Bildirim
Muğla hakkında bilgisi olanlar gelsin lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Herşey pahalı. Kiralar pahalı. Esnaf pahalı. Kışın öğrenciye yazın tatilciye geçirirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen sene açmıştım böyle bir konu :D
yurt çıkmazsa masrafı özel okula denk olur bana kyk çıkmadığı için yatay geçişle istanbulda özel okula geçtim
evler pahalı özel yurtlar pahalı onun dışında standart normal şehir işte ama güzel yani okulun kampüsü filan da iyi okul da iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aylık 1000tl ye bir yurt var yemeği falan ortamı iyi gibi orayı düşünüyoruz residorm biliyor musunuz ?
galiba kyk yurdu yokmuş orada yanlış mı biliyoruz biz ?
-
biliyorum orada kaldımquote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7aylık 1000tl ye bir yurt var yemeği falan ortamı iyi gibi orayı düşünüyoruz residorm biliyor musunuz ?
galiba kyk yurdu yokmuş orada yanlış mı biliyoruz biz ?
yemekleri ben oradan yemiyordum geçen sene fiyatları yemek hariç 985 TL idi. E yemek ve yaşam giderlerini de koyunca aylık 1400-1500 gidiyordu en az ben de dedim başlarım böyle işe özel okula geçtim devlette okumamın anlamı kalmadı. Konuya dönersek yiyen arkadaşlarım çok memnun değildi ben de birkaç kere yedim aşırı kötü değil aşırı iyi de değil orta veya vasat diyebilirim.
Ortamı düzgün. Temizliğinde filan sıkıntı yok. Yalnız odalar 3 kişi için oldukça ufak aşırı ufak. Tasarımı filan güzel ama beni bunalttı yani o kadar ufak ki hücre gibi. Zaten sırf benim yorumumla da olmaz gezip görün belki beni bunalttı dicem ama yok ya vallahi baya ufak odalar.
Kyk yurdu var hemen residormun arka cephesinde kalıyor erkek yurdu Sanırım B kapı grişindeydi. Yalnız tabii ki tek yurt tüm okula yetmiyor yurt çıkmayanlar mecburen residormda kalıyor. Ama yurt var yani haberiniz olsun hatta 1 tane daha inşa ediliyordu yetişeceği söyleniyordu ama ben okuldan ayrılalı neredeyse 1 sene dolacak.
Başka sorunuz varsa yardımcı olurum
kardeşiniz ne okuyacak merak ettim :)
bir de kız mı erkek mi? yanlış anlamayın yurt için soruyorum eğer kızsa kyk yurdu sanırım 3 tane vardı çıkma olasılığı daha yüksek.
edit: bir de eve çıkmalı mı demişsiniz ev kiraları da ateş pahasıdır genelde 1k civarından başlar evler. Tabii emlakçı+depozito parası da olacak ev eşyasızsa eşya parası olacak daha sonra faturaları olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 26 Ağustos 2020; 19:5:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu mesajınızı önceden görmemiştim kardeşim erkek tarih okuyacak iö öğlenleri çalışmayı düşünüyor iş bulabilirse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7Bu mesajınızı önceden görmemiştim kardeşim erkek tarih okuyacak iö öğlenleri çalışmayı düşünüyor iş bulabilirse.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X