Şimdi Ara

Arkadaşlar tavsiyeye ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir adet kız kardeşime 1 adet kendime olmak üzere 2 adet bilgisayar almak istiyorum ama malumunuz hem almışken bir defa alayım güzel birşey olsun istiyorum hem de cebimi düşünmeden edemiyorum . Düşündüğüm fiyat aralığı 1500-2500 tl arasında. Sizlerden masaüstü ve ya laptop farketmez bilgisayar tavsiyesi istiyorum. Ben bilgisayar donanımı açısından yeterli bilgiye sahip değilim parçalardan pek anlamam bu yüzden gerçekten yardıma ihtiyacım var , şimdiden teşekkürler herkese. Ha birde unutmadan MONSTER® ABRA A5 V1.1 15.6" bu laptop tavsiye edildi bir arkadasım tarafından sizler ne düşünürsünüz?

• https://www.vestel.com.tr/vestel-ub-onyx-141y-i5317-f128s-p7

Ne dersin bi incele kardeşim winows 7 Home Premium Orjinal işletim sistemi.

OZELLIKLE VESTEL TAVSIYE ETTIM . TURKMALI OLDUGU ICIN.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONRADAN ISTEDIGIN ISLETIM SISTEMINE CEVIREBILIRSIN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel mestel almayın la kötü parçaları da arada kakalar her zaman hazır pc satanlar bak dhnin sistem tavsiye yeri var ordan bi tavsiye al bide vatana sor al bişey ama sakın toplama dışında bişi alma (monster iyidir de pahalıdır ya bence topla)

edit:

1.750 verip o laptobu alırsan en büyük enayiliği yaparsın :D

ekran kartı yok işlemcisi de kıytırık ben sana diyim oyun oynayamazsın

(ekran kartı yok derken hd4000 on board ya onu saymıyom)

yerli merli diyip üç kuruş parayı heba etme yerli hırsızlık resmen bunlarınkisi

sana şöyle diyim 120 gb ssdsi var sağlam oyun felan istesen (hayır hard disk en önemsiz şey aslında ama pratikte bu bile sorun) mesela gta 4 20 30 gb civariydı (galiba) max payne 3 30 civarıydı yanlış hatırlamıyosam e o sistem şişçek elinde kalcak gel toplama al kardeşim pişman olmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boranium -- 3 Ağustos 2014; 12:50:39 >
  • @boranium @teknolojiprofesörü Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için göz önünde bulundurucam
  • syaclar S kullanıcısına yanıt
    saol ama boranium bu konuda haklı olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımınıza ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.