arkadaşlar tatil önerisi lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bu bölümü hep takip ediyorum. öncelikle burdaki arkadaşların deneyimlerinden yola çıkarak kendi çapımızda ufak bi tatil yapmak istiyoruz. ben ve bir arkadasım (erkek) haftaya tatile gitmek istiyoruz. böyle ufak orta halli biyer olabilir. mesela tekirdağ vs. gibi. fakat 200er tl paramız var. yani bütçe bayağı kısıtlı. işte bu yüzden suan avşa ve çınarcığı düsünüyoruz. mesela geçen sene tatile şarköye gitmiştim orası iyiydi ama bu sene bazı sebeplerden dolayı oraya gitmek istemiyorum. arkadaşımla böyle akşamları tıngır mıngır eğlenebileeceğimiz denizi girilebilecek düzeyde biyer arıyoruz. daha önce yakın zamanda avşa ve çınarcığa gitmiş arkadaslar varsa yorumlarını rica ediyorum. pansiyon fiyatlarını ne kadar, ortam nasıl, deniz nasıl flan.. yada da başka biyer önerisinde bulunabilecek arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum.

• up arkadaşlar yardım edebilecek fikri olan kimse yokmu?
  • Erdek ocaklara gidebilirsiniz.
  • 200 lirayla olmaz o iş.. adam gibi eğlenemessiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghastly

Erdek ocaklara gidebilirsiniz.

hocam orası nerede ?
  • Guneyde Muğla taraflarında akyaka, gökova da falan baya pansiyon var internetten bakablirsin. Fiyatları da uygundu yanlıs hatırlamıyorsam. Ama 200 az be hani konaklama, ulaşım derken biter zaten eğlenceye kalmaz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yttuncel

Guneyde Muğla taraflarında akyaka, gökova da falan baya pansiyon var internetten bakablirsin. Fiyatları da uygundu yanlıs hatırlamıyorsam. Ama 200 az be hani konaklama, ulaşım derken biter zaten eğlenceye kalmaz yani.

tamam hocam saolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.